• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
alex :-) no widzisz...znajomych w Sopocie mamy i z tej samej choinki jesteśmy :-)

mnie właśnie z weterynarii i medycyny liceum wyleczyło :-) bo w 3 klasie to mi sie zdawało ze skoro mam 3 albo 4 z biologii i chemii to guza prędzej znajdę miż miejsce na weterynarii czy medycynie dostanę :-)

a ja jak goopek przez 3 lata zakuwałam biologię z podręczników...akademickich :-) i z mojej klasy kto starował na medycyne, farmację czy wterynarie to się..dostał za pierwszym razem :-)

mi się nieco priorytety zmieniły jak się Jasiek urodził... zamiast psich wystaw wybrałam rehabilitację Jaśka :-) nabrałam dystansu i... juz nie chcę mieć psa z rodowodem...chyba w ogóle teraz nie wyobrażam sobie ze do 2 małych dzieci i 1 wielkiego dziecka miałby mi dojść jeszcze pies...:-):-D

reklama
rubi dlatego ja od jakiegos czasu mam tylko kotka :-D

vusia ja wlasnie zauwazylam, ze nasi chlopcy sie tego samego dnia urodzili :-), moj o 16:31 - czyli o polskiej 17:31. a Twoj o ktorej?

Ostatnia edycja:
Miranda, gdzie ten twój sklepik????

Mam pytanko do mam, które używają smoczków Avent:
Wymieniłam krasnalowi smoczek uspakajacz - do tej pory miał 3-6 mies,kupiłam 6-18 mies. I jestem w kropce... Ten smoczek ma identyczny rozmiar jak 3-6.. Teraz nie wiem, czy partia jakas felerna, błąd w oznaczeniu? Jak zmieniałam z 0-3 na 3-6 to różnicę w wielkosci było widac gołym okiem, o tu nic.

Aguś, moja cały czas ciągnie tego do 6m i nie da się przekonać do większego, czyli od 6-12, a ten jest faktycznie duży w porównaniu do 6m. Tyle że ona tylko do spania, więc się nie martwię.
A sklepik jest tu
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...zyli-tajny-sklepik-mirandy-41041/#post5530159
Dziecię mi zasnęło i pewnie nici z zajęć. Chyba że się zaraz obudzi, a mam je po przeciwnej stronie ulicy, więc na wet na końcówkę ale może się uda wskoczyć.

Miranda mi sie nie wydaja wygórowane w końcu ty tez musisz zarobić, szkoda tylko że my musimy jeszcze te przesyłke doliczac ale jak na ubranka w tak dobrym stanie to drogo nie jest.
Agnieszko na stronie głownej dzieci urodzone w sierpniu' 09 jest wiele tematów poza zdrowiem jest tam i sklepik i cała masa innych

Co do słonca to ja nic nie stosuje bo chocbym nie wiem jak chciała sie opalic to nic z tego zawsze jestem biała jak ściana

miranda jak Ty te kulki robisz? smazysz czy dusisz czy co?

aga ja sie zawsze ladnie opalalam i ochrone stosowalam tylko troche na twarz - prewencja zmarchowa, ale teraz moja kochana tarczycuszka nie bardzo pozwala na wydzielanie pigmentu, wiec sama jestem ciekawa jak to bedzie

rubi czy Monia jest bezglutenowa?

Ostatnia edycja:
alex :-) Monia jest póki co glutenowa choć zaczynam mieć wątpliwości...bo kupę ma luźną :-(
juz mi się dziś wydawało ze kupa jak kiedyś jak plastelinka ale chyba za wcześnie się cieszyłam...to co w pampie było jak plastelinka ale resztę zrobiła do nocnika i.....ciapa ;-(

ale bezglutkiem był Jasiek :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry