• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć Sierpnióweczki:)

Kasiu,przykro mi,że tak pod górke macie. Ale wiesz,każda górka ma swój wierzchołek a potem..już tylko jest lepiej:):)

Basiu,pisz koniecznie jak fasolka,może jakieś fotki już będą???

Ale gorącą dzisiaj-CUUUUUDOWNIE!!!!

a swoją drogą to trudno wszystkim dogodzić z tą aurą. Było zimno to marudziłyśmy jest gorco też marudkujemy...;-) ;-) ;-). BUZIAKI:)

reklama
Hej
tyle się naprodukowałam i mi posta wcieło!!!!!!!!!:wściekła/y:
Kasiu przykro mi że nie wyszło z pracą:-(
Basu współczuje stresu z zadławieniem:baffled:

U nas też gorąco wręcz upalnie a w pokoju nawet w nocy 25 stopni:no: mały przez to źle śpi koszmar ale ponoć w niedziele ma być chłodniej
No a to dopiero czerwiec!!!

hej dziewczyny,

chyba sie z powrotem do UK przenosze przez ta pogode, mecze sie okrutnie w te upaly, spacerki w cieniu przed 9ta i po 18ej a i tak przychodzimy mokrzy

wczoraj Adas przed kolacja wymiotowal chlustajaco, starszne to bylo i nie mam pojecia od czego, moze od upalu, cala noc praktycznie nie spalam bo balam sie ze sie zadlawi wymiotami jakby mu wrocilo, ale wyglada ze to byla jednorazowa akcja

Kasia przykro mi ze z ta praca dla meza znow pod gorke, moze sie jednak pracodawca pojawi..
Miranda gratulacje z powodu TSM :-)

a i zapomniala bym napisac ze Adsiowi sie przebily kolejne zeby

Ostatnia edycja:
dwa bobry :-)

kaska nie martw sie, wiem, ze to glupio w takiej sytuacji brzmi, ale wierze, ze nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszli i zobaczysz, maz dostanie lepsza propozycje i jeszcze bedziecie sie z tego cieszyc, ze tu nie wyszlo

a ja od wczoraj zajmuje sie remanentem i ogruzowywaniem szaf, jesoooooo, jeszcze gorsza rozpierdaczka sie przez to zrobila ale juz spakowalam kilka worow z gadzetami mojego mauzona, ktore zaraz jak wstanie ma wyniesc na smietnik. oraz dalam absolutny zakaz wnoszenia do domu czegokolwiek bez uprzedniej konsultacji :tak:
czasem sobie mysle "uo matko i po co ja to ruszalam?" bo dobra wszelakie mnozyc sie jakby zaczely zamiast znikac......

a moje dziecko wciaz powtarza z usmiechem A DIDIDI ZICIK :-D, ciekawam bardzo co to moze oznaczac......:confused:

temperatury ja tez troche poprosze, bo tu prawie do zera sie zbliza (zartuje, ale zimnica jest, wiatr i deszczysko,brrrrr)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny.

Upał straszny ale i ...burza z piorunami właśnie się rozszalała.

Ja planuję urlop. Właśnie zarezerwowałam 5 dni nad morzem - pod koniec czerwca:) Mam nadzieję że nie nadejdzie nagle jesień albo co gorsza - zima :)

Pozdrawiam serdecznie i cieplutko ;)

Zeby było smieszniej w moim pechu wyczuwam kawał zeba w dziasle i chyba stad ten ból, do tego sandałki ktore tak taniutko wylicytowałam dla Mateuszka farbują.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mam dość!!!!!!!!!!!! Tfujjj i z pechem

Alex a bierz w czort te upały!!! Ja nie chcę już!!!
Siedzę w domu z małą a mój się szlaja. No ale nie wyjdę z nią jak termometr pokazuje +33stopnie! i to w cieniu!
Jak ja bym cztery litery do jeziora wsadziła uuuu la la
Już smęcę mojemu, ale dziecko poszło spać i teraz muszę czekać aż wstanie i tatuś do domu zjedzie.
Koszmar z tą pogodą. Zylcia dawaj już tą burzę!
Afryka nam się zrobiła. To z okazji mistrzostw czy jak? bo ja już sama nie wiem

no to se ponarzekałam
trochę ulżyło

edit Kasiu ja zaczynam wierzyć, że może jakiś urok ktoś rzucił? Może jakieś czary trzeba odczynić czy cuś?

Ostatnia edycja:
u nas też ukrop choć jakis wiaterek powiewa chyba:-)
Zocha zaraz będzie jadła i może wyjdziemy, pójdziemy babcie odwiedzić tam będzie może chłodniej.
A no i mój men kazał swojej mamie kupić basenik dla Zosi i podobno kupiła:-) nawet z daszkiem jakimś więc jutro chyba skoczymy do nich się popluskać:-)
Tylko kostium chyba powinnam młodej zaserwować:-D

kaska qrde blade, Ty pedz szybko, zeby Ci to wydlubali zanim sie jakies swinstwo nie wda :szok::no:

efe a ja faktycznie troche madrala upalowa sie zrobilam, bo zapomnialam o + 50 kg.... :-D ciekawe jak to bedzie :confused:, moze sie wytopi troche......:nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry