reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny :-)
Malinka- oby to nic takiego u Tomcia, a Tobie wegiel leczniczy polecam,
Mitemil- ciesze sie ze rodzice nadciagaja w Twoje strony, fajnie ze Martynka bedzie miala komplet dziadkow blisko siebie
a poza tym duzo zdrowia dla niej, oby sie gluty szybko skonczyly, rowniez dla Tomka- Jakubka- fridowanie to koszmar
Maggie- i jak tam pisanie pracy idzie? Marcelkowi wszystkiego najlepszego z okazji 8 miesiaca, a Tobie duzo energii bo widze ze synus raczkujacy sie zrobil:-)
Deli- zazdroszcze przespanej nocy, ja jak zwykle z kilka razy wstawalam a na koniec polozylam Adasia w swoim lozku bo juz mi sie to wyciaganie z lozeczka znudzilo,
widze ze nastepny zabek idzie - moze to jest powodem budzenia sie bo piers nie za kazdym razem chcial

mialam zajrzec wczoraj ale mama ma internet radiowy i wieczorkami czesto jakies zaklocenia sa a ja wlasnie wieczorkiem moge sie poudzilac
teraz tez juz koncze bo spacerku czas- nawet slonecznie jest za oknem wiec trzeba korzystac

reklama
cześć dziewczyny :-)
u nas nawet słonko wygląda, więc po pobudce Mai idziemy na dwór :tak: trzeba rachunki popłacić :crazy::-D
dużo zdrowia życzę wszystkim chorym :tak:
u nas nocki ostatnio coś nie za bardzo przespane, Maja też czasami popłakuje przez sen i wcześniej się budzi, może to ząbki, bo wszystko pcha do buzi i chciałaby normalnie zagryźć :eek::rofl2: tylko, że ja tam nic nie widzę...
lecę czytać dalej, miłego dzionka ;-)

Hej! Bardzo Wam dziękuję za ciepłe myśli i za troskę :)
My już wróciłyśmy do domu. Juz albo dopiero bo teoretycznie mieliśmy wyjść wczoraj ale Aniela trochę słabo zareagowała na narkozę i wymiotowała więc nas do domu na noc nie puścili :-( jestem więc po nocy przespanej na podłodze - dobrze, że M mógł mi dowieść karimatę. Ale dziś już było ok i jesteśmy. O i tak mam pierwsza noc bez Antka za sobą.
Jeszcze raz dzięki :)

mju super,ze juz w domku jesteście,oby teraz do sił Anielka szybko wróciła
ja po spacerku,spotkanie znośnie przebiegło,ale ubozsza znowu o kase jestem
i termin rocznicy juz nam sie 3 raz zmienił normalnie wściec sie można

Mika i Chogata czy wasze dzieci tez jutro piszą Test Trzecioklasisty??

Ostatnia edycja:
Hejka!
W końcu jestem. Modem mi wymienili i na razie jakoś działa. Ach ta technika...
Mama przyszła i popilnowała mi małej. Skoczyłam do zabawkowego po klocki, bo już nie mam pomysłów co jej dawać do zabawy. Wszystko jej się znudziło. Albo to przez te zęby? Zapomniałam się pochwalić że mamy już drugi!

my po spacerku i obiadku, Zośka maltretuje piłeczkę w kojcu wiec mam chwilę. Słońce u nas piękne i powiem, że mi było gorąco :-). Dobrze, że w mojej mieścinie mamy jeziorko to sobie na ławeczce posiedziałam, gazetke poczytałam a Zosia sie wyspała :-)
Dominika ja mam aż dwa jeziora ale jak ja bym sobie teraz z dzieckiem na ławeczce posiedziała to oni się wzięli za remont deptaka przy jeziorze i teraz tam ciężki sprzęt jeździ i zrywa nawierzchnie.

Edit: (normalnie posta od 10 pisze ale szczegół:wściekła/y:)
Mju jak dobrze, że się odezwałaś i z Anielusią wsio ok. Myślałam o was cały czas.
Iwonka jaka rocznica? Coś chyba przegapiłam:sorry:
Już zapomniałam co miałam napisać, ale dziecko mi właśnie zasnęło więc może nadgonie inne wątki;-)

Mju ciesze się że już w domku jesteście!!
A jak Antek?Zauważył brak mamy??

Mi już lepiej.Tomek przestał kaszleć ale i tak do lekarza pojedziemy przy okazji wezme skierowanie do alergologa.
A przed chwila mnie podrapał swoimi pazurami koło oka aż krew poszła i mam piękny ślad :/

Hejka!
W końcu jestem. Modem mi wymienili i na razie jakoś działa. Ach ta technika...
Mama przyszła i popilnowała mi małej. Skoczyłam do zabawkowego po klocki, bo już nie mam pomysłów co jej dawać do zabawy. Wszystko jej się znudziło. Albo to przez te zęby? Zapomniałam się pochwalić że mamy już drugi!

Dominika ja mam aż dwa jeziora ale jak ja bym sobie teraz z dzieckiem na ławeczce posiedziała to oni się wzięli za remont deptaka przy jeziorze i teraz tam ciężki sprzęt jeździ i zrywa nawierzchnie.

Edit: (normalnie posta od 10 pisze ale szczegół:wściekła/y:)
Mju jak dobrze, że się odezwałaś i z Anielusią wsio ok. Myślałam o was cały czas.
Iwonka jaka rocznica? Coś chyba przegapiłam:sorry:
Już zapomniałam co miałam napisać, ale dziecko mi właśnie zasnęło więc może nadgonie inne wątki;-)

efe no i dobrze,ze ci wymienili i juz jestes z nami
a rocznice mamy komuni u cory:)
moja ma juz dwa pudełka z zbawakami i sobie wybiera i przebiera czym sie chce bawic,ale i tak najlepsze są ucieczki do pokoju dziewczyn starszych i zabieranie im zabawek

acha i gratulujemy drugiego ząbka:))

Iwona u nas tez jutro sa te testy, syne kuzynki bedzie pisał
ja jestem zła troche bo jutro miałoby zaliczenie do komunii i ksiądz przełozył na nastepny tydzien ewentualnie, piatek i znow sie denerwowac
Mju dobrze ze z Anielka ok

mju super,ze juz w domku jesteście,oby teraz do sił Anielka szybko wróciła
ja po spacerku,spotkanie znośnie przebiegło,ale ubozsza znowu o kase jestem
i termin rocznicy juz nam sie 3 raz zmienił normalnie wściec sie można

Mika i Chogata czy wasze dzieci tez jutro piszą Test Trzecioklasisty??
Hej

Nasze piszą test w czwartek, bo teraz mają rakolekcje....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry