• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
oj widze,ze Monika szaleje na zakupach bedziemy tu teraz z wywieszonymi jezykami wyczekiwać
to ja wam coś polece jeszcze,nie że jakaś reklama,bo sama dostałam linka od koleżanki,ale może komuś coś sie przyda i moze komuś pomoże taka stronka
Maluszkownia

a ja własnie zaszalałam i wypiłam lampke wina czerwonego,kurde,ale fajnie
tylko czemu czuje ,ze mi ręce i nogi zwiotczały,hihi
no nic pożegnam sie tylko juz ładnie i do jutra

reklama
Hejo:)

Aga mam nadzieję, że poprostu Franio złapał lenia w zwiazku z upałami:-)

padam na pyszczek,
Zocha już śpi z godzine, ale niedawno sie przebudizła i zaczęła płakać wiec do niej podchodzę a ona cała mokra, oczywiście musiałam jej zdjac piżamkę i założyłam body na ramiączka, mam nadzieję, że teraz będzie ok.
Jeszcze tylko jutro i w czwartek mam egzaminy i w piątek to chyba się upije, bo obrona lic. to dzięki zaj*** pani W. z którą miałam dziś egzamin za pewne będzie dopiero we wrześniu, niestety.

Spytałam "ząb" bo "zębodół" brzmi tak trochę nie teges:)

Ale mnie dziś wieczorem na lody wzięło... Boże, mam taka ochote na lody, że nie wiem co zrobię. Jakbym w ciąży była normalnie:)

Coś jeszcze miałam, ale..starość;-)

Spytałam "ząb" bo "zębodół" brzmi tak trochę nie teges:)

Ale mnie dziś wieczorem na lody wzięło... Boże, mam taka ochote na lody, że nie wiem co zrobię. Jakbym w ciąży była normalnie:)

Coś jeszcze miałam, ale..starość;-)
No wiem zartuje sobie:-)
Dominika trzymam kcukasy
Dzieci śpia jaka cisza, chyba sobie jakis serial zapodam

dominiczka nie martw sie, dobrze bedzie :-), ja po kazdym egzaminie myslalam, ze polalam :-D

kaska Ty cpaj tylko z umiarem, zebys sobie zoladka nie rozwalila, moze od Milosza czopek pozycz :-D

piwonia na rauszu mezowi gwaltu nie zadaj ;-) (choc pewnie nie mialby nic naprzeciwko) :-D

aga a moze jestes , bo te trzymanki za rece........ :-p

a ja juz naprawde musze nowy jakis odtarzacz dvd se zakupic, bo straaaaaaaszna mam ochote na KRECIKA a nie mam na czym, bo stary sie spaskudzil.....

Ostatnia edycja:
Alex..:szok: znowu musiałąm kilka razy przeczytać, żeby zrozumieć:-) Z trzymanek to dzieci nie ma:-) No chyba ze ze wspólnego prania bielizny (poczytałam wątek "na wesoło":-)).
Musze odgruzować mój strój kąpielowy, bo na turnusie mają byc zajęcia na basenie.. Kurcze, jutro musze kupić kilka metrów kwadratowych wojskowej siatki maskującej i sobie podoszywać takie zwiewne falbanki od szyi do kostek, żeby ludzie tików nerwowych na basenie nie dostali..;-):-)
Dobra, mam krótką robótkę. Musze się rozłączyć, bo nigdy jej nie zrobię, oczywiście przez Was!:wściekła/y: A najbardziej przez Rubi, która mnie tu przywiodła na pokuszenie;-):-)
Miłego wieczora, dziewczyny:-)

Ba Aga trafiłas w sidła sierpniowych bab plotkar.Zawsze u nas było goracooooooooooo:-)
Alex ćpam z umiarem, ale zeby czopek Miłoszka zadziałal to chyba bym musiala ich z 5 zauzyc:sorry2:
Dobranoc ide sie legnąc

reklama
taaaaaaaaa wiem cos o tym (falbankach) :tak:, ja np staram sie nie klasc na plazy w obawie, ze Greenpeace moze mnie do wody wrzucic, omylkowo biorac za probujacego popelnic samobojstwo wieloryba.... :-D eh zyzn sobacza.........:-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry