• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
babochy patrzajta co wlasnie kupilam!!!!!! Za 6 funtow!!!!!! :-d:happy2::-p
!btfzb4gcwk~$(kgrhqeh-emevpym7mslbl8nydicog~~_35.jpg
farciara!!!

reklama
Hej Dziewczyny

ja tylko melduje,ze Nati w czwartek została ochrzczona. było pieknie,Nati grzeczniutka. Ale od piatku chorujemy. Nati ma ciagle spora goraczke,ale dzis chyba nastapil jakis maly przelom,tzn goraczka dalej jest,ale ciut nizsza,a Nat ma duzo lepszy humor:). Jutro idziemy do naszej lekarki,bo wczoraj bylismy gdzies u przypadkowej lekarki prywatnie w lux medzie. stwierdzila,ze Nati ma brzydkie gardlo,poza tym nic. dostala paracetamol,tantum i cebion...jutro lapiemy siusiu do badania i idziemy do naszej doktorki z przychodni.

pozdrowionka dla wszystkich.
jestem wyonczona ta jej choroba...nocne czuwanie i w ogole...koszmar...moj bidulek mały.

Natt dużo zdrówka dla Natalki, a dla ciebie siły.
Wiecie co, chyba mnie trafi, wystawiłam parę pieluch na ebayu i ni cholery ich nie ma! Już raz mi odrzucili za to że używane, ale używanych jest tam w cholerę i ludzie je licytują i kupują. Jak się spytałam dlaczego mi odrzucili a innych trzymaja to mi powiedzieli że nie są w stanie wszystkich wyłapać. Mam nadzieję że coś w systemie, a nie że mnie znowu wyłapali.
No chyba szlag mnie trafi. No jak ich nie sprzedam to oddam do sklepów charytatywnych!

Natt a to nie osławiona 3dniówka??Gardełko moze byc wtedy tez zaczerwienione.
Gratki z okazji chrzcin

Miranda u nas na allegro tak wyrzucaja mleko na recepte czaiłam sie na pepti ale juz tez mi zdjeli sprzed nosa

Zdróweczka dla Natalki:)

A ja za cholerę nie moge się dodzwonić do mojej Natalki:( Wychowawczyni zakazała dzieciom brać komórki na zieloną szkołę, można dzwonić tylko na tel wychowawczyni. Samej zasady nie neguję, ale niech pani odbiera telefony!! Nata wyjechała we wtorek a ja rozmawiałam z niż ino w środę. Zaraz znowu zawisnę na telefonie

Rany, Kasiu , współczuję..
A masz jakiegos dobrego stomatologa w przychodni? Zeby Ci rwać od razu nie chciał..może jak Alex pisze - to "tylko" zgorzel?..

Wiecie co, ja z każdego wyjazdu do szpitala z krasnalem wracam ze...złamanym zębem.. Jeszcze ze szpitala umawiam się do stomatologa:szok: Moja pani dr mówi, że po prostu...za mocno zaciskam zęby z nerwów.. Muszą się skończyć nasze wypady do szpitali, bo z torbami pójdziemy:tak:

Dominika, o której jutro ten egzamin? Będziemy kciuki trzymać..
A z jakiego to przedmiotu tak koszą u Was?

z góry dzieki:-)
egzamin jest o 11:00. a przedmiot nazywa się technologie stosowane w ochronie środowiska...blleeee...a we wtorek mam"ekologie człowieka" i ta baba też maltretuje....ehhh

tez sie ciesze jak gwizdek :tak:, to na ebay-u i odbior z mojej dzielnicy, fart jak 100 diablow :-D. mam jeszcze na oku stoliczek fisher price LAUGH AND LEARN, tez niedaleko, aukcja konczy sie za 5 dni, nie moge sie doczekac :happy2:

a tak wogole, jesli byscie chcialy, to Wam tez bym mogla kupic jak bedzie cos w rozsadnej cenie i niedaleko, zeby nie bulic za przesylke, a do PL mozna nadac busem, oni kasuja 1 funt za kilogram a te rzeczy chyba nie sa ciezkie

to co dzis kupilam to do pchania i jezdzenia, wiec gicio bo 2 w 1

Ostatnia edycja:
reklama
Alex.nikita my mamy identycznego pchacza. I to jest tylko pchacz nie ma funkcji jeździka za to można przełożyć rączkę i bedzie wózek, który dziecko może sobie ciągnąć.
Narazie Zosia jedynie panelem się bawi, nie chce przy nim stać, no ale może kiedyś się namyśli:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry