• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Alex jak w 9 miesiącu ciąży. No paskudnie po prostu:(

A przesiedziałam dziś cały dzień z dzieckiem w domu, bo jak chciałam z nią w końcu wyjść to przyszła straszna ulewa (ta chyba za Szczecina co Zylcia mi podesłała) ale, jak to mówią, nie ma tego złego, w końcu jest czym oddychać. Normalnie jutro też moi sąsiedzi gały wybałuszą bo mam zamiar wyjść jak najwcześniej i w d... mam wszelkie komentarze! A przez okno widziałam jak niektóre spacerowały, ale na 3 to tylko jedna była matką, dwie opiekunki, więc widać jak im zależy, żeby dziecko jak jajko się nie ugotowało na twardo!

Kasia to ty normlanie szukaj szamanki jakiejś! Serio! Bo już wam starczy tego pecha. U mnie to też jak na kolejce w wesołym miasteczku, raz u góry, raz na dole.... ech życie.

Aaaa Aleks nie wytapia się niestety, choć życzę, żeby choć tobie się wytopiło;)

reklama
Dzięki za przesłanie ciepełka;-) i u nas się troche rozpogodziło. Właśnie wstawiam nowe ciuszki do TSM, zapraszam do oglądania.
Potwierdzam - moje kilkuletnie dośwadczenie mówi że upał nie wytapia tłuszczu. Nawet leżenie miesiąc w Egipskich piaskach nie pomoże, szczęściaro!

co ja bym dała za to żeby się to sadełko wytopiło:-)
jutro lecimy do babci popluskać się w baseniku bo juz napompowany:-)
a na dziś spadam bo mi straszny ból wszedł w nogę i nie daje rady. Modle się tylko, żeby mi nogi nie zlokowało znów...ehhh...dobrze, że jutro (jak dożyje:-) )na masaż ide to może się poprawi
Dobranoc

Witajcie kochane....
Nie daje rady was nawet czytac na bierzaco,a co mowic o pisaniu...eh
My cale dnie na dworze siedzimy(w cieniu) bo upal masakra....Karolcia zadowolona,a jak przyjdziemy do domu na obiad to szaleje po pokojach,ze ledwo za nia nadazam...hi,hi....
Jeszcze 2 tygodnie i Gosia wakacje ma wiec moze do babci wyjedziemy we 3:tak::-)
Widze ze co u niektorych jakis deszczyk poszedl,u nas niestety nic,duchota straszna,ledwo w cieniu mozna wytrzymac:baffled:
Pozdrawiam serdecznie i do nastepnego klikana,ale nie wiem kiedy znow znajde chwile zeby zajzec do was....;-)

Lecę zaraz do łóżka bo pobudka o 4 rano. Trzymam kciuki za Was, zdrówko robaczków (Jakubka! będzie dobrze!!) i pogodę:) Myślę, że koło 2-3 lipca powinniśmy się zameldować z powrotem:)
Uściski od nas:)

Witajcie kochane Sierpniówki!!!!
Dawno się nie odzywałam, ale właśnie sesja mi się zaczęła, i wieczory poświęcam na intensywną naukę:tak:a za dnia to wiadomo, dom dzieci, gotowanie, pranie, spacery, zresztą i tak ja potrafię się uczyć tylko jak jest całkiem ciemno za oknami:sorry2: My dziś spędziliśmy dzień u mojej babci na wsi, wzięliśmy basenik dzieciom - radochy miały co niemiara! A wczoraj byliśmy na festynie w przedszkolu, było bardzo fajnie, dużo atrakcji dla dzieciaków, grillek i tylko mąż zdziwiony że piwa nie sprzedają:sorry2::-D
Ja tam się cieszę z upałów, zwłaszcza że mogę w miare normalnie funkcjonować - lato w zeszłym roku i 3 lata temu (jak w ciąży z Julą chodziłam) - to dopiero była
masakra! A mamy trochę cięzarówek w mieście, oj one biedne się dopiero unarzekają!

Aha i jeszcze mnie coś uchapało w kostkę i tak mi spuchła dzisiaj rano że nie byłam w stanie na noge stanąc..męza musiałam z pracy ściągnąć coby mnie do lekarza zawiózł - dostałam w ośrodku sterydy...no i lipa bo nie powinnam przy nich karmić piersią a Jasiulek biedny taki cyckowy:-( no nic jakoś wytrzymamy te dwa dni!

Idę poczytać inne wątki i ciasto drożdżowe z truskawkami upichcić:-):-)

I ja się już na dzis pożegnam, przez ten upał w ciągu dnia mamy teraz w sypialni 27'C :szok: , a zaznaczam, że okna mamy na N i zero słonka w ciągu dnia! Ło matulu, nie chcę myśleć co by było w przeciwnym razie :szok: I tak nie wiem, jak z małżem uśniemy w tym ukropie:dry:
Magda12345, fajnie Cię widzieć :)

Lecę zaraz do łóżka bo pobudka o 4 rano. Trzymam kciuki za Was, zdrówko robaczków (Jakubka! będzie dobrze!!) i pogodę:) Myślę, że koło 2-3 lipca powinniśmy się zameldować z powrotem:)
Uściski od nas:)
Aga, merci merci ;-) zajedźcie z Franulem szczęśliwie, i wykorzystajcie turnus najlepiej, jak tylko się da ;-) Trzymamy za Was kciuki Kochani :-)

dobrej nocy wszystkim :-)

Jakubka my mamy okna na zachód i po południu to słońce właściwie włazi nam do domu i panoszy się okropnie :-) wiatrak idzie cały czas ale mało co pomaga... za to w zimie to słońca u nas nie uświadczysz :-(
trzymam kciuki za Tomusia, tak na zapas jakbym się tu miała w najbliższych dniach nie pojawić

P.S właśnie wyrabiam ciasto drożdżowe, a tak się zasiedziałam na bb że rozczyn prawie przyszedł do mnie z kuchni :-D

przez ta diabelska tarczyce przytylam w oka mgnieniu, a teraz pomomo brania hormonu i stosowania diety nic nie chudne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szlag by to sadlo trafil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a teraz z innej beczki: oto jak sie tatus zabawia z synkiem w kapieli

Image449.jpg:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry