alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
Dzin dybry :-)
Cholipa, tyle tu popisalyscie, ze juz nie pamietam kto co......
rubi moja kolezanka stosuje MUSTELA on jest dosc drogi okolo 50 zl, ale baaaaardzo wydajny i nie uczula na 100%, bo ten jej maluch straszne ma problemy ze skora, a po tym nic, no i ma filt 50+ , ja tez go mam i bardzo sobie chwale, naprawde wydajny
a tak wogole, zeby zaoszczedzic na kremach i zeby Pimpkowi w oczka nie swiecilo, jedziemy zaraz kupic parasolke do spacerowy i juz
dominiczka ja Pimpka w body albo koszulke i spodenki ubieram, u nas pelnia lata sie zrobila, wczoraj chyba z 30 stopni bylo
a w temacie wymiotow, to moj synek tak sie nazarl arbuza wczoraj w odwiedzinach u cioci, ze puscil pawia w samochodzie, a to wszystko z zachlannosci, bo nie pogryzl, tylko polykal kawaleczki i prosze..... pamietacie "Egzorcyste"? - podobnie to wygladalo. az sie boje isc sprawdzic zapach, chociaz umylam wszystko i okna na noc zostasilam lekko uchylone celem zapobiegniecia kiszonki pawiowej.....
Cholipa, tyle tu popisalyscie, ze juz nie pamietam kto co......
rubi moja kolezanka stosuje MUSTELA on jest dosc drogi okolo 50 zl, ale baaaaardzo wydajny i nie uczula na 100%, bo ten jej maluch straszne ma problemy ze skora, a po tym nic, no i ma filt 50+ , ja tez go mam i bardzo sobie chwale, naprawde wydajny
a tak wogole, zeby zaoszczedzic na kremach i zeby Pimpkowi w oczka nie swiecilo, jedziemy zaraz kupic parasolke do spacerowy i juz
dominiczka ja Pimpka w body albo koszulke i spodenki ubieram, u nas pelnia lata sie zrobila, wczoraj chyba z 30 stopni bylo
a w temacie wymiotow, to moj synek tak sie nazarl arbuza wczoraj w odwiedzinach u cioci, ze puscil pawia w samochodzie, a to wszystko z zachlannosci, bo nie pogryzl, tylko polykal kawaleczki i prosze..... pamietacie "Egzorcyste"? - podobnie to wygladalo. az sie boje isc sprawdzic zapach, chociaz umylam wszystko i okna na noc zostasilam lekko uchylone celem zapobiegniecia kiszonki pawiowej.....

Ostatnia edycja:
Fujjj kupke tez czuje
i co? jak zwykle guano.... przykro to pisac, ale Polska jest chorym krajem, w ktorym nigdy nie bedzie normalnie i nikogo tak naprawde los tych ludzi nie obchodzi (mowie o kierownikach panstwa). W Polsce niestety jest zazwyczaj tak, ze robi sie duzo sztucznego szumu tuz po wydarzeniu ale praktycznie szybko sie o nim zapomina i nie wyciaga z niego zadnych wnioskow. Na waly przeciwpowodziowe kasy i czasu nie ma (nie wspomne o pomocy dla powodzian) ale na pompe na Wawelu to tak..... J. Kaczynskiego mialam przyjemnosc poznac osobiscie na Uniwerku, poza tym mieszkal na mojej ulicy. Choc nie zgadzalam sie z jego programem politycznym to musze przyznac, ze byl przemila i bardzo madra osoba oraz niewatpliwie wielkim patriota (bez pomocy jego, Gwiazdy i innych o buraku Walesie nikt by nigdy nie uslyszal ani o pierestrojce w Polsce), jednakze pompatyczny pochowek wawelski to znaczna przesada....