• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jak wróciłam z Franiem ze szpitala kupiłam mu na allegro takiego pchaczo-jeżdżacza:szok::-) Potrzebna mi była psychicznie perspektywa, że mały będzie chodził;-)
Ostatnio kupiłam mu też na allegro taki panel edukacyjny od człowieka z UK i niestety nacięłam się:( Taki usyfiony przyszedł, że az obrzydzenie brało:( Mąż rozkręcił, zeby wyczyścić a w środku masakra.. jakiś łój z sierścią, jakby był przechowywany w budzie dla psa.. Napisałam do faceta, powiedziałam, że sprawe oddam do centrum sporów Allegro (gość pewnie dostaje zabawki od kogoś z UK, nawet nie sprawdza ich stanu ino wystawia na allegro). No niewazne. W każdym razie nadal jestem bez panelu edukacyjnego:( Frankowi potrzeba coś takiego co by przed nim leżało, motywowało go do podnoszenia wysoko głowy, bo ma b niski podpór (dlatego musi być płaskie, nie żadna kostka itp) i miało jakieś przyciski do manipulowania, światełka itp (bo Franula ma problem z łapkami - przy próbie schwytania czegoś rotuje lewa dłoń, to przez wylewy najprawdopodobniej). Alex, jak byś coś takiego gdzies wyczaiła za rozsądną cenę, byłoby super

ja dlatego tego typu rzeczy wole kupowac z odbiorem wlasnym i platnosc przy odbiorze, bo jak syf to dziekuje i tyle :-D
a jaki panel edukacyjny? nie wiem co to? musisz przyblizyc temat troszke :confused: , podobnie jak miranda drapie sie po glowie zastanawiajac coz to takiego ......:eek:

oj ja goooopek, dopiero teraz dokladnie przeczytalam co tam napisalas i moze cos takiego co zaraz
wkleje sie nada. to sa tez pchacze, ale tablice przednia sie odczepia i mozna ja plasko polozyc, tam sa rozne takie swiatelka, przyciski, muzyczka itp.... takie sa 3 w mojej okolicy, wiec moge zapolowac, powiedz tylko czy sie nada

Ostatnia edycja:
oto on i na razie kosztuje 0.99 , mam nadzieje, ze nie bedzie wielu bijacych sie, bo jest tego na e-bay sporo
!Buuip+!!2k~$(KGrHqZ,!ioEv1+0G-RlBMBg3rMM)w~~_35.JPG

albo taki

a facet, u ktorego poluje na stoliczek ma jeszcze drugi, w nich blaty sie tez odczepiaja i mozna na plaskim, na razie jest 3 funty

a czy Franula na brzuszku przebywa, czy raczej horyzontalnie?

Ostatnia edycja:
Ten ostatni za 3 funty wydaje się byc najsensowniejszy, bo do tych dwóch pierwszych nie sięgnie łapką a ten ostatni można mu odwracać poszczególnymi bokami w stronę krasnala (jezu, czy Ty wiesz co ja mam na myśli??). Słuchajcie dziewczyny, a jak z kosztami przesyłki?

No u mnie nie ma busów, a pocztą to ok. 10 do 2 kilo. Jakby co to to mogę powspółpracować z Alex.nikitą w szukaniu, bo widzę że u niej taniej. Szkoda że u nas takich busów nie ma bo można by było niezłe interesy robić na samych ciuszkach dla dzieci...

reklama
busy biora 1 funt za kilogram, a te rzeczy przeciez nie sa ciezkie

znalazlam to tiny love dwustronne, niestety daleko ode mnie, 3 sprzedawcow z czego 2 ma 100% pozytywny feedback, wiec mozna zaryzykowac poczta, jedno konczy sie jutro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry