• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kochana w zeszłym roku koleżanka miała obrone 25 czerwca a dopiero 24 czerwca zaliczyła u tej baby...a chodziła do niej nie wiem ile razy.
A w tym roku szanowna pani powiedizała, ze nie zamierza się z nami męczyć wiec oceny z dzisiejszego egzaminu wstawia odrazu do usosa wiec jak bedę miała w usosie 2 to czeka mnie egzamin poprawkowy, który jest we wrześniu.
Nie no słuchajcie ja nie mam żadnych nadziei ze to zaliczyłam bo zastanawianie się któą odp zaznaczyć bo w poprzednich 3 było c to tu pewnie będzie a albo b nie wiaze się w żaden sposób z wiedzą, której przyznaje nie posiadałam(tyczy się oczywiscie materiału z 1 sem.).

reklama
EEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!! BEZ KITU!!! ALE JAJA!!!
weszłam na mój usos a tam przy przedmiocie z "ta" babą mam 3! I teraz nie wiem czy to realne czy się pomyliła czy co czy jak?!?!?!

Dominiczka możliwe. Przerabialam różne rzeczy na Polibudzie a uwierz mi 1/2 przedmiotów to kosmos jak np. wytrzymałość materiałów :-)
Poza tym tak jak już pisałam kiedyś jeśli chodzi o studia o niezaliczeniu można mówić jak na liście jest 2. Dopóki nie ma wyników wszystko jest możliwe.

Gratki za 3 :-)

deli prosze dopisac moje sierpniatko, 21/08/2009 o 16:31, cc, 41tc, 4.470 kg, 59 cm, dziekuje (pisze juz 3-ci raz w tej sprawie :-D)

dominiczka no i widzisz, spoks, juz wakacje prawie ;-)

Deli dzięki!
Akurat dałabym sobie głowe uciąć, że niezalicze no ale widać bym ją straciła.
Uciekam spać bo padam,choc nie wiem czy usnę bo pewnie będę cały czas myslała, czy ocena się nie zmieniła...ehhh

Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry