• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć dziewczynki :)
Uff jak gorąco...

Franiowa mamo - super że usg OK. A co do Karpacza - wybieramy się tam na początku sierpnia. Planujemy 3 dni w Szklarskiej i 3 dni w Karpaczu. Chcemy pochodzić troszkę po górach w końcu - uwielbiam góry...
miranda - świetny sklepik :)

Moja Hania w taki upał też niewiele je. I wcale jej się nie dziwię. W ogóle jesteśmy w trakcie odstawiania od piersi i jak na razie całkiem nieźle nam to wychodzi. Jesteśmy już na etapie wieczornego karmienia co drugi dzień. Chciałam odstawić tak stopniowo a nie nagle i jak na razie się udaje.

Wiecie co? Podziwiam Was za tą zdolność wyszukiwania okazji w necie. Ja nie mam takiej i zawsze coś mis się sknoci. Z reguły jest tak, że jak już coś sobie upatrzę, zalicytuję i kupię to na końcu się okazuje, ze taniej by mnie wyniosło pójść do sklepu i kupić w sklepie. Generalnie u mnie to i im więcej kombinowania tym gorzej wychodzi :)

pozdrowionka dla wszystkich Was :)

reklama
kaska to tak nie powinno byc, mnie niedawno korzenie wyrywali, bo pekly na pol razem z zebami w ciazy i nastepnego dnia nic juz nie czulam a dziaslo sie ladnie zasklepilo..... smigaj lepiej jutro niech zajrza tam, zeby Ci sie nie daj Boze jakies swinstwo tam nie wdalo

Pewnie miła pani dr tylko wyrwała i nawet powstałej dziury nie zabezpieczyła a teraz sie tam babrze:(

Żylcia i Rubi do mnie jadą, to może za rok jakiś zjazd sierpniowy tu zrobimy:)

Bry :-)

ale się dzieje :-) dobrze się dzieje :-)

Aga :-) ja mam chustę elastyczną ;-) można w niej noworodki nosić więc zapytaj rehabilitanta czy dla Frania się nada :-) jak się nada to czekoladowa chusta czeka na sygnał :-)

zylcia :-) ja na allegro mam tak taktykę - szukam czegoś i obserwuję...zastanawiam się ile za to coś wraz z przesyłką jestem gotowa przeznaczyć i w ostatniej minucie aukcji podaję swoje maksimum...jak wygram jest OK a jak nie tez...bo nie przepłaciłam ;-)

no ale na początku....mało brakowało a nabyłabym Jaśkowi kombinezon zimowy drożej niż nowy w Smyku :-):-D na szczęście ktoś był bardziej napalony niż ja :-D

reklama
witam z rana:-D
normalnie zjechac idzie ... nagle takie upaly:eek::eek::eek::eek:

Franiowa mamo fajnie ze usg ok:-D
Kasiu zasuwaj do dentysty.. moj sie tak meczyl tydzien... tabletki od bolu, goraczka... a okazalo sie ze spory kawalek korzenia mu zostawil:no::no::no:

my tez po usg brzuszka.. mala przybiera polowe tego co powinna na miesiac... ale wszystko ok... zdrowa jak trzeba:-D:-D:-D:-D:-D

ja dzisiaj dzien w domu.. jutro do lozenaki jak zawsze:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry