Witam sie i ja,ja tak jak Deli w dzien mnie prawie w domu nie ma,a wieczorem juz taka zmeczona jestem ze tylko marze zeby sie polozyc.....
A co do komarow to masakra jakas,a mnie to sobie chyba upodobaly szczegolnie,bo nikogo tak nie gryza jak mnie,to nie sprawiedliwe...wrrrrrr.....nawet w poludnie jak w cieniu siedzialam to musialam sie oganiac od nich

Musz sie do apteki wybrac,a moze wy cos polecacie sprawdzonego...Karolcia widze ze tez ma pare sladow juz po ukaszeniu

A ja jeszcze jakiegos uczulenia dostalam,zapewne od slonca(a tylko raz sobie posiedzialam i to z pol godzinki

) wyskoczyly mi w miejscu opalenizny,tzn. na rekach i dekolcie krosteczki zlewajace sie w plamy,a swedzi strasznie...jak nie przestanie do poniedzialku to sie chyba do lekarza wybiore....

A propo lekarza,dostalyscie moze zaproszenie na bezplatne badania profilaktyczne dla dzieci,sa to od 9 miesiaca zycia do 5 roku zycia....a robi je Fundacja Ronalda McDonalda,maja one ocenic stan narzadow wewnetrznych dzieci,fundacja ta jedzdzi po kraju ambulansem medycznym...ja dostalam takowe zaproszenie i w czwartek z Karolcia jedziemy ...gosia juz za duza i sie nie zalapie
Ok lece sie wypluskac i spadam do wyrka....milego WEKENDU zycze wszystkim

:-):-):-)