alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
jasny diabel !!!!!!!!!! taki mnie atak hemoroidow zlapal nagle, ze myslalam, ze sie wywine na lewa strone.......... to chyba z zimna..... jak tylko moj kochany wroci wskakuje do goracej wody
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hehehe Miranda a na tajnym nowy watek sklepik Mirandy i bedziesz nam wklejac propozycjeDziewczyny zaczynam biznesować, brat ma konto polskie a jest w anglii, i mi udostępni do przekazów! No i jemu też na rękę bo nie będzie musiał płacić za przelewy do polski ze swojego konta, ale się cieszę że pomogłyście mi wpaść na temn pomysł! Dzieki babeczki!
Ola współczuję hemoroida, to diabelstwo faktycznie wstrętne.

,ja ledwo z grubsza chate ogarniam i to nie zawsze,a na kompa to juz tylko po nocy mi przyjdzie zagladac...ehhhh.....ale calymi dniami mysle o was i tesknie
;-)
),mam sie oszczedzac(czyli nic nie podnosic ciezkiego) jeszcze z miesiac,a potem juz powoli moge,kazal mi sie bandazem elastycznym poowijac(a tu taki upal,ze leje sie ze mnie
)ale co tam dam rade
...przebieram ja na podlodze,karmie tez,no bo nie zawsze jest ktos pod reka zeby mi pomogl
:-)
przez 2 miechy utyła 1kg :-) czyli fajnie :-) i jest wszystko dobrze z Maluchem :-) rozwija się superandzko i pani dr jest z niej bardzo dumna :-)
czemu tylko na tajnym jest do niego dostęp.....
dajcie jakieś namiary plizzzz