reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam wieczornie,
niedawno wróciłam ze szkoły, nakarmiałm małą i teraz śpi. No i wchodze i nie wierze!
ANIA!Proszę wróć, potrzebujemy Cię tutaj! Gdyby każdy miał takie samo zdanie i poglądy to było by na swiecie bardzo nudno! Więc mam nadzieję , że jak u Ciebie emocje opadną już na dobre to wrócisz!

No i jutro muszę lecieć z małą do lekarza i z sobą bo czuje jakbym miała w gardle kluske :-(

No szit.... wszystko się wali....siostra cioteczna mojego Ł. popełniła samobójstwo....:-( ....zostawiła 7- letniego synka.

a! i mialam napisać, że swietna macie stronkę! Bardzo mi się podoba. Antka bujna czupryna mnie powaliła! W ogóle wszystkie dzieciaczki są śliczne, ale w Gabi sie wrecz zakochałam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dominkczka,kurcze ale sie porobilo
[*]....co wejde co coraz gorsze wiadomosci:szok:...weszlam do mnie na lubelskie forum,a tam tez tragedia,kolezanki znajomej syn sie powiesil.....co sie dzieje,no!!!

Cześć troche mnie nie było ale staram sie czytać .Piwonia moj pisze ten test ale od niego nic sie nie dowiem co i jak kurcze wiesz coś więcej w tym temacie?Uciekam do garów bo po gościach trzeba posprzątać bo dopiero po chrzcinach sie pozbyłam dziś rano jak sie oprządze to napisze coś.Aha Piwonia znów moje zdjecia wróciły .Coś na twoja pocztę nie chce dojść trudno zrób bez nas .Pozdrwaiwam

na temat testu wiem tylko tyle,że pisządwa razy po 45 minut jutro,a potem do domku,test jest z wiedzy ogolnej wiec wszystkiego mozna sie spodziewac,moze to wyglądac np tak bo pani dzieciom podała Ogólnopolski sprawdzian kompetencji trzecioklasisty
co do zdjeć nic nie dostałam tym razem wiec niewiem czemu wrócilo,a ja nadal czekam i nie odpuszcze
wiec jak coś ślij na drugi adres kargab3@wp.pl bede czekała bo jeszcze karincia ma mi dosłac i czekam!

Dominiczka ,no to ładnie ,wyrazy współczucia,ja kilka lat temu podobną sytuacje przerabiałam tyle,że mąż koleżanki sie powiesił [*]

Moje dziecie zasypia więc wpadłam na chwilkę.
Widzę, że Aneczki nadal nie ma. Kurcze już sama nie wiem jak mam cię Aniu przekonać. Liczę, że zatęsknisz za nami i jednak wrócisz.
Dominiczka współczuje:-( Mojej koleżanki z pracy mąż się powiesił w zeszłym roku. Całe miasto było w totalnym szoku. Normalny sympatyczny facet. I zostawił też żonę i malutkie dziecko. Ja nie wiem co się dzieje ale może przesilenie wiosenne? Choć im więcej słońca tym bardziej chce się żyć?
U nas mgła paskudna. Nie wychodziłam z domu, bo było tylko +4 a jak mi o 18 termometr za oknem +12 pokazał to się wkurzyłam. Jutro na bank będzie dłuuuuugi spacer.
Maggie ty mi tu tak nie pisz bo ja nigdy mojego dziecka nie odstawie od piersi! A mój się ostatnio pytał ile mam zamiar karmić.

reklama
Stronka poprawiona i działa poprawnie. Zdjęcia wrzucone nowe. Jakby gdzieś był jakiś błędzik to pisać, bo rozkojarzona jestem i na nic czasu.
Jak coś będzie dochodzić to raz w tygodniu będe dodawać nowe, bo przy Oliwii nie dam rady nic robić, a wieczorami raczej z moim siedze i do was na chwilkę wpadam :-).

Dziś byłyśmy u znajomej i aż zachciało jej się 2 dzieciaczka patrząc na Oliwię i same ochy i achy były. Moja mała oczywiście pokazywała co potrafi (pozycje boczne powalały ciocię), a najbardziej Oliwii podobała jej się zabawa z Oleńką :-). Z tego wszystkiego zapomniałam zdjęć porobić. No nic następnym razem im porobie. Chyba strzelę sobie dziecko za 2 lata :-). Różnica wieku fajna :-).

Idę do mojego i na lody :-).

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry