• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mam przyjaciol z bardzo dlugim stazem malzenskim i oni twierdza, ze po tylu latach to jak brat i siostra... :-D

ja juz tez chyba zmykam, dobranocka

Ostatnia edycja:
witam się wieczornie :-)
podczytuję was codziennie, ale weny brak na pisanie
u nas w końcu piękna pogoda, prawdziwe lato za oknem ;-) można pobyć z dzieckiem na dworze
przyjechała szwagierka i trochę z nimi posiedzieliśmy u teściów-na ogrodzie ;-):-D trzeba korzystać, bo od poniedziałku deszcz i burze, ale ma być nadal w granicach 25-28 stopni a w czwartek 30 :szok: lato jak nic :tak::-)
męża nie ma-bawi się na pępkowym, dziecko poszło szybko spać a ja juz obejrzałam disco robaczki i chyba pójdę zaraz lulu
kolorowych snów oraz miłej i słonecznej niedzieli życzę :-)

ehhh baby...

uśmiałam się trochę :-) przydało mi się bo ostatnio....ehhh

zmykam spać a właściwie wyprostować gnaty w oczekiwaniu na córeczkę :-)

dobrych snów - tylko 3D :-D

Dzień doberek :-D

co to się dzieje??? znów jednego dnia dnia zamykam a drugiego otwieram ten kram??? :-);-)

pospałam tak, że aż mnie głowa boli.... mój organizm nie jest przyzwyczajony żeby wstać o...7:00

Monia zrobiła mi 3 pobudki...jak się 3 raz obudziła o 4:40 to wzięłam ją do łóżka, dałam cyca i spałyśmy...do 7:00...nadal nie mogę w to uwierzyć...;-)

ok..apapy zapodane to czas na kawkę i śniadanko...

miłego ;-)

Ostatnia edycja:
Hej Kobitki :) Ja pobudki o 6 mam od prawie 4 lat :tak: teraz nawet jak Anton by pospał to Aniela wpada do pokoju i mówi: Rodzice już dzień, a jest np.... 5.30 a jak Aniela śpi to Antek się budzi ;-) Pogoda śliczna więc pewnie gdzieś wybędziemy :)

ja teraz wychodzę popołudniami bo.... Jasiek chory i nie mam go z kom zostawić :-( więc czekam na męża...
RUBI jakoś nie doczytałam co Jaśkowi ale ja jak jest taka pogoda to wychodzę z dzieciakami na dwór. No chyba, że temperatura ale gluty, kaszel i takie tam to idziemy...

Witam się i ja.

Dzień spędzony pracowicie. Ale w taką pogode, aż chce się z domku wyjść.

Franiowamamo/Agnieszko ja też dzisiaj przejrzałam garderobe młodej i dostrzegłam, ze ma same polarowe spodenki. W poniedziałek pewnie wybiore się na zakupy.

Piwonia jak Ci zazdroszcze, że masz komu sprzedać dzieciaczki. Dziadkowie pewnie też zachwyceni.

Co do pory naszych spacerów, to wszystko zależy od małej. Śpi dwa razy w ciągu dnia: 11-13, a potem 16-18. Między jednym, a drugim spaniem zazwyczaj spacerujemy, bo moment, w którym Martyna śpi jest jedynym kiedy udaje mi się zrobić coś w domku. Dlatego staram się nie dopuszczać, aby mała spała na spacerku (choć różnie z tym bywa).
Ja już takie zakupy mam za sobą - zostawiłam ponad 300 w H&M :szok: a raptem 2 pary portek, jakaś kiecka dla Anieli, leginsy - no same pierdółki... dzieciaki obkupione a ja nie mam co na doopkę włożyć, niestety moje stare ciuchy nie leżą na mnie tak, zebym się w tym dobrze czuła....:dry::-(

mju ;-) Jasiek ma zapalenie ucha i antybiotyk bierze :-(

ja też nie mam co na siebie włożyć bo...nadal nie nabyliśmy żelazka :-/ jakoś zawsze nam się przypomina jak....jest potrzebne ;-) może dziś po Kościele podejdę do tesco i kupię pierwsze lepsze...

nawet się nie zastanawiałamjakie tym razem chcę...

kurcze..znacie jakieś sposoby na ból głowy??? apapy juz wzięłam...pomogły na chwilkę i znów się zaczyna :-( na słońce też nie bardzo bo jak mi mocniej na dekiel przygrzeje to też mam jazdę z bólem głowy :-( jakiś wybrakowany egzemplarz jestem...

ooo...co do wybrakowanych egzemplarzy... znów muszę na męża ponarzekać.... otóż nie jada z nami kolacji i potem w nocy sam sobie robi jedzenie... spoko, tylko czemu wszystko jest takie uświnione??? podłoga się lepi, czajnik się lepi... nie wspomnę już że po radosnej działalności tatusia Monia rano ma radochę, bo pełno okruszków na ziemi jest :-/

dobra..., nie marudzę dalej...

3majcie się laski :-);-)

witam niedzielnie,zaraz wybywamy w teren bo szkoda tej pieknej pogody
bedzie woda,grilek i piasek wiec dzieciaczki sie wyszaleją
Rubi zdrowia dla Jasia,ale moze włóż mu troszke watki do uszka chorego i weź choc na krótki spacerek pod warunkiem ,ze nie ma gorączki bo szkoda dziecko w domku trzymac

reklama
Witam,
Wczoraj poczytałam ale nie zdążyłam nic napisać, a teraz nie pamiętam do czego miałam sie odnieść.
Rubi a próbowałas Na ból głowy pić dużo wody? Zdrówka dla Jasia. A co do zapalenia ucha, kiedyś znajomej lekarz powiedział że zapalenie bierze sie od infekcji wewnętrznych , kataru lub migdałków czy anginy i nie ma nic wspólnego z przewianiem uszów. To tak a propos.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry