• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
bry ;-)

eeeee... ja wstałam pierwszy raz tuż po tym jak sie zapakowałam do wyrka ;-) potem jeszcze takich wstawanek było z 6....

miranda - ja osobiscie dam Ci 6 stopni :-) w tej chwili u mnie w pokoju jest...26,8 st C :-(

tak więc zyczę wszystkim w Polsce trochę chłodku...

Kasiu ale wie już na 100%???

U nas o 5 rano było 20 stopni w cieniu:szok:
Zero deszczu a takie burze zapowiadali!
Jaka ta natura jest. Najpierw za dużo napada to teraz za bardzo przygrzeje, żeby się wyrównało!
Agnieszko widać dostajemy tyle ile jesteśmy w stanie znieść. A ty możesz dużo!
Kasiu wy też!

hej dziewczyny:-D
u nas 26.8 stopni:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

masakra... tak zle sie spi ze szkoda gadac:baffled::baffled::baffled::baffled:

ale dzis uciekam na caly dzien do kolezanki:-D
posiedzimy w ogrodku:-D:-D

dzis ide na 14 do lekarza wiec wieczorem napisze co z fasolka:-D:-D:-D

KASIU musi sie ulozyc... nie ma innej opcji... moze z czyms sie nie dogadali... a teraz wszystko prostuja;-)
bedzie dobrze:-Dtrzymam kciuki:-D:-D:-D:-D:-D

To co ja w tej chwili robie to jest praca, pomoc jednorazowa, robie cos i dostane pieniadze, raz, takie jakby zlecenie.
Maz pracuje mam n mysli te druga co mielismy miec lepiej lepsze warunki. I dupa "przyszly" niby pracodawca sie nie pojawil...., a ja juz nie wierze ze sie pojawi.
Teraz pewnie maz zjedzie do polski bo znow nastepny kontrakt dopiero od 21ego a taki zjazd to znow koszt.

Miranda ode mnie też 6 przesyłam. Jest tak ciepło, że Oli mi się strasznie wierci, a śpi już tylko w rampersie :-(
Aga miłego spacerku i buziaki dla krasnalka :-)
Kasia strasznie mi przykro, a myślałam, ze już słonko u was zostanie :-(
Basia czekam na wieści :-)

Ja posprzątałam.
Oliwia śpi po śniadaniu z tatusiem. Moje dwa kochane śpiochy :-).
Potem zakupki i spacerki i jakoś dzień znów zleci.

Ps. Mojemu ciuszki Oliwii się podobały i nawet o ceny nie pytał :)))) Więc dziś idę dalej w rejs po sklepach :)))) a co

reklama
Witam,
ja od rana też sprzatam, jeszcze zostało mi poodkurzać i zmyć pdłogę no ale Zocha właśnie usnęła wiec dopiero jak wstanie:-)

Kasiu tak mi przykro, że zaszła chmurka na wasze słoneczko...mam nadzieję, żę ten pracodawca się pojawi!
Deli zazdroszcze zakupów...byłam umówiona z moim na zakupy w sobote bo chce Zosi sandały kupić,ale jak mu urwom na niedziele truskawek to nieprzyjedzie...:-(
Basia z niecierpliwością czekam na wiadomości:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry