• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej
Rubi spróbuj zimny okład sobie zrobić a najlepszy ketonal.
Ja umieram na ból zeba az mnie ucho boli wszystko całe pół głowy. A musze wytrzymac do jutra bo prywatnie za usunicie aż 130zł biora. Nie wiem jak dam rade strasznie boli.

reklama
miranda :-) dużo wody to ja muszę pić ze względu na nerki i kamyczki - uwierz mi, więcej nie dam rady ;-) próbowałam też żucia gumy - podobno działa - na mnie niestety nie :-(
myślę że to na tle nerwowym :-(

co do ucha to akurat u Jaśka tak jest - katar i zaraz potem zapalenie ucha :-( teraz kataru nie było, tylko przytkany nos...myslę że zatoki też zawalone...
w środę jedziemy do kontroli i umawiamy się na komputerowe badanie słuchu, bo w ostatnią srodę musiałam do niego krzyczeć zeby mnie usłyszał :-( teraz jak antybiotyk zadziałał to i nos się odetkał, ucho przestało boleć i lepiej chłopak słyszy ;-)

Kasiu ;-) ketonal wywołuje u mnie co najwyzej lekką wesołość natomiast zupełnie nie działa na ból głowy...już kiedyś go testowałam :-) i to w podwójnej dawce jak pojedyńcza nie dawała rady ;-)
no a poza tym to jak nadal karmię młodą więc pole manewru z tabletkami p/bólowymi jest...marne :-(

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

Rubi a aspirynę na migrenowy ból głowy próbowałaś?

Moi panowie na pierwszym spacerku, ja mam chwilę dla siebie. Zaraz lecimy no naszej pani pulmonolog.
Pieknej niedzieli przed ponownymi ulewami od wtorku

Rubi, biedna Ty z tym bólem głowy... :-( współczuję bardzo, ja to w ciaży przechodzilam, do dzis pamiętam ten permanentny ból czachy :baffled: i też tylko apap, i też ulga na krótko :oo2:
może jeszcze Amol spróbuj :confused: no nic innego mi do łba nie przychodzi... :sorry2:

Kasia, i ty się proszkami poratuj, a może zębol przestanie boleć? I oby bez usnięcia się obyło :tak:

My dzis na urodziny do szwagra idziemy, a szczerze mówiąc najchętniej nigdzie byśmy nie szli:dry:
Jak pomyślę, że w tak cudna pogodę w czterech ścianach kisić się będziemy to mnie krew zalewa :baffled: a do tego od jutra znów burze u nas zapowiadają :no:

Cześć mamusie :-)
Postanawiam sobie pisać częściej, mimo braku czasu :-).

Franiowamamo, ja wiem dobrze o czym piszesz... Staz małżeński u mnie - dziewięć lat :szok: Trzeba by zorganizować się jakoś i odświeżyc związek. Ale jak to zrobić jak o 21 padam z nóg bo synek wstaje ostatnio o 5?
Ale grill i piwko to tez super sprawa. Ja od dwóch tyg. nie karmię, więc piwko mi przysługuje :-). Tylko jakoś nie ma okazji...

Rubi mi na migrenę pomaga ibuprom (wyłącznie), ale brany regularnie co kilka godzin. Po którejś dawce przechodzi. W zeszłym tyg. miałam jazdę czterodniową... Wiem co czujesz :(

Pozdrowienia z Olsztyna dla wszystkich! Miłej niedzieli.

Ostatnia edycja:
Dzin dybry :-)
rubi i kaska serdeczne wyrazy wspolczucia :-(i mam nadzieje, ze niedlugo przejdzie.wiecej innych sposobow na bol glowy nie znam tez

aga powodzenia u doktora :-) i zapomnialam Ci wczoraj napisac, zebys za bardzo sie nie martwila, ze Francesco nie mobilny jeszcze. mojej psiapsioly coreczka lezala plackiem jak dzidzius totalny do 1-szych urodzin i mleczko tylko pila. dopiero jak miala 13 miesiecy zaczela leciutko siadac z pomoca. dzis ma 6 latek, jest w pelni sprawna, az za bardzo czasem :-D

my dzis pogodowo aresztowani w domu jestesmy, wczoraj byla tak straszna duchota, ze wytrzymac nie mozna bylo a wieczorem strasznie lunelo i dobrze, bo sie powietrze oczyscilo. a teraz nie ma slonka i wyglada jakby zaraz mialo zaczc znowu padac, wiec siedzimy

aaaaaaaaaa zapomnialam Was zapytac: czy myslicie, ze to mozliwe, ze dzieci w tym wieku kojarza, ze pilotem wlacza sie telewizor? Abi dzis rano dorwal pilota, zaczal nim pstrykac i w telewizor sie gapic jakby oczekujac czy sie wlaczy.....

Ostatnia edycja:
alex tak, tak! Zocha już od jakiegoś czasu bierze pilot i pstryka w kierunku tv:-) potrafi też podejść do tv i go wyłączyć albo właczyć:-) no i jak dorwie telefon to odrazu go do ucha dokłada:-)

dominiczka bo ja myslalam, ze oni jeszcze za gooopki sa, zeby skumac te rzeczy, a tu prosze.... :-D jak Ci idzie nauka? ja sie przymierzam do podyplomowych, korci mnie bardzo ale nie wiem czy bedzie chcialo mi sie uczyc :confused: kierunek bardzo fajowy sobie znalazlam i nie wiem qrde...... poza tym troche sie obawiam o wydajnosc pamieciowa, bo to &&^^£*&%&^%$£ hashimoto straszny kisiel z mozgu robi i ciezko bardzo sie skoncentrowac :eek:

czesc!
Przepraszam ale nie nadrobię wszystkiego :( jest taka pikna pogoda że cały czas z Zoską na dworze siedzimy.
Przeczytałam tylko że Kasia i Rubi walczą z bolami..... Wspołczuje Wam Dziewczęta!
Zosi gorne ząbki wychodzą ijest strasznie marudkowa i mniej je :( się namęczy ta moja Iskierka..
Moje dzieci - Zosia i Ł :) sobie kimają to piszę :) ale jak Mała wstanie i zje jabłuszko idziemy w długą :)
Od wczoraj jestesmy u tesciow bo na grillu bylismy i zostalismy na noc :)
Jutro moj Ukochany do Wrocławia w delegację jedzie. Na 3 dni. Ale od lipca, sierpnia wyląduje tam na ok 1,5 roku :( tak to jest jak się kierownikiem budowy jest.... Masakra... Jakby bliżej jakijs budowy nie mogło byc :( to będę nasze pierwsze noce bez siebie od czasu kiedy jestesmy małżenstwem :( buuuuu :( będę Wam na forum szlochac :( phlip phlip..
No nic idę się nim nacieszyc puki jest :)
Całusy i miłego popołudnia!

reklama
Laski umieram objezdziłam wszystkich dentystów w mieście i nikt nie przyjmuje, zwariuje. Dali mi w aptece jakis antidol pomog odpukac na chwile oby na jak najdluzej bo musze czekac do jutra cos czuje ze mam noc z glowy.
Miłosz ma kilka ulubionych bajeczek jak widzi ze sie konczy to bierze pilota i próbuje przełaczac.
Własnie Dominiczka jak ten egzamin zaliczyłas?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry