hej laseczki
czy juz wszystkie się wyżaliły?? jakze lżej na sercu, co?

a tak na serio jakby mój mąż sprzątał, gotował, prał i prasował to bym sie zastanawiała czy z laską jakąś przypadkiem nie mieszkam

Ale wiem że tacy faceci istnieją i nic do nich nie mam, jednak ci są zdecydowanie nie w moim guście no i ja lubie miec wszystko po swojemu zrobione.
to ja już wole troszke ponarzekac na męża że nie zawsze ma dla nas czas, że za dużo biega na te swoje treningi ale wynagradza mi to potem widok jego pięknie wyrzeźbionych mięśni :-) a brud nie zając nie ucieknie

, jak jestem zmęczona albo mi sie nie chce to robie tylko minimum czyli podłogi i naczynia i wyciągam coś kiedys zrobionego z zamrażarki
owszem spięcia między nami czasem są ale jak swietnie oczyszczają atmosfere w związku :-), już lepsze chyba to niż dusić w sobie żal. Na szczęście w sprawach finansowych sie dogadujemy i to moje szczęście raczej bo to ja jestem tą osobą co uwielbia zakupy

no ale starczy juz tych moich wywodów bo wiadomo to kwestia gustu, każdemu co innego pasuje...
współczuje jedynie tym dziewczynom których faceci stawiają własne zachcianki nad potrzebami dziecka
A księżniczki w strojach z chrztu śliczne :-).
Monia to urodzona modelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest przepiękna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oli równie piękna i śliczna :-) Aniu ty świetnie wyglądałaś i podoba mi sie tez twój kostiumik
moja Myszka niestety czuje sie gorzej, katar powrócił i to w asyście kaszelku, temp wzrosła i od lekarza dostała antybiotyk dzisiaj :-(
biedactwo moje chyba przespi cały dzien u mamusi na rączkach