• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dlatego mi Aga wracając z Mazur do Olsztyna do tesco nie zajechaliśmy :( Bo by za dużo kasy poszło a trzeba oszczędzać.
A Franiu ma piękne te dołki w policzkach. Na NK sobie pooglądałam. I zaproszenie ci wysłałam;)

A my po spacerze. Próbuję dziecię położyć spać ale się buntuje. Teraz jesteśmy na etapie. Śpi się w łóżeczku a nie w wózku. Już mi ręcę opadają. Idę ją sprzedać tacie i biorę się za obiad. Zrobię za godzinkę następne podejście.

edit. dobre alex dobre!

:-):-):-) Alex, po prostu umarłam ze śmiechu:-)
Święta racja, od dziś Franek będzie rzygolakiem:-)

Efe, właśnie włączyłam NK i zastanawiałam się od kogo zaproszenie..:)

Z tym tesco to u nas tak jest, że to jedyne miejsce, gdzie można tanio kupić rzeczy dziecięce. Inne sklepy dziecięce to wiesz, portki za 70 zł.. Ale w careffour'ze kupiłam kilka szmatek. Musi wystarczyć.:)

Ostatnia edycja:
aga dzis koncza sie dwie aukcje na to dwustronne, wiec poluje.... cena troche poszla do gory lecz nie upadam na duchu :-D

a zakupy ubraniowe w Polsce to faktycznie dramat, ostatnio jak bylam rozejrzalam sie po sklepach i zlapawszy za kieszen pospiesznie wybieglam z krzykiem......:szok::no: dlatego teraz jestem w trakcie kompletowania wyprawki dla mojej psiapsioly w PL, ktora we wrzesniu urodzi Laurke :happy:

Witam,
Nie mam szans na nadrobienie.
Ja dzisiaj upolowałam pchacza, ale takiego zwykłego drewnianego na klocki. Bardzo stabilny i za jedyne 1,50f!
No i dziecko mi wstało.
Zainspirowana polowaniami na ciucho zabawki myślę jednak o interesie allegrowo ebeyowym.
No lecę.

Alex, a na ile skoczyła cena? Ta zabawka jest od niedawna na rynku i dlatego nawet o używane jest bój. Bo nowa droga jak szlag..

Miranda, Ty ten biznes zakładaj migiem. Ja tam będę Twoją klientką:) Niestety nie mam w gronie znajomych/rodziny nikogo, kto by mi ciuszki przekazywał, więc musze krasnalowi kupowac. Próbowałam cos na allegro upolowac, ale nacięłam się (jak z tą zabawką) i dałam sobie spokój. Więc jak źródło będzie pewne..:)

Agniecha nie ma sprawy, tylko daj znać co potrzeba, no ale moim wypadku to jednak poczta wchodzi w rachube jako przesyłka, więc ceny będą ciut wyższe, ale i tak niezłe. Tylko musiałabym zorientować sie jak to allegro działa od strony kont bankowych, chyba mi takie internetowe wystarczyło?
A właśnie się zastanawiam czy doszła paczka do Kasi, bo juz powinna?

Wiele osób ma na allegro konta w e-bankach, więc to nie powinno być problemem. A jakie sa u Ciebie ceny za przesyłki? Bo pisałaś już gdzieś że u Was nie ma busów jak u Alex, czy ślesz pocztą? I Ile płacisz za kg?

reklama
O nie sprawdzałam Kasi, to zaraż namiętnie sprawdzę.
No Agnieś niecałe 2 kilo czyli ok 20 ciuszków to do 10F.
Sprawdziłam. No to się cieszę bo już zaczęłam się martwić że jeszcze nie doszły. Miłego noszenia. A i zapomniełam dodać, te są oczywiśćie nie prane bo nowe, a te języczki to dla chłopca składa się na trzy, więc jest więcej warstw na siku, to tak ostatnio się dowiedziałam, w porę, nie? po 10 miechach uzywania?
A pchacz mam taki, tylko bez klocków, wkleję Jagodę jak da mi chwilkę.
http://www.elc.co.uk/toy/wooden-toddle-truck-new/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry