reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ania no chyba jaja sobie robisz.
Były emocje i już po wszystkiem każdy się po przepraszał i jesteśmy tu dalej więc i ty zostań.

Jestem tu od stycznia 2009 i ty tu tez już wtedy byłaś więc masz zostać

reklama
Ja tez mam taka nadzieje ze aneczka do nas wroci,wziela sobie tylko "urlop" na jakis czas....
Deli wyslalam zdjecie,do stronki(mam nadzieje ze teraz dobre),dla mnie fajna wyszla
A teraz juz uciekam,bo Karolinka wstala,a dzis marudna,bo na szczepieniu bylysmy(dokladny opis na odpowiednim watku....)
Moze zajze wieczorkiem,jak dzieciaki zasna...

Hej!
Dziewczyny help, kiedy skończą się jazdy hormonalne z racji odrzucenia piersi przez dzidziaka mego? ja normalnie już się nie mogę :-( raz się śmieję zaraz płaczę bez powodu albo z błahego powodu, z moim się kłócę, ciągle jestem rozkojarzona i ogólnie masakra
MArcel łazik jeden wszędzie chce zaleźć a ja za nim tup tup tup.. kręgosłup mnie boli że szok :szok:
więc Mewa - pisanie mojej pracy stoi, i strach pomyśleć ale nie mam energii na pisane jej :/ a prezentację próbną mam 7 maja i mam przedstawić całość mej pracy, grejt...
współczuję bólu ząbkowego, uciumaj Adasia :*

Mju fajnie że już jesteście w domku i jest dobrze! super! pierwsza noc bez Antka za Tobą, a przede mną 2 noce bez Marcela :( nie wiem jak to zniosę!! ? !

Deli
szukałam wczoraj fotki w poziomie 6 m-cznej ale wszystkie mam w pionie!! zaraz jeszcze poszperam bo mam bałagan zdjęciowy i może coś znajdę... :/

Aneczka, no jaja sobie chyba robisz, ja wczoraj już się bałam że coś takiego możesz wyczynić, ale no daj spokój... były rozmowy, i nieporozumienia i trochę krzywych słów padło ale tutaj jesteśmy przede wszystkim mamami i dzielimy się informacjami o naszych pociechach... prosZę Cię wróć do nas :tak: Efe i Kasia dały tu takie obrazki proszące że aż mi się w oku łezka zakręciła

aha zapomniałam dodać, mój mąż ma dla mnie ładny pseudonim : HORMONELLA
... :dry::cool2:

ANIA czyś Ty kobito zwariowała? No nie obrażaj się bo nie ma o co! Wymiana zdań i tyle. Bezsensu, żeby to miało wpływ na jakieś nasze relacje forumowe! Kurcze, Aneczka to nie piaskownica! Wracaj!

reklama
Cześć troche mnie nie było ale staram sie czytać .Piwonia moj pisze ten test ale od niego nic sie nie dowiem co i jak kurcze wiesz coś więcej w tym temacie?Uciekam do garów bo po gościach trzeba posprzątać bo dopiero po chrzcinach sie pozbyłam dziś rano jak sie oprządze to napisze coś.Aha Piwonia znów moje zdjecia wróciły .Coś na twoja pocztę nie chce dojść trudno zrób bez nas .Pozdrwaiwam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry