• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej wszystkim:-)

Iwonka, Kasia współczuje bólu!

U nas ostatnio też było troszę problemów z zasypianiem i wczoraj przesunełam młodej kąpiel z 20 na 21 i padła jak kawka już podczas wciągania mleczka:-)
U nas popadało wczoraj i dziś chłodniej sie zrobiło, że nawet musiałąm w dużym pokoju okno zamknąć bo słońce jeszcze tu nie zajrzało i zimno było:szok:

reklama
Dzień dobry :-)

Sprzedaliśmy Młodego do teściów:-p i kończymy szykować obiad. Znaczy się P. kończy (sieka właśnie warzywka z rosołu:-)), bo ja na bb wlazłam hihi :-p
Jak się Panicz obudzi, to trzeba będzie po niego pomknać, nakarmić i wyskakujemy na spacer.

Co do zasypiania, to jak narazie problemów większych nie ma, i oby tak zostało:blink:

Miłego niedzielnego dnia wszystkim życzymy ;-)

Witam niedzielnie....u nas tez dzis chlodniej,wreszcie maly deszczyk w nocy poszedl:happy2:
Efe,co do badan,to zapytam (jak nie zapomne):sorry2:
Moja panna tez wszystkie czapki,kapelusiki i chusteczki z rywa ostatnio z glowy,ledwo na dwor mi ja wyzkoniosa,a ona juz gola glowe ma...hi,hi....:-D:-D:-D,a co do spinek,to my jeszcze nie mamy do czego ich przypiac,bo wlosow malo;-):-)
Wspolczuje bolow dziewczyny....Iwonko,ty lepiej do lekarza sie przejdz z tym palcem,bo jak ropa sie zbierera to nie za dobrze,zeby cos gorzej nie bylo
My dzis na dworze krocej bylismy,bo komary nas bardzo gryzly,a jak poszlam truskawek nazbierac na ogrod,to sie tylko oganialam od drani,ale wiadereczko cale przynioslam
Teraz w domciu panna rozrabia...juz na kolana mi sie wspina ,wiec musze konczyc,zajze moze pozniej jeszcze:happy2:

Aga i Franio zawieraja pierwsze turnusowe znajomości :-) zbierają informacje ;-)
podobno te turnusy to istna rewelacja i Aga jutro biegnie zapisać Frania na kolejny :-)

podoba im się tam :-)

To swietna wiadomosc,Rubi,dobrze ze sa zadowoleni oboje:tak::-)

A mnie cos szew siagnie ,chyba za dlugo sie w tych truskawkach schylalam...wrr...wiec ide sie zaraz polozyc....mlodsze dziecie juz spi,jeszcze tylko Gosie jakims cudem zapakuje do lozka i mam na dzis wolne....a gary w zlewie niech do jutra czekaja....:-D
Dobranoc SIERPNIOWKI!

Anet Ty się tak nie przesilaj! Miałaś się oszczędzac! udawaj, ze garów nie widzisz:-P może ktoś je pozmywa jak nie bedzie już na czym zjeść albo z czego sie napic:-D

Rubi fajnie że Aga jest zadowolona:-) mam nadzieję, że Franek również:-) Buziaki i pozdrowienia dla nich:-)

Dobranoc kochane

witam po intensywnym weekendzie :-)
Mężol i Zosik sobie spią a ja się relaxuję :-) ale już też zaraz idę do wyrosława bo nie wstanę jutro..
Zaraz u mnie w redzie będą fajerwerki (są dni miasta) więc sobie przez okno popatrzę :-)
Dziewczyny wspołczyję Wam boli* bolow* (*niepotrzebne skreslic :-))
Co do czapek to Zosia też niecierpi..
No dobra.. To zmykam.. Spijcie sweet! :-D

No i nie śpię od 3. Jasno jak w dzień, nie dziwota.
Nie wiem czy mówić wam dzień dobry czy dobry wieczór?
Ciesze się że Aga z Franiem zadowoleni, to chyba najważniejsze? Ależ ta kobieta przeszła w swoim życiu. Jestem dla niej pełna podziwu.
Wczoraj spakowałam walizy, pomalowałam paznokcie, jutro o tej porze będziemy w drodze na lotnisko. Nie moge się doczekać jak patrzę na tą pogodę za oknem.
Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Witam.
Miranda zazdroszcze wyjazdu bardzo. Tym bardziej ze ja chyba mam kilka tygodni wycietych z zyciorysu:-(Mija 18dni od kontaktu moich dzieci z wirusem ospy i dzis w nocy Mateusz miał wysoka goraczke boje sie że to własnie Ospa:-(On sie drapie jak szalony jak go komar ugryzie a gdzie tu ospa:no:Jak Mati to i reszta wyobrazacie sobie trójke dzieci chorych na ospe:no:Bo juz nie wierze w bajki że male dzieci jak Miłosz sie nie zaraza sasiadki synek ma 4 miesiace i własnie przechodzi ospe buuuuuuuuuuu.Potrzebuje szeptuchy bo ktos na nas urok rzucił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieciaki tez potrafia mi sie budzic o 4ej nad ranem ale jakos po godzinie zasypia na nowo ale to juz nie to co cała noc i oczy zas na zapałki. A dzis przez te goraczke to juz w ogóle nie spałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry