kaskax25
mama wspaniałej trójki
Kasiu, a tym masz jakiś opatrunek na tym zębodole? Mam tam wyczyszczone w środku? Żeby nie daj Boże jakiejś infekcji nie było..
kaska to tak nie powinno byc, mnie niedawno korzenie wyrywali, bo pekly na pol razem z zebami w ciazy i nastepnego dnia nic juz nie czulam a dziaslo sie ladnie zasklepilo..... smigaj lepiej jutro niech zajrza tam, zeby Ci sie nie daj Boze jakies swinstwo tam nie wdalo
Hej, ale upał od rana
Co do dziąsła nie wiem co tam sie dzieje ale wiecie ona mi tam strasznie manewrowała az mam na nim rany, jakims wiertlem dlubała, obcążkami mi po dziaśłe jeżdziła az mi sie ranki porobiły, może dlatego tak długo. Mam w domu duomox zaczełam łykać ja naprawde nie mam jak do dentysty jak mam znów mame prosic żeby została z maluchami to aż mnie zczyszcza. Nie przejdzie do poniedziałku to pojade
Agnieszka mi sie wydaje ze propozycja Rubi jest naprawde warta rozmyśłenia ja bym cie przyjela do siebie chocby i na całe wakacje ale rehabilitacji u nas nie uświadczysz;-)
Miranda ciuszki sliczne jaka szkoda że teraz u mnie z kasą
Bo juz bym ci zamówienie klepała. Zazdroszcze ci tego ebayaA za rok na śniezke sie pisze!!!!!!!!!!!
Miłego dnia dzis spacerki tylko dopołudnia bo potem bedzie maszakra

, juz staralam sie go klasc pozniej ale nie da rady jak jestesmy w domu, bo strasznie marudzi, a jak nie jestesmy w domu to i tak zasnie w wozku albo samochodzie a rano POBUDKA WSTAC, KONIOM WODY DAC!!!!!!!!!!!

no ale cóż, jak chce sie mieć proste zęby to trzeba bulić-szkoda tylko, że to są aż takie sumy