• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bry ;-)

dziś nie post pod postem :-) wczoraj padłam zaraz jak tylko dzieciaki posnęły ;-)

głowa przesta mnie boleć po drugim spacerku :-) wcześniej myślałam że umrę jak ciągle musiałam się schylać po mojego uciekającego żuka :-( zapakowałam więc damę w chustę i wyszłysmy na spacerek :-)

Monika ma słabość do motorów...strasznie ją interesowało co to tak warczy ;-) no i jak zobaczyła fontannę z pryskającą wodą to myślałam że mi wyskoczy z tej chusty :-) no ale to w sumie była pora kąpieli :-)

w każdym razie ból minął i mam nadzieję, ze nieprędko wróci ;-)

co do zębów to śmiem twierdzić że to się Stwórcy nie udało :-(
człowiek się rodzi bez zębów - cierpi jak wychodzą :-(
człowiek ma zęby - psują się - człowiek znów cierpi
człowiek jest stary - zęby wypadają - też cierpi jak jeść wszystkiego nie może...

no i co? zaczynamy bez zębów i kończymy bez zębów a ile cierpienia po drodze???

a teraz temat pchacz :-) no więc posiadam pchacza Chicco jeszcze po Jaśku :-) umyłam go, naładowałam bateryjki i....cholera wie czemu, ale gra strasznie cicho :-( światełka świecą ale dźwięki...może co wlazło w głosniczek i zdechło??? :-D:-D

OK...zmykam bo córka wykonała pracę na nocniku i letko mi zalatuje ;-) ;-);-)

reklama
witam i ja poniedziałkowo
wczoraj wróciliśmy póxno z grilka i byłam padnieta zeby zaglądnać,ale juz nadrobiłam zaległości
a taki pchacz to i mnie sie marzy,ale ceny sa powalające niestety

Witam i ja.
No to pewnie i ja się porozglądam za takim pchaczem skoro doradzacie. Przykro mi że w Polsce takie rzeczy drogie, u nas faktycznie ebay albo sklepy charytatywne...
Kasia jak tam ząb?

dziń dybry :-)

ja już po porannej kawie się witam, dzień powitaliśmy o 6:00- jak co dzień już :dry:
Młody mi tu istną rozpierduchę na puzzlach robi :szok::-D i już mi się zabiera za zbieranie wszelkich paprochów, co to się przez niedziele nazbierały :confused2:
Nic, trza się za mycie podłóg brać, bo dziecko do kąpania będzie się nadawać hihi :-p

dziewczyny z UK, ale Wam fajnie, że możecie takie zarąbiste zabawki za grosze kupować :shocked2::-) ja się właśnie czaje na jakiegoś pchacza i na stolik dla Tomka, ale ceny u nas przyprawiają o zawrót głowy, a i te używane (swoja droga sprowadzane z UK właśnie) też cenowo nie zachwycają ehh... :-(

dobra, tymaczasem (borem, lasem:-D) uciekam, i biorę się za te podłogi :dry:

Witam i umieram
A wiec pani dr rzecz postawiła jasno albo kłade 500zł i robi kanałowo albo rwiemy. Wiadoma rzecz co musiałam wybrać. A to 4 ząb wiec strasznie mi żal:-(No i pani dr rwie i słysze trzask, no i sie skubany połamał ja juz mokra cała z nerwów. Pani dr bierze rzaszke i chce zab ciąc a ja juz ze strachu popuściłam. No i tak rwała pól godziny myslałam ze tam padne juz rwała praktycznie bez znieczulenia. Czwórka odslonila wspaniała dziure w trójce no to juz w ogole mam przedzawał. Spytałam o proteske taka na stałe no bagatela z jednej strony 2500:szok:Z drugiej 1500 a to tylko sama góra. Na moje szczeki bym musiała oglółem wydac 6000zł:szok:
No i boli teraz jak stu diabłow wiec wybaczcie ze do niczego sie nie odniose
Jedynie to kupiłam truskawki w koncu wiec chyba z jedna dam Miłoszkowi niech posmakuje.
A no i najlepszego dla Franusia
Acha no i sie niezle wkurzyłam bo kupiłam malemu kapciuszki lemigo tak z allegro bo nawet nie mam jak i kur**** nie wejda mu na podbicie buuuuuuuuuuuuuuuu, za ostatni grosz kupiłam i na nic. Moze któras chetna dla dziecka z chuda nózka rozmiar 20 sprzedam taniej;-)

reklama
Dwa bobry :-D

STOOOOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAT, STOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAT DLA SZANOWNEGO JUBILATA :rofl:

kaska brrrrrrrrrrrrrrrrrrr :szok:, S. King by lepszego scenariusza nie wymyslil, brrrrrrrrrrrrrrrrrr

deli ja chcialam Ci wyslac wiadomosc na priv ale sie nie da, wiec pisze tu: poprosze dopisac moje sierpniatko : ur. 21/08/2009 - 41 tc o 16:31 cc, waga 4.470, wzrost 59, dziekuje

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry