MALINKA2109
Fanka BB :)
Cześć!!
Kasiu współczuje bólu i wyrwania zęba wiem coś o tym sama mam 10 zębów u góry a teraz czeka mnie usunięcie kolejnego tragedia robię po 3 razy tego samego zęba a potem i tak trzeba go usunąć
przykro mi że i ty przez to przechodzisz!
Agnieszko najlepszego dla frania!!Dużo zdrówka!!
Dominiczka trzymam kciukasy!!
Mi dni mijały na sporach z moim....brak słów
małemu się wyżynają górne zabki już prawie się przebiły i troszke marudny...
Zaczął dziwnie raczkowac jeśli to wogóle można nazwać raczkowaniem jak nagram to Wam pokaże ale i tak woli wstawać a jak mu sie nie uda to ryk
Pralka na dodatek cos mi szwankuje

oczywiście pogode mieliśmy piękna ukrop to mało powiedziane i spiekłam raka tak to jest jak się przeholuje ze słońcem pierwszy raz
Ogólnie to mam doła i spadam nie smęcę jeszcze na t coś doszrajbam....
Kasiu współczuje bólu i wyrwania zęba wiem coś o tym sama mam 10 zębów u góry a teraz czeka mnie usunięcie kolejnego tragedia robię po 3 razy tego samego zęba a potem i tak trzeba go usunąć
przykro mi że i ty przez to przechodzisz!Agnieszko najlepszego dla frania!!Dużo zdrówka!!
Dominiczka trzymam kciukasy!!
Mi dni mijały na sporach z moim....brak słów
małemu się wyżynają górne zabki już prawie się przebiły i troszke marudny...
Zaczął dziwnie raczkowac jeśli to wogóle można nazwać raczkowaniem jak nagram to Wam pokaże ale i tak woli wstawać a jak mu sie nie uda to ryk

Pralka na dodatek cos mi szwankuje

oczywiście pogode mieliśmy piękna ukrop to mało powiedziane i spiekłam raka tak to jest jak się przeholuje ze słońcem pierwszy raz

Ogólnie to mam doła i spadam nie smęcę jeszcze na t coś doszrajbam....
ale zobaczysz niedlugo, ze bardzo jest to niekomfortowe, bo Pimpilimpi potrafi szczerymi lzami sie zalac na widok np: udek kurczaka bardzo ostro przyprawionych lub bigosu..... i co mu zrobisz?