• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wy tu kurna o polowaniu na zabawki a ja już na oczy ledwo patrzę:cool:
Nie dam rady już nadrobić i opisać co się u nas działo.
Jutro się postaram, choć mój ma urlop więc skoczyło się siedzenie z rana przy kompie z kawą buuu
Buziole i do juterka;)

reklama
reklama
witam sie dziewuszki.ile moge to nadrabiam niestety ostatnio ganiam troche i padam wieczorem na pyszczek:zawstydzona/y:pracy jeszcze nie mam ale moze niebawem mi cos znajda z agencji pracy bo tak na wieczory od 18-22 ciezko mi cos dorwac:no:jak zawsze byla masa takich ogloszen to akurat jak potrzeba to nie ma nic:wściekła/y:ehhh grunt ze brat mezastego pracuje:tak::-) zaczelam w sobote dietke dukana i mezasty od jutra tez sie za nia bierze bo widzi co rano moja wage i teaz chce schudnac:-D:-D Amelce pcha sie jedynka u gory i dwa zabole na dole szczeki wiec od paru dno cyrk na kolkach mamy:zawstydzona/y::-(ze tez nasze maluszki tak sie musza meczyc z tymi zabolami...
oto on i na razie kosztuje 0.99 , mam nadzieje, ze nie bedzie wielu bijacych sie, bo jest tego na e-bay sporo
!Buuip+!!2k~$(KGrHqZ,!ioEv1+0G-RlBMBg3rMM)w~~_35.JPG

albo taki

a facet, u ktorego poluje na stoliczek ma jeszcze drugi, w nich blaty sie tez odczepiaja i mozna na plaskim, na razie jest 3 funty
taki pchacz vitecha tez na ebayu kupilam za 6 funciakow i sprawdza sie super.mozna na plasko polozyc.albo pchac albo zdjac panel i dzidzka sie nim bawi:-) a ten stoliczek co piszesz kupilam za 99p :-D:-D:-Dmialam farta bo za ta sama cene kupilam tez skaczacego tygryska i pare innych zabawek-no tylko ja z wysylka bo z edinburgha malo osob takie taniochy wystawia:dry:

dla chorowitkow zdrowka zycze
Dominiczka ja malo zorientowana jestem,wybacz --jaki kierunek studiujesz??? ja skonczylam technikum ochrony srodowiska i widze ze egzamin masz ze znajomego tematu:tak::-):-)powodzenia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry