• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Maja super! BIEGA skubaniec mały:)))

Ja też już mykam.
Dzięki za słowa współczucia. Muszę schudnąć i tyle. A dekolty to ja mam zawsze choć nie chce.
Jedynie w golfie nie;/

Dobranoc.

reklama
Cześć wszytskim - witam po weekendzie. Nareszcie ciepło się zrobiło. Uwielbiam lato.
W związku z jego pierwszymi oznakami udałam się dzisiaj do kosmetyczki :)
Bardzo przyjemnie było - relaksująco :) no i całkiem niedrogo bo to zabiegi w szkole kosmetycznej i płaci się tylko za materiał a nie za usługę :) super sprawa.

troszkę nadrobiłam z długiego weekendu co naskrobałyście i odnośnie wywodów o mężach... kurczę stwierdzam że jestem szczęściarą ;-) jak nieliczne z nas mam przecudnego męża. nie zamieniłabym go na innego nigdy za nic w świecie!! :-) facet marzenie mąż marzenie i ojciec marzenie :-D mam nadzieję że Waszym połówkom się odmieni i będzie już tylko lepiej :-p

Ja też - dzięki Bogu - mam wspaniałego męża :) Mam nadzieję, że to się nigdy nie zmieni.

hej
wklejam Wam linka ,jak nasza Mala chodzi:)

Fantastycznie chodzi Twoja malutka :) Aż buzia sama się śmieje :)

No ja tez zmykam boli dziasło jak sto diabli.Dobranoc wszystkim

gdzie ja mam łeb!!!

Kasia!!! weź sobie Tantum Verde!!! w tabletkachdo ssania!!! ma działanie znieczulające i jest wskazane własnie po wyrwaniu zęba :-)
Tantum Verde P, pastylki, 3 mg, 20 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
u mnie w aptece można kupić pół opakowania czyli jeden "słupek" :-)

no i...można brać w ciązy, w czasie cyckowania a najważniejsze ze DZIAŁA ;-)

witam i ja
Rubi możemy sobie łapki podac,bo ja wstała również z bólem głowy i znim sie kładłam
pogoda super,wiec spacerek bedzie
tylko musze Gabi zaczac inhalowac bo niestety to słonko dało sie we znaki i ma katar i chrype juz

Witam wtorkowo
Ja nie wiem dziewczyny jak Wy znajdujecie czas na wszystko, ja sie nie wyrabiam :zawstydzona/y:

ciekawe jak tam Mika??i czy woda do nich dotarła?
Taszka tez coś nie pisze
Efe a jak Gabi zniosła podróż,bo ja pełna obaw jestem lipcowego wyjazdu z Alą i około 10 godzinnej drogi
jak tam deli po weselichu?
Iwonka jestem jestem czytam Was regularnie ale przelotem bo latam za Karolinką, odkąd zaczeła być moblina to jest czysty tajfun w domku, Luboń troszkę podtopiony ale do mnie całe szczęście nie dotarła woda ;-)

No wiesz wszystko fajnie i ładnie, ale dostać biustonosz(jakiś fajny i ładny) w moim rozmiarze nie jest łatwo ja np. muszę w wawie się zaopatywać bo u mnie w mieścinie nie ma:-(
a druga sprawa to kg...przecież ile one ważą...jakie to obciążenie dla kręgosłupa(a i tak mam sfatygowany)
Oj ja też wiem co znaczy cieżar, kręgosłup przeciążony strasznie, ja mam F, a staniki kupuje tylko w firmowych sklepach, na bazarku patrzą na mnie jak na ufo :-D

hej
ja na chwilke,bo niestety oboowiazkow co niemiara przy czworce dzieciakow(i wbew pozorom im wieksze tym wcale nie mniej roboty,prawda Sempe?)
wklejam Wam linka ,jak nasza Mala chodzi:)
pozdrawiam,niestety nie dam rady nadrobic zaleglosci....
[video=youtube;irk9qtrraQk]http://www.youtube.com/watch?v=irk9qtrraQk[/video]
Brawa dla Mai, ślicznie biega :)))

U nas dzis słoneczko, ale wyjdziemy popołudniu dopiero, nie chce w ten żar wychodzić...poza tym bierze mnie uczulonko na trawy i całe szczeście że nie karmie już bo moge pigułeczki na to łykać :wściekła/y:
Miłego dnia laseczki

aaaaa Kasiu jak bolące dziąsełko?? mam nadzieje że już lepiej, oj faktycznie Bozi nie udał sie pomysł z ząbkami :crazy:

witajcie kobietki:-D
chica niemilosierna... mamspuszczone rolety i zdycham... a co dopiero na dworze:baffled::baffled::baffled:
oczywiscie juz cala pogryziona jestem:dry::dry::dry::dry::dry:
nie jadlam nic slodkiego i spkoj z zebolami:dry:
ciekawe na jak dlugo:szok:

Kasiu mam nadzieje ze juz nie boli;-)
Aga ale Mayka zasuwa... cudo!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Alex.nikita jestem w ciazy z trzecia pociecha:tak::tak::tak::tak:

ja wczoraj odpoczelam... moj zostal z Oli a ja do koleznaki na kawe z Syla.... ludzie jaka wesola wrocilam:-D:-D:-D
az moj sie dziwil... oczywiscie zarty ze mam chlopakow nie zapraszac:-D:-D:-D

wiec jesli ktos chce moge troche humorku udzielic:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
hej Mika
no to fajnie ze woda was omija
i zazdroszcze,ze możesz juz tabsy łykac bo ja na alergie właśnie zdycham,psikam,oczy swędzą,w gardle drapie a ja nic nie moge wziąść,a tak łykłabym tabsa i miałabym troszke spokoju,
ja musze koło 10 wyjśc zaprowadzic córe do szkoły i zrobić zakupy nie mam wyjscia niestety

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry