• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mju biduśko :( przykro mi że znowu u Was choróbska :( uciumaj Anotna, wiosna przyszla i zamiast się cieszyć to macie problemy bu
zdrówka dla Was!! :tak:

Dominiczka, myślę że każda mama najlepiej czuje jak dzieciaczka ubierać żeby było w sam raz :tak: ja Marcelowca nie przegrzewałam nigdy i teraz też nie będę, czasem jeszcze widzę dzieciaki poubierane w ciepłe kombinezony, i zimowe kurtałki, całe czerwone z gorąca, a od takiego przegrzania prosta droga do choróbska jakiegoś... takie moje zdanie...
ja zawsze mam pod ręką dodatkowy kocyk jak by się zimniej zrobiło, ale ostatnio naprawdę przygrzewało, ja sama w bluzce w 3/4 rękawka szłam więc... ;-):cool2:

ok śmigam do wyrka... sama dziś więc się porozciągam ;-) Marcel wstał, pożarł kaszkę i szybko poszedł znow spac, nawet przy jedzeniu zasypiał, więc liczę na wczesną pobudkę... ech...
Dobrej nocki

reklama
No właśnie był 1 dzien kiedy było już ciepło a ja jeszcze jej założyłam ciepłą czapke i się bidulka upociła a bardzo nie chce jej przegrzać.

KOchane zdrówka dla wszystkich chorowitków! Oby przeszło jak najszybciej i dzieciaczki mogły cieszyc się piękną pogodą!

i na dziś mówię juz Dobranoc, nogi mi w tyłek wchodzą a jeszcze jutro czeka mnie mycie okien i sprzątanie

Witam,
Ostatnio nie piszę, ale Was czytam :-)
Malusia raczkuje i sięga sobie już wszędzie i tzreba pilnować.
Poza tym pogoda piekna i non stop się dotleniamy :-). Co do ubioru, bo o tym piszecie to my bluza, spodnie i cienkie rajstopki, body lub rajstopy cienkie, spódniczka, bluza, geterki :-). Buty albo trampki lub samdałki :-). No i jak idzie spać to kocykiem nakrywam, bo wtedy spada temperatura ciała :-).

MJU dużo zdrówka dla WAs.
Piwonia bardzo mi przykro z powodu lekarki i również dużo zdrówka. Szkoda, ze z jutra nici.
Efe kolejka do Gabi robi się bardzo długa. Sznureczek facetów już teraz aż strach pomyśleć co będzie potem hihihihi
Malinka moja raczkuje, ale siedzi dalej na 1 pośladku :-)

Baśka, Jakubka o której jutro będziecie?

oj szkoda mi strasznie,ze sie z wami nie spotkam,ale nie chce małej ciągnac bo jest nie doleczona a tym bardziej zarazac inne dzieciaczki
to ja dzisiaj za cieplo ubrałam mała jak was tak czytam bo oprocz body miała bluzeczke na to cieniutki sweterek i kurteczke(za mała i cienką raczej)jeszcze nie kupiłam jej nowej

deli umówimy sie juz na spokojnie po świetach

Witam kochane;-)
Ech to wiosenne powietrze jest jednak zdradliwe, my od początku marca walczymy z chorobami, a w zimie to dzieciaki nawet kataru nie miały... Ale jest coraz lepiej, wreszcie nic mi nie kaszle w drugim pokoju;-)i smarków już bardzo malutko, tylko miałam problem z podaniem Jasiowi leków na noc, bo dostał antybiotyk, potem pierś i mi ulał trochę i miałam dylemat czy mu podawać znowu antybiotyk...a on błyskawicznie zasnął i nawet syropków mu nie zdążyłam podać...:zawstydzona/y:
Mju, Piwonia życzę dużo zdrówka, ach i Piwonia współczuje z powodu odejścia lekarki, dobry pediatra to skarb:tak:
Ja dziś opuściłam moje alcatraz i wyszłam do sklepu i się jeszcze bardziej podłamałam bo pogoda naprawdę letnia...Ale za to zrobiłam wiosenny obiad czyli młode ziemniaczki z masełkiem i koperkiem plus jajeczka swojskie sadzone plus szpinak duszony ze śmietaną i serem żółtym mmmmmm pycha:-):-) no i zrobiłam 130 rogalików drożdżowych:szok::-D
Megaczka doskonale wiem co przeżywasz...ja jak dostałam grypy żołądkowej w szpitalu to nie byłam w stanie nic jeść ba nawet pić bo mnie zaraz ciągnęło na wymioty a Jasiek jeszcze ostatnie soki ze mnie spijał...Mleka modyfikowanego nie chciał i tak wisiał na tym cycku pustawym pół dnia a ja ręka ani nogą nie mogłam ruszyć...straszne to było:-(:-( także życzę żeby Ci szybko przeszło!

My dzisiaj prawie caly dzien na dworze korzystalysmy z pogody:)
Ubralam dzisiaj mlodej: body z krotkim rekawkiem, bluzeczke z dlugim, rajstopki, jeansy 3/4 i tenisowki, czapeczke cienka i bluze z kapturem podszyta cienkim misiem. W aucie jezdzila bez bluzy i jak siedzialysmy w ogrodku bylo 23 st w cieniu i zero wiatru to tez byla w samej bluzce. Jak spala to oczywisie przykryta kocykiem.

Mju zdrowka duuuuzo!

Dobranoc laseczki.

Witam kochane;-)
Ja dziś opuściłam moje alcatraz i wyszłam do sklepu i się jeszcze bardziej podłamałam bo pogoda naprawdę letnia...Ale za to zrobiłam wiosenny obiad czyli młode ziemniaczki z masełkiem i koperkiem plus jajeczka swojskie sadzone plus szpinak duszony ze śmietaną i serem żółtym mmmmmm pycha:-):-) no i zrobiłam 130 rogalików drożdżowych:szok::-D
-(:-( także życzę żeby Ci szybko przeszło!
wiem już co jutro na obiad zrobię oj dawno szpinaku nie robiłam , a teraz mówię już Dobranoc

Witajcie laseczki :tak:
Troszke mnie nie było, ale podczytywałam Was.... troszke u mnie nastrój nie taki :baffled: za dużo na łeb sie wali :baffled:
Chorowitkom zdrówka
U nas po żoładkowej narazie odpukać cisza, a mała nie załapała a tak sie bałam :tak:
Dzis pogoda sie zepsuła znów jesień :happy2:

miłego weekendu wszystkim :-D

reklama
I ja sie witam ale dziś tylko na chwilkę bo jedziemy do MIASTA na świąteczne zakupy.U was wiosna a u nas sie wychłodziło, oby święta były ładne. Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki, trzymajcie sie ciepło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry