dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
aha no to skoro tak to i my lecimy na spacer:-)
wiec do później:-)
wiec do później:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wyszłam za drzwi ino, wyjechałam za bramkę i zrobiłam w tył zwrot (sama w kurtce byłam..
zmarźluch ze mnie koszmarny...), ubrałam małęgo lżej - ino bluzeczka i porktki. A teraz jestem przerażona, bo mam dla niego ino ciepłe ciuszki... Kupiłam tylko 1 tshirt
Tak wiec w poniedziałek będzie szybki wyskok do tesco po jakieś szmatki dla krasnala.
Taka mnie naszła refleksja - wot cała polska natura, prędzej czy później skończy się na politykowaniu
Ja do polityków mam ooooogroooomny dystans. Ponieważ jestem tłumaczem zdarzyło mi się dziesiątki razy tłumaczyć na różnych politycznych nasiadówkach. A co się działo za kulisami.. Do mikrofonu okrągłe zdania, a między sobą.. rynsztok.. Szkoda słów.
Zobaczymy czy ta powódź kogoś czegoś nauczy. Tusk już mówi o wysiedlaniu całych osad. Poczekamy, zobaczymy co zostanie zrealizowane.
Zrobiłam sobie chwilę przerwy, bo odgruzowuję szafę Natki. Normalnie płakać mi się chce... Yh.. mam nadzieję, że jej to minie.. Czy któraś z was zna dziewczynki w wieku 10-11 lat utrzymujące porządek w swoim pokoju i szafie.. Błagam, powiedzcie, że nieWtedy poczuję się lepiej
![]()
ja się na temat naszych polityków wypowiadać nie będę bo szkoda słów.
ale mam inne pytanie czy wy już się przestawiłyście i nie wychodzicie na spacery w tych najgorszych godzinach czyli 11-14?? bo ja zawsze wychodziłam po II sniadaniu Zosi czyli tak 12-13 no ale teraz to swar jest i trochę się boję