• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Basiu, faktycznie miałas nerwówkę.. Ale masz starszą pociechę w takim wieku, ze musisz mieć oczy dookoła głowy. Chwała Bogu, że nic się nie stało (a za 20 lat wszyscy będą to zdarzenie opowiadać sobie jako rodzinną anegdotę..;-) )

Sempe, udanego urlopu:)

Aga, ja pisałam. Prześlę Ci na priv.

Rubi, Ty rozrzutna kobieto!!!! :-D

reklama
Hej
już piszę bo potem padam na ryj przez ten upał
takich upałów już dawno nie było
a ja jeszcze z nadmiarem kilogramów więc dla mnie ten upał morderczy jest
najchętniej bym wlazła do lodówki
z Gabi wychodzimy po 15, bo o 8 rano już jest skwar

co dajecie maluchom w taką pogode do picia? u nas idą 3 butle ponad 200ml herbatki i z 250 ml soczku, bo je mało to chociaż jakieś witaminy z soku idą
już kombinuje jakiś kompot ugotować

Natt trzymam kciuki za siostrę i jej leczenie, Bądź dobrej myśli!
Wierzę, ze bedzie dobrze!

Rubi zaszalałaś!

Basiu współczuje akcji. Moja tak też mi robi ale sama i to ja jej daje coś jak np. herbatnika;/

Ostatnia edycja:
Chciałabym napisać kilka słów. Wydaje mi się, że ten wątek główny jest właściwym miejscem.

Wiecie, że wczoraj Monika napisała na Zdrowiu, ze chciałaby pomóc sfinansować turnus rehabilitacyjny dla Frania.
Dzisiaj rozmawiałyśmy telefonicznie.
Chciałabym tutaj bardzo serdecznie podziękować Monice za pomoc.
Zresztą nie tylko Monice, Wam wszystkim. Oczywiście całą zadymę zaczęła Kaśka:-)
Już nie będe wymieniała z imienia, żeby kogoś nie pominąć. Po prostu Wam wszystkim. Ja nie jestem w stanie wyrazić tego słowami, uwierzcie mi. Czegokolwiek bym tu nie napisała, będzie to brzmiało banalnie, ale każda z nas jest mamą i wie, że dla swojego dziecka/swoich dzieci zrobiłaby wszystko. I każda z nas chciałaby swoim kurczakom przychylić nieba. Czasem jest to cholernie trudne. Niektóre z nas mają problem by związac koniec z końcem i muszą nieźle kombinować by wysupłać na cukierki czy leki. Gdyby Franula był zdrowy, nie byłoby u nas problemów .. Ale nie jest. Jego koszty leczenia w tych dwóch latach są ogromne. Jeśli jednak zostanie mu zapewniona odpowiednia opieka to jest szansa, ze stanie na nogi i cały ten trudny start będzie tylko koszmarnym wspomnieniem. Dlatego bardzo, bardzo Wam dziękuję. Za wsparcie i moralne, rzeczowe i to finansowe.

W sobotę o 5 rano jedziemy na turnus rehabilitacyjny, jutro ostatnie zakupy, pakowanie, logopeda więc pewnie nie miałabym czasu by tu napisac kilka słów na spokojnie, a bardzo chciałam. Dziękuję Wam dziewczyny. Bo gdyby nie tacy dobrzy ludzie jak wy, to kurczak nie byłby teraz na rozwojowo na etapie 5-6 miesiąca, lecz pewnie 3.. A ja wierzę, że niedługo dogoni swoich rówieśników.
Oj, no i nie wiem co dalej napisać i jak, bo siedzę tu i ryczę ze wzruszenia jak głupia. No.

Ostatnia edycja:
Franiowamamo zycze wszystkiego naj... a nim sie obrucisz Franus dogoni rowiesnikow... moze anwet przegoni:-D:-D:-D:-D

Rubi super ciuszki... ja biegalam teraz za krotkimi spodenkami... bo mala placze jak siadzi na kafelkach:dry:

Oli spi... Syla zje i tez idzie spac... amy spokojny wieczorek przed tv:-D:-D:-D
wiec wszystkim milego wieczorku zycze:-D:-D:-D

Ech Agnieszka macie cos w sobie razem z Frankiem że wam chce sie pomagać. Dobroc za dobroć, jak mówi Efe KARMA.
Jeszcze raz życze miłego turnusu i żebyście po nim zbierali owoce pracy. Monika Z ja równiez serdecznie dziekuje i wszystkim którzy starają sie pomoc. A jak wróci Franus z turnusu zakrcimy całym BB;-)

Umieram od tego upału nic mi sie nie chce, chyba polegne w wannie:-)

Witam, wpadłam na chwile przeczytałam tylko główny i dalej nie dam rady bo jestem cała mokra i muszę iść się umyć. Jest taki upał że Zocha dzis spi w samym pampersie a i tak mokra.
Po przeczytaniu postu Agi sama sie wzruszyłam i zapomniałam co miałam napisać.
A teraz uciakam bo mój chłop dzis wrócił o 13 ale mnie niebyło wiec troche z nim posiedze bo o 5 znów wyjeżdza:-(
Do jutra dobranoc

Aga super, ze jedziecie
Monika z niech ci tą dobroć Bóg wynagrodzi

Sierpniówki miło być w waszym gronie :-)

Pojechałam dzisiaj po buciki dla Oliwii, ale niestety wszystkie 19 luźne :-(, ale za to kupiłam jej inne rzeczy.
Jutro mój mi na pewno powie, ze więcej samochodu mi nie zostawi :-)))))
Miałam sobie jeszcze coś kupić, ale nie miałam sił mierzyć :-(. Może jutro z Oliwią wyskoczę.

Jakubka będziesz jechała z Tomeczkiem do ZOO może się spotkamy?

Ostatnia edycja:
Deli, a wiesz, że się wybieramy! :-):tak::-D mój stwierdził, że "przecież Tomek jeszcze za mały" :szok: ale juz go naprostowałam hihi :-p Jak się będziecie wybierać, to daj znać, może i nam spasuje, i sobie mały chorzowski meeting machniemy :-);-)

reklama
PIERWSZA !!!
Witam z rana,
dziecię sie mi obudziło przed 5 i juz nie mogę spać.
Za to umyłam podłogę w kuchni! Zazdroszczę wam ciepełka, mogłybyście przesłac trochę. A pamiętacie jak w końcówce ciąży przygrzewało?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry