• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
moja tez strasznie sie w foteliku poci,ale kurde nie pomyślałam,zeby jej coś tam dać
ale nastepnym razem sie poprawie,co do klimy,teraz jest i w efekcie uwazam ze nic nie daje,bo mała czy z klimą czy bez jechała mokra
my niestety bedziemy jechać wiekszosć w ciągu dnia bo niestety spory kawałek jest i nawet jak wyjedziemy koło 4 nad ranem to i ta na wieczór dotrzemy

reklama
Efe rozwaliłaś mnie! To ja z moim F mogę się schować....a Tobie ...hmmm...współczuje:sorry:

Mój chłop ostatnio też wyjechał(w zeszły poniedziałek) to widziałam go w sobote przez 30 min. no i tak będzie gdzieś do połowy wrzesnia na pewno. No może czasem uda mu się zjechać na sobotę..ehhh...życie

hej
ja na chwilke,bo niestety oboowiazkow co niemiara przy czworce dzieciakow(i wbew pozorom im wieksze tym wcale nie mniej roboty,prawda Sempe?)
wklejam Wam linka ,jak nasza Mala chodzi:)
pozdrawiam,niestety nie dam rady nadrobic zaleglosci....
[video=youtube;irk9qtrraQk]http://www.youtube.com/watch?v=irk9qtrraQk[/video]

dobra ja sie dzisiaj juz pożegnam,bo łepetynka deczko mi napiernicza,chyba na jakis deszczyk lub burze
ale oby nie
miłego wieczorku i do jutra
dobrej nocki

i gratulacje dla Mayi ślicznie juz drepcze:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry