• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
miranda GRATULACJE :tak: i niech sie biznes dobrze rozwija

anet Ty sie jeszcze malej nanosisz, nie rozpaczaj, a poki co kuruj sie :-)

aga moj Pimpek tez mialam kilka razy wrazenie jakby sie cofnal w rozwoju, raz sie ruszal, raz nie, chyba nie masz sie co martwic, a moze on taki slabiutki jeszcze jest po tej chorobie

reklama
Aga no to moze tak byc po prostu ze polubił te czynnosc i ja z luboscia wykonuje. Miłoszek np. kreci głowka jakby na nie i troche to wariacko wyglada ale robi tak bo lubi zwlaszcza ze sie smiejemy. A Franusiowi pewnie przejdzie po kilku dniach i znów sobie przypomni. Miłosz nieraz sam siada a nieraz jakby nie umiał i zamiast usiac przekreca sie na brzuch, a na drugi dzien juz jest ok

Nie no własciwie pomysł jest dobry ale to juz Mirandy pytac czy otworzy ten sklepik i gdzie on bedzie w sieci

Jakie żarty??? To ja już strategie marketingową obmyślałam...;-)

Dziewczyny, dzwoniłam do naszej dr z IMiDz. Musze na cito zrobić małemu usg stawów biodrowych, przed turnusem. Zadzwonię jutro do jedynej (prywatnej oczywiście) przychodni, która to robi. Dr powiedziała, że jest taka możliwość, że mały skupił się na rączkach i zapomniał, że...ma nóżki. Oby.

Jakie żarty??? To ja już strategie marketingową obmyślałam...;-)

Dziewczyny, dzwoniłam do naszej dr z IMiDz. Musze na cito zrobić małemu usg stawów biodrowych, przed turnusem. Zadzwonię jutro do jedynej (prywatnej oczywiście) przychodni, która to robi. Dr powiedziała, że jest taka możliwość, że mały skupił się na rączkach i zapomniał, że...ma nóżki. Oby.
Aga wierze ze napewno tak jest, trzymam kciuki

jak najbardziej mozliwe :tak: jak Adas zaczal raczkowac zapomnial jak sie robi czesc
nic sie nie martw, wszystko sie u Frania wyrowna

pare dni mnie nie bylo z przyczyn obiektywnych a tu internetowe sklepy powstaja, no pieknie pieknie
zycze powodzenia i moze sama klientka zostane:tak:

melduje sie ze juz jestem prawie przeprowadzona, internet mamy od dzis, pare rzeczy trzeba dokupic ale ogolnie jest fajnie a najlepszy jest plac zabaw pod blokiem - Adsa ma juz kilka kolezanek
osiedle sadzac po napisach na murach pod rzadami kibicow Cracovi he he
ide jeszcze firany powiescic wiec mowie dobranoc laseczki

Dzięki dziewczyny. Już wysłałam mailem prośbę o rejestrację na usg (taka Hameryka..:)). Wiecie, tyle pracowaliśmy na ten obrót a tu nagle Franek się rozmyślił. Yh.. osiwieję przez tego facecika:)

Mewa, fajnie tak zagospodarowywać (dżizas, co za słowo!) nowe kąty:)

Jak ząb, Kasiu?

reklama
Dzięki dziewczyny. Już wysłałam mailem prośbę o rejestrację na usg (taka Hameryka..:)). Wiecie, tyle pracowaliśmy na ten obrót a tu nagle Franek się rozmyślił. Yh.. osiwieję przez tego facecika:)

Mewa, fajnie tak zagospodarowywać (dżizas, co za słowo!) nowe kąty:)

Jak ząb, Kasiu?
zab juz nie boli;-)dziasło napieprza dalej:sorry2:niezle mi je poszarpała, mam nadzieje ze nic tam w środku mi nie zostawiła bo chyba zjadłam juz wszystkie srodki przeciwbólowe co miałam w domu
Mewa dobrze ze przeprowadzka ma sie ku koncowi nie ma to jak juz porzadek na swoim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry