• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A my tam dalej jeżdzimy przodem do mamusi:-) bo nasza parasol ma taką funkcję. Czasem mam wrażenie, że moje dziecię by chciało jechać sobie przodem do świata, ale ...mamusia jeszcze nie jest gotowa:-)

reklama
Witam się i ja.

Dzień spędzony pracowicie. Ale w taką pogode, aż chce się z domku wyjść.

Franiowamamo/Agnieszko ja też dzisiaj przejrzałam garderobe młodej i dostrzegłam, ze ma same polarowe spodenki. W poniedziałek pewnie wybiore się na zakupy.

Piwonia jak Ci zazdroszcze, że masz komu sprzedać dzieciaczki. Dziadkowie pewnie też zachwyceni.

Co do pory naszych spacerów, to wszystko zależy od małej. Śpi dwa razy w ciągu dnia: 11-13, a potem 16-18. Między jednym, a drugim spaniem zazwyczaj spacerujemy, bo moment, w którym Martyna śpi jest jedynym kiedy udaje mi się zrobić coś w domku. Dlatego staram się nie dopuszczać, aby mała spała na spacerku (choć różnie z tym bywa).

dominiczka rozumiem doskonale o co chodzi :-D, ja tez bardzo przezywalam jak musialam malucha przesadzic tylem (dlatego kupilam z tym okienkiem w budce, chyba po prostu, zeby samej lepiej sie czuc), no ale za bardzo nie mialam wyboru, bo albo przesiadka, albo musialabym ciezka Loole do Polski targac......

Pytanie: co robią rodzice z dwunastoletnim stażem małżeńskim wieczorem ok 20 po wysłaniu starszej latorośli na zieloną szkołę i uśpieniu młodszej/-go? (chata wolna, cisza, spokój....)

Robią...grilla:szok::-)
Zjadłam 3 kiełbasy!!!!!:-) Jezu,...jakie dobre były... Jakoś tak bez wrzeszczących glizdek dookoła smakują lepiej:-)

Agnieszka albo jestem zboczona (pomyślałam o zupełnie czymś innym:sorry:), albo mój trzyletni staż małrzeński nijak się ma do Twojego :-D
Smacznego!!
Nie ty jedna tak pomyslałas, czyzby głodnemu chleb na myśli?;-)
Melduje że mąż własnie zlądował i chce własnie to co robi sie po 20ej gdy dzieci ida spać hehehe i napewno nie jest to grill.
Dobranoc

reklama
Cholera, to ja jednak stara...ehm...jestem:szok:;-)
A gdybym tak mężulkowi powiedziała, ze w ramach odnowy ciała i ducha tydzień w spa mi się należy?:-):-)

Alex....teraz...piwko piję:tak: Boże, z rok nie piłam:tak::-)

Dobra, młode, piękne dziewczęta tu obecne. Muszę zwlec swe stare kości i obwisłą tylną część ciała i dowlec się do mojego starego, żebyśmy się....za ręce potrzymali;-)

Jezusie... 1 piwo.. Idę zanim się skompromituję do cna;-)

Dobrej nocki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry