• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja ino na sekunde. Powinnam napisać w "zdrowiu" ale czas - musze odłączać zaraz kompa bo burza kolejna straszna. W nocy piorunt trafiły u nas w kilka domów, z dymem poszły:( Ale w górach tak bywa, niestety
O usg - Franek wskoczył na Ib wg Grafa!!! A więc super! Ja myśle ze to przez łąpki - dziś tak pięknie chwycił gryzak ze az się stara głupia poryczałam:) Potem wkleję zdjęcia, po burzy
pa dziewczynki:)

reklama
Aga :-) gratki dla Frania

wysłałam trochę ciuszków ;-) mam nadzieję, ze dotrą na czas ;-)

Kasia :-) ksiażeczka do Ciwebie tez nadana ;-)

przy okazji poszliśmy do Tesco po Misie Lubisie...2 razy juz je chciałam kupić i za każdym razem nie mogłam bo nie były wycenione wrrrr po podejsciach w niedzielę i ponedziałek dziś się wkurzyłam i chciałam isc do kierownika ale...wypikało mi Jaśka... posprawdzali nas :-) a on miał nowe buty...tyle że nie kupowane z tesco tylko w boti...
ale nie ma tego złego... dostaliśmy te ciastka ;-) dało się je w oncu wycenić :-)

Po burzy już. Przyszłam do Was kobietki wyżalić się bo wk...urzona jestem koszmarnie. Właściwie nie wkurzona, po raz kolejny opadły mi ręce z bezsilności po rozmowie telefiniczniej, którą odbyłam 5 min temu. Ale opiszę to w Zdrowiu, bo tematycznie o to chodzi.
A w poprzednim poście pomyliłam się Ib było poprzednio, teraz jest już Ia i koniec obowiązku kontroli stawów.

no to super ze ze stawami Frankowymi wszystko dobrze :-)

Andariel- no wlasnie mialam sie pytac czy wasze dzieci tez gorzej jedza w te upaly, Adas od 3 dni wogole obiadkow nie je, z desperacji dalam mu kanapke wczoraj na obiad i zjadl cala kromke

Jakubka- trzymam kciuki za dobre wiesci!
co do Adasia - mysle ze mu sie w nowym miejscu podoba,troche sie poobijal eksplorujac teren :-)na parapetowke zapraszam- nie masz ze Slaska daleko :-)

no i nie da mi maly nic wiecej napisac
wpadne wieczorkiem jak zasnie

ja się dodatkowo stresuję przez to, że jesteśmy w trakcie odstawiania od piersi w ciągu dnia; normalnie to bym się nie martwiła, bo mleczko moje by dostała, a tak... dziś wcisnęłam jej 40ml kaszy mannej na śniadanie, kilka łyżeczek brokula z ryżem i oliwą i kilka flipsów, które -tak na marginesie- sama sobie ściągnęla ze stołu:-D marudzi, wszędzie za mną raczkuje (czuję się osaczona) a jak ją sadzam do fotelika to nerw i ryk... no nic, zobaczymy co będzie jutro, może to "chwilowe";
ciesze się, że Adaś zadowolony z nowej miejscówki, to ważne:tak:my tez ostatnio się przeprowadzaliśmy - ale z jednego pokoju do drugiego, bo już nie mogłam wyleżeć na niewygodnej sofce w gościnnym; ta więc znów sypiamy niczym chrabiostwo na obszernym materacu (i obok łóżeczko z malutką, of course);
dobra, mykam na kawkę i ciacho - od kilku tygodni jade na cukrze głównie... szkoda gadać;

a Franek to silny chłopiec, widzisz Aga:-)

ja dopiero wróciłam,
była masakra ale się okaże koło niedzieli czy do przodu czy mam problem:-(

jest tak gorąco, że łepetyna mnie aż rozbolała, a Zofia dopiero po 16 była na spacerze.
Po drodze jak jechałam to chwile pokropił deszcz to tak fajnie się zrobiło a u nas nic i jest tragedia.

Aga no to gratki dla Frania!

lece poczytać co tam naskrobałyście(jak młoda mi da)

Heloł
jeżu was nadgonić to masakra
już połowę zapomniałam co miałam napisać:-D
ale to przez ten upał chyba
już się zdrzemłam z młodą i nie pamiętam kiedy tak w dzień spałam!
Gabi mi nie da nic napisać bo się wspina na fotel i chyba dopiero jak ją będę na noc kłaść to wpadnę, bo inaczej się nie da

dwa bobry :-D

niedawno zawitalam pod strzeche, gdyz korzystajac z nieopadu wynurzylim sie na powierzchnie. zazdroszcze Wam pogodki, bo tu zimno troche.... ciekawe czy u mirandy tez ....? Pimpka ohedozylam i ululalam, zasiadlam do kompa i zaraz bede toczyc boj na ebayu o takie cos dla naszego drogiego Rzygolaka ;-):-D, ktory z tego co czytam niedlugo nie bedzie juz zaslugiwal na to zaszytne miano.....:happy: nawet nie bardzo zdazylam poczytac co tu nagryzdalyscie, ale to potem :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry