• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam wieczorkiem wpadłam na chwilke tylko,bo jakos nie mam weny i sił zeby siedzieć i pisać
jakis dołek mnie dopadł i poszukuję kogos kto chciałby kupić wózek,musze pilnie sprzedac swój
zaduch taki,ze nie ma czym oddychac nawet w domu
no nic ja spadam,bo niechce przysmęcać

Witam,
Ja tylko na chwilkę. Zaraz jadę na zakupy :-), bo całe dnie jesteśmy poza domem, ale np. w parku i lodówka pusta :-).
No i słoiczki sie kończą. Jutro idziemy z sąsiadką na działkę z dziewczynkami :-) będą buszować po trawce.

Moja ostatnio jest Aniołem. Jak chce spać idzie na łózko i się kładzie sama <szok>. Na spacerku czasami śpi czasami nie, ale też grzeczna. Pije strasznie dużo. Normalnie baniak muszę nosić ze sobą w te upały dla niej hehehe. Zaczęła chodzić za rączki, stara sie sama ale jeszcze brak porządnej równowagi i musi się trzymać, ale i tak jestem z niej strasznie dumna. Rozgadała się strasznie. Prawie dziubek jej się nie zamyka. Oczywiście pomaga mamusi dalej w domowych "porządkach".

Mykam wpisać nowe sierpniowe dzieciaczki i do sklepu papapa

Ps. Mamy Maleństwo w domu :-)

Alex, jesteś wielka!!!

serduszek.gif

Piwonia, to ta pogoda pewnie taka dołująca.

Ostatnia edycja:
taaaaaaaa wiem, wszystkie ubrania tez tak mowia :-D
jeszcze jutro sprobuje upolowac stoliczki i siuuuuuuup....

p.s: nie mialam pojecia, ze mieszkasz w Karpaczu :szok:, bardzo zacna to miejscowa :tak:, jako szczenie bylam tam z Babcia na wczasach, istny miodek, zdjecie z bernardynem mam do dzis :-D

deli widze, ze gospodarstwo domowe podobnie jak u mnie lezy odlogiem.... :-D my tez cale dnie latamy a w domu ni jadla, ni napoju....

Ostatnia edycja:
Alex - dokładnie za karpackim płotem:)
Cudnie tu, to prawda. Ode mnie z domu można iść prosto na Snieżkę (no nie są to skróty, jakieś 6 godz na piechotę). Mam nadzieję, że Franula siądzie do sierpnia i będzie można go w nosidełko i na Samotnię np. No i kolejny plus to karpackie Centrum Alergologii i Pulmonologii. To dla Natki tu się przeprowadziliśmy. Teraz z Frankiem tez mamy do naszej pani dr rzut beretem. Ale dla równowagi do innych lekarzy daleko. Wot równowaga w naturze musi być:)

aga do nosidelka to on nie musi siedziec, bo nawet maluskie dzidziusie sie w nich nosi... a jakbys nie miala nosidelka jeszcze to Ci moge dac po Pimpilimpim, mysmy go nosili jako maluskiego wlasnie, ale niestety bardzo szybko wyrosl.... zobacz w necie czy bedzie Ci sie podobalo, jest bardzo wygodne BABY BJORN jeansowe

Wiesz co, baby bjorn to na pewno nie dla Franka. On może tylko w Nubigo. Już skontaktowałam się mailowo z babką, która robi je na miarę dla konkretnego dziecka. Dzieci z deficytami niestety nie mogą tak jak zdrowe - Franiu może do nosidełka dopiero jak siądzie. Wcześniej broń Boże. W Nubigo podpór dupcu jest nie tylko w kroczu, ale idzie od kolana do kolana - jest po prostu b szeroki. Ale dziękuję za ofertę:) Kochana jesteś (nie napiszę, że wielka, bo znowu..ehm..)..;-)

Dziewczyny jak was czytam to serce mi sie cieszy ze tak jedna drugiej bezintersownie chcecie pomagac.
Ja sie juz pozegnam dziasło dalej boli zaczynam sie martwic.
Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry