• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Alex zdj pierwsza klasa :-)
Moje ciasto rośnie sobie już w brytfance, ech a u mnie w odmu jest..uwaga uwaga...29 stopni!!! Na polku tylko 23 ale na razie i tak musze mieć zamknięte okna bo zaraz robactwo by się zleciało żłopać naszą krew ;-)
Aga życze miłej...hmmm nie wiem jak napisać... miłej rehabilitacji? W każdym razie życzę by turnus był udany, pogoda dopisała, humor Franiowi także no i żeby opis postępów jakie Krasnalek uczynił na turnusie zajął całą stronę na forum bb :-) Będzie dobrze!!

reklama
magda czy moglabys na kulinarnym watku napisac przepis na swoja drozdzowe jak bedziesz miala chwile czasu? prosze, bo mnie zawsze gniot wychodzi i nie bardzo chce rosnac i juz nie wiem co......:-( a ciepelka bardzo Wam zazdroszcze....:tak:

miranda dzis mauzon w koncu zdobyl skads cielecinke (tu wogole prawie nie ma) i jutro Pimpilimpi bedzie mial kuleczki do jedzenia raczka (zainspirowalas mnie). pomyslalam, ze jeszcze dla urozmaicenia ugotuje mu takie kosteczki butternut squash (sprobuj to Jagodzie dac, slodziutkie to moze jej zasmakuje), zeby nie samo miesko. raczka je chetnie a zupki juz nie bardzo.....:no:

aga zycze Wam owocnego turnusu i powrotu z holubcami :-D i w piruetach

a moj maly caly czas mowi to A DIDI ZICIK i baaaaaardzo promiennie sie przy tym usmiecha ale na nic nie pokazuje, a ja zachodze w glowe coz to ma byc :confused:, moze mowi, ze mam daddy rzucic?

Ostatnia edycja:
bry;-)

wczoraj już padłam... byliśmy na festynie w przedszolku ;-)
mieliśmy iść sami z Jasiem bo Monia spała ale...tata chyba telepatycznie kazał się jej obudzić żeby się pozbyć całej rodziny z domu... przez to, że się panna obudziła tuż przed naszym wyjściem i musiałaj ją jeszcze wyszykować to się Jaś na występ spóźnił :-(

wzięłam na szybko jedzenie Moni, żeby ją na tym festynie nakarmić....dzieci występowały, śpiewały, tańczyły...Monia zjadła w tym czasie 2 porcje obiadku :szok::szok::szok: słuchała, podrygiwała w wózku i paszczę otwierała na papu :-)
Jasiek sie trochę pobawł :-) wciągnął porcję pierożków i watę cukrową i już chciał wracać do domu bo bał się że wujek nie będzie na niego czekał i nie pojedzie na weekend do dziadków :-);-):tak::-D

no i z jednym dzieckiem łatwiej się dogadać :-) w nocy budzi sie tylko jedno :-D:-);-):tak: monia budziła się 4 razy a nocke zakończyła o 6:30 :-) spox - nawet się wyspałam :-);-)

aha...Monia zaczęła wstawać... pewnie będzie mnie tu teraz mniej z tego powodu....

udanego weekendu i ciut chłodniejszego....paaaaa

hej dziewczyny:-D
wczoraj wrocilam pozno i padlam na twarz:dry:

z fasolka wszystko ok... rosnie, termin na 16 stcznia:-D:-D:-D:-D
polozna sie smiala ze znowu sie bedziemy bawic... co chwile wizyty i wogole:-D

dzieciaki sie wczoraj wyszalaly...a brudne chocby je z kopalni wypuscili:-):-):-)
a w domu standart chaja... bo jak oni by mogli sie czegos nie czepiac:dry::dry::dry:
ale mam to gdzies zyje mysla o miezkaniu.. wiec humoru napewno nie zepsuja:-p:-p:-p:-p
tak kasa dysponuja ze im 2tys sie rozplynelo.. co dostali na pogrzeb taty... a teraz szwgier zly.. tak to jest jak daje sie pieniadze osobie , ktora nawet prostych zakupow nie potrafi zrobic:eek::dry::dry::-D:-D:-D:-D

zaraz Was poczytam co sie dzialo wczoraj:-D

Witam i ja sobotnio,
Zosia dziś wstała o 5.45 a ja szybko zerknęłam na zegar i mi się w głowie uwaliło, że jest 8.30 więc w popłochu lece do kuchni, żeby młodej zrobić mleko a tu patrze 5.45... no ale i tak nie było przepros o 6 panna musiała zjeść. Teraz się bawi a ja mam chwilkę.

Basia cieszę się, że wszystko z fasolką ok. Termin fajny bo nie będziesz musiała się męczyć z wielkim brzucholem w te upały:-) no ale z 2 strony...te ubrania... no ale chyba lepsze to niż te upały:-)

Dziń dybry
ja tylko na chwilę, bo mała już padła więc się idę ogarnąć jakoś.
U nas jakoś chłodniej jest więc w końcu wybędziemy z domu! jupiii
Miłego weekendu.

U nas też chyba dziś jakoś chłodniej, przynajmniej w mieszkaniu(choc to dopiero 9 i siedzimy w pokoju z oknami na zachód)
Dziewczyny życzę udanych turnusów i wakacji! Bardzo zazdroszcze wypoczynku ale może i nam się uda gdzieś wybrać:-)(gdzieś to zapewne do Gdyni:-) )
A teraz uciekam o 10 mam masaż a później lecimy do babci bo jak będzie dalej ciepło to po południu Zocha będzie uskuteczniać kąpiele basenowe:-D więc muszę jej pieluchy kupić i moze jakiś kostium:-)

jest ciut chłodniej :-)

a wiecie co??? może i mam masę długów i problemów ale mam też największy skarb: kochające się dzieci :-)

Jasiek pojechał do dziadków i dziś rano Monia chciała iść do niego (zawsze go budzimy rano do przedszkola) a tam drzwi zamknięte więc panna M w płacz :-( wpuściłam ją do pokoju i jak dotarła do łózka Jasia to znów w ryk :-( dopiero bułeczka uratowała sytuację :-)

no ale mimo że nie miała obiektu do całowania (zawsze Jaśka obcałowuje) to matka się na buziaka nie załapała :-(

ok..spadam bo obiadek juz chyba wystygł :-)

miłego :-)

reklama
Coś pustki weekendowe tutaj?
Ciekawe jak tam Agnieszka i Franio...
Ja moją Gabi kładę spać, mój w tv mecze ogląda. Już normalnie się uśmiałam, bo jak face chce w spokoju mecze oglądać to potrafi być miły i uczynny. Aż żałuje, że te mistrzostwa tylko miesiąc trwają:(

Rubi kasa jest albo jej nie ma ale dzieci to największy skarb:tak:

Dominiczka też chciałam dziś do Gdyni ale mój mi skutecznie przypomniał o remontach na obwodnicy i syfie w zatoce. Odechciało mi się skutecznie. Wziął nas za to nad jezioro i do lasu. Niestety woda za zimna choć już są tacy co z dzieciakami przychodzą i się kąpią.

Ooo i kupa poszła i koniec spania:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry