• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
to sie ciesze Miranda:-D

ja po obiedzie, posprzatane, pranie powieszone, w pokoju porobione:-D
bycze sie kawka:-D

a pozniej lazienke zalicze i finito porzadkow:-D:-D

dzieci sie bawia.. jak narazie...Sylwia robi Oli na zlosc a ta jakby miala zeby to do krwi ja dziobnie... ale jeszcze jej sie oberwie:-D:-D:-D:-D:-D

sesje super... normalnie same damy:tak::-D:-D:-D:-D

Rubi ależ masz ta córę sliczną,rzeczywiscie maż ci laseczkę piękna zrobił,bedzie miała powodzenie,oj bedzie

Deli Oliwia jak zawsze slodka mała dama,pierwsza fotka mi sie bardzo podoba,a z Ciebie niezła laska jest,wszystkie foteczki extra
taki mały cukiereczek

hej laseczki

czy juz wszystkie się wyżaliły?? jakze lżej na sercu, co? :-D
a tak na serio jakby mój mąż sprzątał, gotował, prał i prasował to bym sie zastanawiała czy z laską jakąś przypadkiem nie mieszkam :-p Ale wiem że tacy faceci istnieją i nic do nich nie mam, jednak ci są zdecydowanie nie w moim guście no i ja lubie miec wszystko po swojemu zrobione.
to ja już wole troszke ponarzekac na męża że nie zawsze ma dla nas czas, że za dużo biega na te swoje treningi ale wynagradza mi to potem widok jego pięknie wyrzeźbionych mięśni :-) a brud nie zając nie ucieknie :-D, jak jestem zmęczona albo mi sie nie chce to robie tylko minimum czyli podłogi i naczynia i wyciągam coś kiedys zrobionego z zamrażarki :-p
owszem spięcia między nami czasem są ale jak swietnie oczyszczają atmosfere w związku :-), już lepsze chyba to niż dusić w sobie żal. Na szczęście w sprawach finansowych sie dogadujemy i to moje szczęście raczej bo to ja jestem tą osobą co uwielbia zakupy :tak:
no ale starczy juz tych moich wywodów bo wiadomo to kwestia gustu, każdemu co innego pasuje...
współczuje jedynie tym dziewczynom których faceci stawiają własne zachcianki nad potrzebami dziecka :no:

A księżniczki w strojach z chrztu śliczne :-).
Monia to urodzona modelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest przepiękna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oli równie piękna i śliczna :-) Aniu ty świetnie wyglądałaś i podoba mi sie tez twój kostiumik

moja Myszka niestety czuje sie gorzej, katar powrócił i to w asyście kaszelku, temp wzrosła i od lekarza dostała antybiotyk dzisiaj :-(
biedactwo moje chyba przespi cały dzien u mamusi na rączkach

Ostatnia edycja:
zdrowia dla Juleczki zycze- jak dostala antybiotyk w UK to chyba powazna sprawa

Rubi juz sie zachwycalam nad chrzczona Monisia ze ale na tych zdjeciach zjawiskowa jest, cukiereczek po prostu!
Oliwia pieknie wyszla, mama rowniez :-)

ja wpadlam powiedziec ze jutro z rana przeprowadzam sie do Krakowa i pewnie przez jakis czas bede na forum nieobecna w zwiazku z ta przeprowadzka
i to nie dlatego ze nie ma internetu bo ponoc bedzie od piatku ale moj maz z tego co slysze to malo co w mieszkaniu zrobil,czeka na mnie bo ponoc ja to zrobie lepiej- bezczelny! to tak a propos wczorajszej dyskusji o mezach
zanim tam posprzatm, dokupie rzeczy ktorych nie ma to mi pewnie z kilka dni zejdzie

Andariel - jak czytalam o Twoim mezu to jakbym o sobie ;-) moze poza stosunkiem do ubran bo jednak lubie fajnie wygladac (ale i tak mam stosunkowo malo ubran np w porownaniu z moja siostra)
ale w innych rzeczach nuda, jestem minimalistka totalana

trzymajcie sie zdrowo dziewczyny
odezwe sie wkrotce

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry