maggie85
Mama M.
Mju biduśko
przykro mi że znowu u Was choróbska
uciumaj Anotna, wiosna przyszla i zamiast się cieszyć to macie problemy bu
zdrówka dla Was!!
Dominiczka, myślę że każda mama najlepiej czuje jak dzieciaczka ubierać żeby było w sam raz
ja Marcelowca nie przegrzewałam nigdy i teraz też nie będę, czasem jeszcze widzę dzieciaki poubierane w ciepłe kombinezony, i zimowe kurtałki, całe czerwone z gorąca, a od takiego przegrzania prosta droga do choróbska jakiegoś... takie moje zdanie...
ja zawsze mam pod ręką dodatkowy kocyk jak by się zimniej zrobiło, ale ostatnio naprawdę przygrzewało, ja sama w bluzce w 3/4 rękawka szłam więc... ;-)
ok śmigam do wyrka... sama dziś więc się porozciągam ;-) Marcel wstał, pożarł kaszkę i szybko poszedł znow spac, nawet przy jedzeniu zasypiał, więc liczę na wczesną pobudkę... ech...
Dobrej nocki
zdrówka dla Was!!

Dominiczka, myślę że każda mama najlepiej czuje jak dzieciaczka ubierać żeby było w sam raz
ja Marcelowca nie przegrzewałam nigdy i teraz też nie będę, czasem jeszcze widzę dzieciaki poubierane w ciepłe kombinezony, i zimowe kurtałki, całe czerwone z gorąca, a od takiego przegrzania prosta droga do choróbska jakiegoś... takie moje zdanie...ja zawsze mam pod ręką dodatkowy kocyk jak by się zimniej zrobiło, ale ostatnio naprawdę przygrzewało, ja sama w bluzce w 3/4 rękawka szłam więc... ;-)

ok śmigam do wyrka... sama dziś więc się porozciągam ;-) Marcel wstał, pożarł kaszkę i szybko poszedł znow spac, nawet przy jedzeniu zasypiał, więc liczę na wczesną pobudkę... ech...
Dobrej nocki

za dużo na łeb sie wali