• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
megaczka zdrówka dużo dla malutkiej :-) Dziękuje - kostiumik taki jeszcze na pół elegancki na pół młodzieżowy :-P lepiej by wyglądał jakby bluzka pod spodem nie była za duża :-/ No, ale jak się jest z małą buntowniczką na zakupach sam na sam to niestety pomyłki się zdarzają :-(.

mała śpi lecę czytać dalej :-)

czesc dziewczyny:)
u nas wszystko ok:)zeby nadal 2 tylko mamy,ale za to Mayeczka juz probuje sama chodzic:)dzis na ogrodku pieknie jej to wychodzilo:)
2hzsf15.jpg

pozdrawiam serdecznie....niestety czasu na codzienne czytanie brakuje,nie mowiac juz o pisaniu:(

Aga :-) fajnie pomyka mała :-) a jaka skupiona :-)

moja kluska nawet na stópki jeszcze nie staje więc mam jakby jeszcze trochę spokoju :-D

małż z Jaśkiem byli u laryngologa - póki co zapalenie ucha, antybiotyk, za tydzień kontrola i będziemy sie umawiać na komputerowe badanie słuchu bo młody ledwo słyszy :-(

lecę do apteki :-)

3majcie sie ciepło :-)

Dziewczyny super księzniczki w strojach z chrztu :-D
Monia ślicznie pozuje a to ze świecą no bajka :-D
Oli też superowa dama, Deli slicznie wyglądałaś.... piekne mamy dzieciaczki na sierpniu
Aga fajnie uchwycone zdjęcie, zdolniacha Maya :-D

wpadlam powiedziec dobranoc:-D
mloda spi a starsza wcina kolacje ze mna:-D:-D
ja zaraz uciekam na ycd bo final:-D:-D:-D:-D
potem male co nieco i spac:zawstydzona/y::-D:-D:-D

sto lat dla 10 miesiecy:-D:-D:-D:-D

spokojnej nocy i milych snow:-D:-D:-D:-D

Wy już dobranoc a ja się dopiero witam :-)
Wsio posprzątane i placuszek mi się w piekarniku piecze :-)
Za chwilę się biorę za prasowanie i jakiś filmik z mężastym oglądnąć ;-) ;-)

Aniołki przepiękne, oglądałam po kilka razy zdjęcia i się napatrzyć nie mogłam ;-)
Monika to prawdziwa dama, wyszła rewelacyjnie!!!!
Deli a Wy obie jesteście świetne laseczki, w ogóle gratuluje pięknej, kochającej się rodzinki!!

reklama
Hej!
Starałam się podczytywać ale czasu brak - u nas znowu szpital. Tym razem i mnie dopadło i kaplica totalna. Mąz w pracy a ja sama z dwójka chorych dzieciaków. Gorzej bo Antkowi sie chyba nie popraia dziś nic nie chciał jeśc tylo płakał - boje sie, że gardło go boli (mnie bolało).

RUBI zdjęcia Moni cudowne ale to dlatego, że Ona taka sliczna
DELI podpisuję sie pod tym co dziewczyny pisały - obie wyglądałyście przepięknie!

Ja na męza nie narzekam... oj jest jaki jest - tu można wstawić opis ANDARIEL - ale kochany bardzo :-D

Ja dziś pierwszy raz "oddałam" starsze dziecko na noc do cioci i się czuję jakby mi rękę ucieło....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry