reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
efe no i dobrze,ze ci wymienili i juz jestes z nami
a rocznice mamy komuni u cory:)
moja ma juz dwa pudełka z zbawakami i sobie wybiera i przebiera czym sie chce bawic,ale i tak najlepsze są ucieczki do pokoju dziewczyn starszych i zabieranie im zabawek

acha i gratulujemy drugiego ząbka:))
Dzięki;)
Ach widzisz! Ja nie w temacie komunijnym jestem hihi jeszcze mnie to czeka dopiero. Ale mam nadzieję, że sobie wszystkie tu razem pomożemy z tymi komuniami!
W ogóle mam nadzieję że będziemy na tym forum do tego czasu!

Edit:

Aneczko! Ty nam tu nie rób takiego numeru i się nie usuwaj z forum! Ja ciebie proszę!!! Te forum bez ciebie to już nie będzie takie samo! Słyszysz?! ZOSTAŃ!!!

Ostatnia edycja:
Witam kochane....
Wchodze i oczom nie wierze,co sie dzieje? Aneczka nie rob jaj,co ty ,chcesz nas zostawic?Przeciez to Forum bez ciebie to nie to samo....kto nam bedzie doradzal w sprawie maluszkow i nie tylko.....

ANIA prosze nie rob tego!!!
Wracaj do nas,bardzo cie tu potrzebujemy!!!

Kasiu niestety zdjęcie koło zdjęcia by było mało widoczne, ale moge spróbować. TYlko potrzebuje czasu, bo maja jaszczurka wchodzi już wszędzie i nawet na chwilkę nei mogę jej z oka spuścić, a jak śpi to niestety inne obowiązki mam.

Nie jestem w temacie co z Aneczką?

kurde wracam ze spacer a tu takie numery
chyba ktośmusi Ani tyłeczek przetrzepac,Ania nie wygłupiaj sie i nie oddchodź z forum,kazdy ma prawo wtrazic swoje zdanie nie można sie od razu obrazac
mam nadzieje,ze jednak zostaniesz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry