• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
widze,ze temat zębów na tapecie,ja ide w srode a juz mam stresa strasznego w sobote mi sie lekko zab ukruszył i sie załamałam,wiec na szybko termin ustaliłam,chocnajchetniej bym wcale nie szła,ale musze nie mam wyjscia,bo co stałe zeby to stałe jednak

my po spacerku jednym,potem na drugi pójdziemy po córe do szkoły i jak sie pogoda nie zepsuje to wieczorkiem jeszcze jeden sobie szczelimy
tylko Ala coś niezłośna sie robi,znów jeść niechce zjada po kilka łyżeczek i koniec:(

natt to trzymam kciuki za jakas dobrą diagnoze jednak

Ostatnia edycja:
Heloł
witam w fajniedziałek
moje dziecko nie doczekało się spaceru, bo deszcz się rozpadał i padła na drzemkę w łóżeczku, więc mam chwilę
pędzę poczytać co w ten długi weekend się działo bo nie jestem na bieżąco

To co przeczytam to dodam, bo jak się mała obudzi to nie dam rady:

Rubi męża masz czadowego. Nie da ci się nudzić. Ale dzieci śliczne mu wychodzą! Monia jest piękna!
A te rękawki jak skrzydełka aniołka i te oczy achhhhhh

Deli sesja piękna i czułam jakbym tam była. Po tobie to nic nie widać że rodziłaś! Ile ja bym dała za taką figurę?! Oliwia już widać że po mamie urodę ma.

Ostatnia edycja:
A ja ćpam na zmiane to ibuprom to apap to od zebów i jakos żyje,
Basiu ale dlaczego dopiero za 4 tygodnie:szok:Ja bym juz nawet dnia nie wytrzymała
U na pogoda wzieła w łep i pada a miało byc tak ładnie
Do tego co nigdy sie nie zdarza Miłosz po godzinnej drzemce obudził sie z płaczem chyba jakies koszmary senne ma
Dominiczka daj znac jak po egzaminie

rubi tak szczerze mowiac to nie zauwazylam "malowyjsciowosci" na fotkach, wiec chyba nie bylo tak zle..... zreszta jak mawia moja Mama "ladnemu we wszystkim ladnie" (majac oczywiscie siebie na mysli), wiec nie ma sie czym przejmowac ;-)

bo ja wkleiłam tylko fotki Moni....wszyscy oprócz mnie mieli wyprasowane wdzianka a moje zostały na koniec.... :-) ;-)
ale co tam...grunt że się imprezka udała ;-)

a teraz news... MONIA DOSTAŁA SIĘ DO ŻŁOBKA ;-)

teraz się cieszę a we wrześniu będę wyła razem z nią ale cóż zrobić..takie życie...

witam sie dziewuszki.ile moge to nadrabiam niestety ostatnio ganiam troche i padam wieczorem na pyszczek:zawstydzona/y:pracy jeszcze nie mam ale moze niebawem mi cos znajda z agencji pracy bo tak na wieczory od 18-22 ciezko mi cos dorwac:no:jak zawsze byla masa takich ogloszen to akurat jak potrzeba to nie ma nic:wściekła/y:ehhh grunt ze brat mezastego pracuje:tak::-) zaczelam w sobote dietke dukana i mezasty od jutra tez sie za nia bierze bo widzi co rano moja wage i teaz chce schudnac:-D:-D Amelce pcha sie jedynka u gory i dwa zabole na dole szczeki wiec od paru dno cyrk na kolkach mamy:zawstydzona/y::-(ze tez nasze maluszki tak sie musza meczyc z tymi zabolami... taki pchacz vitecha tez na ebayu kupilam za 6 funciakow i sprawdza sie super.mozna na plasko polozyc.albo pchac albo zdjac panel i dzidzka sie nim bawi:-) a ten stoliczek co piszesz kupilam za 99p :-D:-D:-Dmialam farta bo za ta sama cene kupilam tez skaczacego tygryska i pare innych zabawek-no tylko ja z wysylka bo z edinburgha malo osob takie taniochy wystawia:dry:

dla chorowitkow zdrowka zycze
Dominiczka ja malo zorientowana jestem,wybacz --jaki kierunek studiujesz??? ja skonczylam technikum ochrony srodowiska i widze ze egzamin masz ze znajomego tematu:tak::-):-)powodzenia:)

dokłądnie studiuje ochrone środowiska:-)

malinka glowa do gory :-)

dziewczyny, czy przy Waszych dzieciach tez nic sie nie da zjesc? moj Pimpek drze sie jak opetany jak cos jem i zada, zeby jego tez poczestowac, efekt tego jest nastepujacy: jem po cichaczu jak on spi albo jak juz bardzo nie moge wytrzymac daje mu biszkopta dla zmylenia...

Dokładnie też się chowam albo daje chrupka kukurydzianego, zresztą nie tylko ja bo moja mama też sie chowa przed Zosia jak je bo bardzo by chciała to co ona zjeść:-)

Rubi, to złośliwość rzeczy martwych:)

Alex, co nieco;-)

Dominika, 3 godziny od początku egzaminu. Puszczam kciuki. Zakładam, że dłużej nie pisałaś:)

Lecę na obiad, dziewczyny. Smacznego:)

dzięki wielkie za trzymanie kciuków. I przepraszam, ale dopiero teraz wróciłam. Niestety jade min. 1,5 godz. w 1 strone więc się schodzi.

A teraz najlepsze: stoimy pod salą(jakieś 40 osób)...facet zawsze przychodził wcześniej a tu już 11:00 a jego nie ma, czekamy...11.05 zaczynamy sie zastanawiać, że może sale pomyliliśmy....dzwonimy do starosty...on mówi że na bak ta sala, ale zadzwoni do goscia zapyta gdzie jest bo moze to on pomylił sale...11:10....starosta oddzwania i mówi:"Pan B. zapomniał, że ma dziś z wami egzamin":szok::wściekła/y::no:
ale sie wściekłam, jechałam taki kawał w taki upał cała zestresowana żeby sie dowiedzieć, że gosciu zapominiał!
Umówiliśmy się z nim na środe godz.14:00- nie wiem chyba mu 100 maili wysle żeby nie zapomniał:wściekła/y::no:

A moje dziecko usnęlo zaraz przed tym jak weszłam do domu, czyli nie spała od 7:szok: to chyba teraz ze 2 godz. będzie spać

oj jak dobrze, ze ja mam na razie wszystkie zeby nareperowane :tak:, oprocz dwoch brakujacych, co sie wylupily w ciazy - mam nadzieje, ze tarczyca zezwoli niedlugo na montaz implantow

rubi skoro tak twierdzisz, to mnie sie chyba sesje poylily i wzielam Ciebie za deli, a raczej deli za Ciebie :-D

dominiczka z jednej strony to dobrze, bo masz jeszcze czas na douczenie sie, z drugiej nie bardzo, bo juz by bylo po wszystkim i luzik....:eek:, miejmy nadzieje, ze nie zapomni znow :-D

p.s: czy Wasze dzieci spia normalnie tak jak czlowiek z glowka na poduszce, czy tez znajdujecie je w coraz to nowych pozycjach, najczesciej nogami w strone poduszki albo miedzy szczebelkami? ja Pimpkowi zrobilam dzis zdjecie jak spal po poludniu (jest w zdjeciach), on zawsze w odwrotna strone i na koldrze nie wiedziec czemu.....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry