FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Jejku, dziewczyny, ile napisałayście
Nie dam rady chyba na wszystko odpowiedzieć bo mi żołądek do kręgosłupa się przysysa.
Rubi, książki nie znam, zapytam jutro naszego rehabilitanta. Ja narazeie opieram się na "Edukacji sensomotorycznej niemowląt" - geniaaaalna, ale już nie dla was, bo opisuje wszystkie zaburzenia ruchu
i na jeszcze jednej, nie mam pod ręką, ale tez nie dla Was
Ta sukienka za 20 zł??? Ja się własnie zastanawiałam czy 200 nie zapłaciłaś! jestem na etapie poszukiwania garnituru do chrztu dla Franka. A tak, chcę garnitur, tak sobie wymyśliłam.. To dla mnie b wazna uroczystość, w wolnej chwili opiszę. Bo Fr ma mieć tylko dopełnienie chrztu
Basiu, koszulki 74-80, rampersy, spiochy 80 - bo on ma budowe Pele
Długi tułów, krótkie nóżki
No włąsnie, może któras z Was dziewczynki ma hiportofika w domu? Bo się zastanawiam czy jego dysproporcje ciała nie wynikaja z hipotrofii jeszcze (jak się urodził główkę miał w stosunku do wieku, brzuszek - 2 tygodnia, rączki i nóżki - 5 tyg. Tak natura zadecydowała, napierw odżywiała mózg, wiadomo o co chodzi)
Lece kobiełki, bo musze coś wciągnąć. o 12 usg i oby wyszło ok.
Przyznam, że nie robiłąm regularnych usg, tylko w 5 mies życia, bo u nas za to sie buli.. A wyszło ok. Jak coś bedzie nie tak to sama siebie w łeb palnę
Nie dam rady chyba na wszystko odpowiedzieć bo mi żołądek do kręgosłupa się przysysa.
Rubi, książki nie znam, zapytam jutro naszego rehabilitanta. Ja narazeie opieram się na "Edukacji sensomotorycznej niemowląt" - geniaaaalna, ale już nie dla was, bo opisuje wszystkie zaburzenia ruchu
i na jeszcze jednej, nie mam pod ręką, ale tez nie dla Was
Ta sukienka za 20 zł??? Ja się własnie zastanawiałam czy 200 nie zapłaciłaś! jestem na etapie poszukiwania garnituru do chrztu dla Franka. A tak, chcę garnitur, tak sobie wymyśliłam.. To dla mnie b wazna uroczystość, w wolnej chwili opiszę. Bo Fr ma mieć tylko dopełnienie chrztu
Basiu, koszulki 74-80, rampersy, spiochy 80 - bo on ma budowe Pele
Lece kobiełki, bo musze coś wciągnąć. o 12 usg i oby wyszło ok.
Przyznam, że nie robiłąm regularnych usg, tylko w 5 mies życia, bo u nas za to sie buli.. A wyszło ok. Jak coś bedzie nie tak to sama siebie w łeb palnę
:-)