Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
troszkę nadrobiłam z długiego weekendu co naskrobałyście i odnośnie wywodów o mężach... kurczę stwierdzam że jestem szczęściarą ;-) jak nieliczne z nas mam przecudnego męża. nie zamieniłabym go na innego nigdy za nic w świecie!! :-) facet marzenie mąż marzenie i ojciec marzeniemam nadzieję że Waszym połówkom się odmieni i będzie już tylko lepiej
![]()
hej
wklejam Wam linka ,jak nasza Mala chodzi![]()
No ja tez zmykam boli dziasło jak sto diabli.Dobranoc wszystkim

Iwonka jestem jestem czytam Was regularnie ale przelotem bo latam za Karolinką, odkąd zaczeła być moblina to jest czysty tajfun w domku, Luboń troszkę podtopiony ale do mnie całe szczęście nie dotarła woda ;-)ciekawe jak tam Mika??i czy woda do nich dotarła?
Taszka tez coś nie pisze
Efe a jak Gabi zniosła podróż,bo ja pełna obaw jestem lipcowego wyjazdu z Alą i około 10 godzinnej drogi
jak tam deli po weselichu?
Oj ja też wiem co znaczy cieżar, kręgosłup przeciążony strasznie, ja mam F, a staniki kupuje tylko w firmowych sklepach, na bazarku patrzą na mnie jak na ufoNo wiesz wszystko fajnie i ładnie, ale dostać biustonosz(jakiś fajny i ładny) w moim rozmiarze nie jest łatwo ja np. muszę w wawie się zaopatywać bo u mnie w mieścinie nie ma:-(
a druga sprawa to kg...przecież ile one ważą...jakie to obciążenie dla kręgosłupa(a i tak mam sfatygowany)

Brawa dla Mai, ślicznie biegahej
ja na chwilke,bo niestety oboowiazkow co niemiara przy czworce dzieciakow(i wbew pozorom im wieksze tym wcale nie mniej roboty,prawda Sempe?)
wklejam Wam linka ,jak nasza Mala chodzi
pozdrawiam,niestety nie dam rady nadrobic zaleglosci....
[video=youtube;irk9qtrraQk]http://www.youtube.com/watch?v=irk9qtrraQk[/video]