Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Piękna nazwa..TSM (Tajny Sklepik Mirandy). Prawie jak H&M:-) Oj czuję, że to początek wieeeelkiej kariery:-)
Dziewczyny, mam pytanko. Od jakiś 3-4 dni Franek w ogóle się nie obracaJak chce sięgnąć po coś z boku to wyciąga rączki w tę stronę, przekręca górną część tułowia (czasem aż łepetynę odgina do tyłu), ale biodra pozostają nieruszone. Tak jakby zapomniał że obrót na brzuch zaczyna się od bioder..
Nie wiem czy to efekt tej infekcji wirusowej (czytałam, że po każdej chorobie dzieci cofają się w rozwoju), czy tez pracuje nad nową umiejętnością (tylko jaką, kurcze???) i "zapomniał" o starej (tak też się zdarza). Kurcze, martwię się, bo ten obrót na brzuch to jedyne co krasnal potrafi. Czy Wasze pociechy też tak miały, że w pewnym momencie przestały się obracać?
ja nie Ola ale też uwierzyłam...:-);-)hehe dwie Ole i dwa gupki hihihihihi![]()

Alex..znowu musiałąm kilka razy przeczytać, żeby zrozumieć:-) Z trzymanek to dzieci nie ma:-) No chyba ze ze wspólnego prania bielizny (poczytałam wątek "na wesoło":-)).
Musze odgruzować mój strój kąpielowy, bo na turnusie mają byc zajęcia na basenie.. Kurcze, jutro musze kupić kilka metrów kwadratowych wojskowej siatki maskującej i sobie podoszywać takie zwiewne falbanki od szyi do kostek, żeby ludzie tików nerwowych na basenie nie dostali..;-):-)
Dobra, mam krótką robótkę. Musze się rozłączyć, bo nigdy jej nie zrobię, oczywiście przez Was!A najbardziej przez Rubi, która mnie tu przywiodła na pokuszenie;-):-)
Miłego wieczora, dziewczyny:-)

EEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!! BEZ KITU!!! ALE JAJA!!!
weszłam na mój usos a tam przy przedmiocie z "ta" babą mam 3! I teraz nie wiem czy to realne czy się pomyliła czy co czy jak?!?!?!

pani Basia dokładnie nie pamiętała jak to jest ale chyba liczy się waga urodzeniowa, tc i powikłania... no i NFZ refunduje tylko 3 dawki...

spała ponad 2 godziny i padła dopiero tuż przed 23:00...
, dlatego tak tutaj miedzy wierszami przebakuje
ciuszków dla Tomula wytrzasnąć! Jeszcze zanim się urodził, wylicytowaliśmy mu wielka mega pakę na A. z cudnymi angielskimi ubrankami, i juz mi Miszczu mój
wyrasta
nowe by się zdały 
tak, że uszy do góry- Farnula napewno to samo właśnie przechodzi

no i dla super mamy, co to nad wszystkim czuwa :-)

), zobaczymy co mądra głowa zdecyduje ehh...
sąsiedzi nas eksmituja, jak tak dalej pójdzie

EEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!! BEZ KITU!!! ALE JAJA!!!
weszłam na mój usos a tam przy przedmiocie z "ta" babą mam 3! I teraz nie wiem czy to realne czy się pomyliła czy co czy jak?!?!?!