• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wiecie co...ja się właśnie zastanawiam czy te moje zapalenia krtani (drapanie w gardle, suchy kaszel wieczorami) to nie jest na tle alergicznym...
ale ja na to też nic nie biorę i po 2-3 tygodniach mija....

reklama
witam wtorkowo :-)
u mnie za oknem lato w pełni, nareszcie :tak: ale przez taką pogodę, mam problem z ubiorem dla Mai :baffled: nie wiem jak ją ubierać...
my dziś do 13tej posiedzimy w domku, bo po 10tej pewnie Maja pójdzie drzemać, a później czekam na pana z elektrowni-i kolejny rachunek do zapłaty :wściekła/y:
nam długi weekend minął szybko i miło-w większości na dworze, bo aż grzech nie korzystać z takiej pogody ;-)
jutro wybieram się do ortodonty, zobaczymy co powie na mojego dziwnego ząbka i mleczaka, który nie wypadł do tej pory :-D pewnie jakiś aparat by się przydał na wyprostowanie go...
a w czwartek idziemy z Mają do kontroli do dermatologa i przy okazji podpytam o jakiś kremik na lato do opalania ;-)
basia, poprosimy o kolejny suwaczek, żebyśmy wiedzaiły jak to u ciebie ta ciąża wygląda :-)
kasiu, współczuje bólu, mnie pewnie też czeka wyrwanie zęba-mleczaka, ale bez znieczulenia se nie dam :-D
i zapomniałam co miałam jeszcze napisać :confused:
w takim razie idę czytać dalej :tak:

Hello przelotnie
Gabi daje się nam wysypiać ostatnio, więc dzień jakoś krótszy się zrobił
Mikuś dobrze że was nie zalało
co do mobilności to Gabi cieszy się jak szalona gdy może chodzić
w weekend wsadziłam ją do chodzika na chwilę i chodziła się i śmiała w głos
ale nie kupię, bo nie uważam żeby był niezbędny
choć dziecko zajmuje i mogłabym w domu coś więcej zrobić ale porządki nie zając, nie uciekną

Co do tantum verde to słyszałam że można nim dziecku psiknąć do buzi jak ząbkuje?

witajcie Kochane, dobrze ze pamietam jak się nazywam po tak intensywnym dłuuuuuuuuuuuuugimmmmmmmmmm weekendzie:biggrin2:

od srody do wczoraj mieszkała u nas kolezanka która przyjechała z Niemiec na sobotnie spotkanie klasowe, które notabene UDAŁO SIĘ DO ENTEJ POTĘGI!!!!!! ciało mnie boli do dziś ale co się dziwic jak 7h tancowałam non stop!! :szok:.. wszyscy mówili mi takie komplementy ze do dziś mam rumience na twarzy hihihih

Mała mi tu pod kolanami swiruje, pranie czeka na powieszenie, super pogoda za oknem o 11.00 idę się opalać bo przeciez w sobote wyjazd na morze a tam to nie wiadomo jaka pogoda będzie!

u mnie dzis pomidorowa!

pozdrawiam

Sempe ale ci super. Też bym gdzieś wyszła na piwko!

Ja lecę bo dziecię mi już wstało i trzeba pozmywać (nie mogę jak śpi bo się budzi) i ją oporządzić i sruuu na spaceros jakiś.
Miłęgo dnia!

dwa bobry ;-)

eeeeeeeeeeeeee tego............... co to ja chcialam powiedziec..............:nerd: hmmmmm.......... coz pamiec w pewnym wieku zaczyna platac figle......

zazdroszcze pogody, bo my dzis chyba znow w areszcie domowym pozostaniemy :-(, chyba, ze podjade w koncu do tej Ikei, ale taaaaaaak mi sie tam nie chce bladzic w labiryntach......... to tak jak z tymi wielkimi supermarketami, nie cierpie tam wlazic i zmitrezyc pol dnia, zeby kupic chleb po godzinnej przejazdzce wokol parkingu celem znalezienia wolnego miejsca......... uwielbiam male sklepy, gdzie wchodzi sie, bierze co potrzeba i fiuuuuuuuu......

reklama
Witajcie dziewczyny kochane,
wróciłam własnie z wyprawy do miasta powiatowego na zakupy przed wyjazdem na turnus i do IMiDz. Norrrrrmarlnie ręce mi opadły w super-tesco. Dzieje się tak zawsze jak przychodzi pora wymiany garderoby krasnala. Kuźwa, żeby koszulka ze spodenkami 50-60 zł kosztowała???? Toż to wszystko made in China a kosztuje jakby sam Armani temirencami szył:wściekła/y: Stwierdziłam, że Franula u Armaniego nie bedzie się ubierał i poleciałam do Carrefura;-) W każdym razie zakupy w 80% zrobione.
Teraz pan mąż zabrał rzygowinke na spacer a ja mam całą chałupę dla siebie. Moooogęęęę sprzątać iiiiiiiiiiiiiiillllleeeee mi się kce. Alez jestem szczęśliwa;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry