• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
alex ;-) w sumie...blisko...kiedyś miałam takie plany :-) ale jak asystowałam weterynarzowi przy usuwaniu guza mojej osobistej psicy i zobaczyłam jej krew to mi się słabo zrobiło ;-) :-)
wcześniej trzymałam wycięty jajnik kotki, dzielnie przycinałam szwy zwiarzakom ale...obcym...
doszłam do wniosku że kiepskim byłabym weterynarzem gdybym ze swoimi psami do weta jeździła :-) :-D

a tą anatomię i fizjologię psa to zdawałam na egzaminie na asystenta kynologicznego :-) bo sewgo czasu szlajałam się z psami po wystawach ;-)

o rubi a jeśli mozna spytać to z jaka rasą biegałaś? Bo moja familia to zapaleni psiarze, ja tez czasem pomagalam, może sie nawet mijałysmy na jakichś wystawach :-p

Natt zdrówka dla siostry, wiara czyni cuda i to jest fakt potwierdzony nie raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alex ja z moja też chodze na spotkania mam i dzieciaczków, bo moja uwielbia dzieci :-). Na pewno Abiemu sie spodoba

U nas nie jest zimno ale upałów jak w Polsce nie uswiadczysz... ja latam po ogródku w koszulce a mała w bluzie bo ona lubi ciepełko :tak:

pozdrowionka dla wszystkich :-)

reklama
boze ja skocze z siodmego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moja starsza corka madra wsadzila Oli korek z butlki do ust a ta sie dusic Zaczela:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to szybko obrot zeby jej to wyjac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cufalem jej to wygrzebalam... jeszcze tego brakowalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tak jej szurnelam w tylek ,,, normalnie cala sie trzese:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja na chwilkę. Od rana z mała na działce byłyśmy :-). Pogoda przepiękna.
Mała po powrocie padła i śpi. Ja poczytałam T i teraz lece czytać dalej.
Miłego

basiu współczuje...

dziewczyny witam i znikam!!

w sobote wczesnie rano wyjezdzamy nad morze do Gąsek a spakowanie 6cio-osobowej rodziny to jakis koszmar!! w dodatku nie wiadomo jaka pogoda będzie wiec muszę i letnie i zimowe zabrac ciuchy;-)
pozdrawiam gorąco i serdecznie i wybaczcie ze nie mam czasu dla Was!!

hej
czy mogę prosić na namiary tego gościa co powodzianom pomaga, może udałoby mi się coś w pracy i wsród znajomych zorganizować to bym wysłała, tylko muszę wiedzieć o co prosić..... rozmawiałyśmy już nawet wstępnie na ten temat w pracy i dziewczyny też są zgodne, że chcą pomóc tylko że konkretnym osobom :) tylko nie pamiętam która Was o tym pisała.....

reklama
to teraz uwaga - wstawiam fotki :-)

andariel :-) masz fotkę wózka z zaciągniętą budką na maksa przy postawionym oparciu.... kijowo to wygląda :-(

no i reszta fotek...efekt wypadu do sklepu po...kefir :-D

każdy ciuch za 1 zł kupiłam ;-) no i niestety nie mogłam się oprzeć temu aksamitnemu granatowemu płaszczykowi... rozmiar 104/110 a myślałam że kupowanie na zapas to już przeszłość ;-)

Załączniki

• IMG_0086.jpg
    IMG_0086.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_0084.jpg
    IMG_0084.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_0083.jpg
    IMG_0083.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_0082.jpg
    IMG_0082.jpg