reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam wtorkowo
dzis cieżka batalia przede mną po wczorajszym,ale mam nadziejeze dzisiaj bedzie spokojniej bo juz wczorajszy dzień przypłaciłam swoim zdrowiem
o Anielce wieści brak,ale mam nadzieje ze to dobry znak,ze poprostu czasu na razie im rak,wiec poczekamy
pogoda na razie taka sobie,ale ponoc ma byc jak wczoraj wiec oby oby,bo koo 10 musze wyjsc juz

Hej!
Witam w kiepskim nastroju i wogóle....
Mały mi od wczoraj ma mokry kaszel i jedziemy po południu do lekarza
A mnie w nocy dopadła biegunka i męczy do tej pory i nie wiem co moge wziąć??
W dodatku wczorajszy wieczór był koszmarem małemu idą dolne ząbki i bardzo go wczoraj musiało boleć dopiero po dawce paracetamolu się uspokoił
No i ide do marudka bo już się wścieka!
Będę zaglądać bo też czekam na wieści o Anielce!

Hej!
Witam w kiepskim nastroju i wogóle....
Mały mi od wczoraj ma mokry kaszel i jedziemy po południu do lekarza
A mnie w nocy dopadła biegunka i męczy do tej pory i nie wiem co moge wziąć??
W dodatku wczorajszy wieczór był koszmarem małemu idą dolne ząbki i bardzo go wczoraj musiało boleć dopiero po dawce paracetamolu się uspokoił
No i ide do marudka bo już się wścieka!
Będę zaglądać bo też czekam na wieści o Anielce!
Hej

Malinka smecte albo jakies ziolowe np. taninal. Zdrówka zycze duzo

Witam,
Stronka jest do wglądu Nasze Maluszki - Sierpień 2009 przepraszam za opóźnienie, ale nie miałam czasu jakoś. Jeszcze ją będę troszkę modyfikować, ale już można wchodzić i hasło usunęłam tak jak pisaliśmy o tym.

My jak zwykle noc spokojna mała spała 12 h ciągiem. Ostatnio to u niej już norma :-). Teraz poszła na drzemkę i ja mam chwilkę.
Malinka przykro mi i dużo zdrówka dla WAS.
Iwonko dużo sił dziś i miłego dnia.

MJU cały czas o was myślę i wiem, ze brak wieści to dobre wieści. Ucałuj od nas dzielną Anielkę.

Kasiu musisz wejść na "6 miesięcy póżniej" na czworakującego bobaska naciśnij :)

Tu włąśnie będe dumać jak to porobić, bo niestety dołożyć dodatkowej strony tak jak są wszystkie osobno się już nie da w tym szablonie, a tworzac stronkę rok temu nei pomyślałam i dlatego odnośnik musi być tak.

reklama
Oj ciekawe dlaczego :(?

cHCIAŁAM ZA DOBRZE I ZMAŚCIŁAM PRZERWA TECHNICZNA NA STRONCE ok 2 H, BO MAŁA MI WSTAŁA

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry