• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jasny diabel !!!!!!!!!! taki mnie atak hemoroidow zlapal nagle, ze myslalam, ze sie wywine na lewa strone.......... to chyba z zimna..... jak tylko moj kochany wroci wskakuje do goracej wody

reklama
Dziewczyny zaczynam biznesować, brat ma konto polskie a jest w anglii, i mi udostępni do przekazów! No i jemu też na rękę bo nie będzie musiał płacić za przelewy do polski ze swojego konta, ale się cieszę że pomogłyście mi wpaść na temn pomysł! Dzieki babeczki!
Ola współczuję hemoroida, to diabelstwo faktycznie wstrętne.

Dziewczyny zaczynam biznesować, brat ma konto polskie a jest w anglii, i mi udostępni do przekazów! No i jemu też na rękę bo nie będzie musiał płacić za przelewy do polski ze swojego konta, ale się cieszę że pomogłyście mi wpaść na temn pomysł! Dzieki babeczki!
Ola współczuję hemoroida, to diabelstwo faktycznie wstrętne.
Hehehe Miranda a na tajnym nowy watek sklepik Mirandy i bedziesz nam wklejac propozycje:-D

Piękna nazwa..TSM (Tajny Sklepik Mirandy). Prawie jak H&M:-) Oj czuję, że to początek wieeeelkiej kariery:-)

Dziewczyny, mam pytanko. Od jakiś 3-4 dni Franek w ogóle się nie obraca:( Jak chce sięgnąć po coś z boku to wyciąga rączki w tę stronę, przekręca górną część tułowia (czasem aż łepetynę odgina do tyłu), ale biodra pozostają nieruszone. Tak jakby zapomniał że obrót na brzuch zaczyna się od bioder..:( Nie wiem czy to efekt tej infekcji wirusowej (czytałam, że po każdej chorobie dzieci cofają się w rozwoju), czy tez pracuje nad nową umiejętnością (tylko jaką, kurcze???) i "zapomniał" o starej (tak też się zdarza). Kurcze, martwię się, bo ten obrót na brzuch to jedyne co krasnal potrafi. Czy Wasze pociechy też tak miały, że w pewnym momencie przestały się obracać?

Witam kochane mamuski,czasu nie mam teraz wcale na kompa,bo pogoda super extra wiec cale dnie na dworze siedzimy:-).....tesciowa jak mi Karole zniesie rano ok,9-10 na dwor,to wracamy tylko na obiadek, a potem znow na dwor i tak do wieczora,a ze ja jeszcze dzwigac nie moge wiec jestem uzalezniona od osob trzecich,zeby mi Karoline przeniesli,wiec siedzimy na dworze,na podworzu i sie opalamy...hi,hi....:-D
Doczytac was nie mam szans,ja nie wiem jak wy znajdujecie na wszystko czas:confused:,ja ledwo z grubsza chate ogarniam i to nie zawsze,a na kompa to juz tylko po nocy mi przyjdzie zagladac...ehhhh.....ale calymi dniami mysle o was i tesknie:tak:;-)
W niedziele bylam na kontrolnej wizycie u chirurga w szpitalu,wiec goi sie dobrze,ale brzuch jeszcze mam opuchniety(wygladam jakbym w ciazy byla :szok:),mam sie oszczedzac(czyli nic nie podnosic ciezkiego) jeszcze z miesiac,a potem juz powoli moge,kazal mi sie bandazem elastycznym poowijac(a tu taki upal,ze leje sie ze mnie :baffled:)ale co tam dam rade:tak:
A wiecie jak mi brakuje tego ze nie moge wziasc Karolinki na rece,wysciskac pozadnie i popodrzucac:sorry2:...przebieram ja na podlodze,karmie tez,no bo nie zawsze jest ktos pod reka zeby mi pomogl
ok,spadam juz ,bo mala buszuje bardzo,a ja potem bede miala tyle sprzatania.....jak sie uda to zajze jeszcze wieczorkiem....pozdrawiam wszystkie serdecznie :tak::-)

Miranda, super:)
Ale jak mała "zapominała" poprzedniej umiejetności to przynajmniej widziałas że właśnie opanowuje coś nowego? Bo ja, kurcze, nie widzę..:( Pojutrze mamy rehabilitację, musze pogadać z facetem. No i dziś wieczorem zadzwonię do naszej dr prowadzącej w IMiDz, podpytam ją.

Aneta, Ty oszczędzaj się teraz kobieto. Zdróweczka:)

Ostatnia edycja:
cześć Laski ;-)
ale dziś intensywny dzień. miałam dziś wolne bo tyyyyle do załatwienia...
byłyśmy dziś na kontroli z Zosią u pani dr. Mała waży 9800g :-p przez 2 miechy utyła 1kg :-) czyli fajnie :-) i jest wszystko dobrze z Maluchem :-) rozwija się superandzko i pani dr jest z niej bardzo dumna :-)

Dziewczyny... ja też chcę mieć dostęp do sklepiku Mirandy....:sorry2: czemu tylko na tajnym jest do niego dostęp.....:confused: dajcie jakieś namiary plizzzz :-p

dobra...muszę coś ze sobą zrobić :-) chyba do wanieny se skocze sie relaxnąć...

p.s. beznadziejnie jest bez mojego w domu..........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry