• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga ;-) to jak sie w Karpaczu spotkamy to dam Ci trochę męskich łaszków dla Frania ;-) o ile takie przechodzone Ci nie przeszkadzają :-)

albo wyślę pocztą :-) bo może zależy Ci na czasie - przed wyjazdem...

i szkoda ze się nie zgadałyśmy wcześniej bo wczoraj u mnie w lumpku była promocja - każda rzecz za 1 zł ;-)

reklama
O nie sprawdzałam Kasi, to zaraż namiętnie sprawdzę.
No Agnieś niecałe 2 kilo czyli ok 20 ciuszków to do 10F.
Sprawdziłam. No to się cieszę bo już zaczęłam się martwić że jeszcze nie doszły. Miłego noszenia. A i zapomniełam dodać, te są oczywiśćie nie prane bo nowe, a te języczki to dla chłopca składa się na trzy, więc jest więcej warstw na siku, to tak ostatnio się dowiedziałam, w porę, nie? po 10 miechach uzywania?
A pchacz mam taki, tylko bez klocków, wkleję Jagodę jak da mi chwilkę.
Wooden Toddle Truck - Red - Early Learning Centre
No to teraz Miranda parola mi zagiełas nowe tak myslalam bo sladu uzytku nie ma,ale to kurcze musiało cie kosztowac.I jak ja sie kurcze odwdzieczyc mam?????????

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moje dziecko wlasnie mnie do krwi ugryzło!!!!!!!!!!!

my po dwóch spacerkach,na polku żar tropików
fajnie było tylko deczko sie spiekłam na ramionkach
dzisiaj małej dałam do łapki brzoskwinie i pałaszowała az uszy sie trzęsły
Monika super ten pchacz,ja na ciuszki tez sie pisze jak coś,bo moja ma mało niestety juz,jak była mniejsza to owszem wiecej było,a teraz ciągle czegoś brak

Cholera, znowuście nagadały tak, że nie wiem od czego zacząć:)

Alex, przemyślałam sprawę - bierz tiny love za ile będzie. Tu 270 w sklepie, na allegro ok 100, na e-bayu na pewno taniej a on te swoje paluszki ćwiczyć musi i basta.

Miranda, to teraz musze się dowiedzieć po ile funciak:)
...juz się dowiaduję...
ok 5 zł. Czyli za przesyłkę jakieś 50 zł? A te 20 ciuszków tak pi razy oko? Wiem że to truuudne pytanie, ale tak mniej więcej..

Rubi, kurka wodna, że się wczoraj nie wywnętrzniłam.. cholerka.. Dziś kupiłam małemu 4 t-shirty, 2 pary krótkich portek, 3 rampersiki. Narazie wystarczy. Będe prała na bieżąco:)

potem dokończę
musze lecieć narazie do facet ow

No to zaczynam szaleć z ciuszkami!
Kasia spoko, pomódl się za nas i będziemy git!
No to lecę bo płyty lecą.
Miranda masz jak w banku:tak:Ja tez sie zastanawiałam co ta wkładka taka długa jest:sorry2:
Zazdroszcze tych ciuszkowych planów bo za granica maja lepsze jakosciowa a na ebayu tanio. No ale przyjdzie i czas na nas, jak bedzie kasa to moze i ja poprosze;-)

aga nie widzialam Twojego posta i jedna aukcja juz sie skonczyla, poszlo za 15 £ z przesylka do mnie, bo tu nowe miedzy 40 a 45 £. jest ich wiecej, wiec jakies upoluje :-)

a Wy babochy inne jak cos potrzebujecie dla sierpniatek i nie tylko to mowcie smialo, zakupie i podesle busem, nie klopot, bo i tak siedze w domu i baki zbijam, w sensie ciuchy czy cokolwiek. dla przyblizenia ram cenowych dodam, ze 100% bawelny body w siedmiopaku kosztuje 5 funtow, trzypak spiochow tyle samo, koszulki 1-2 funty, spodnenki 2-4 (w tym jeansy). a wszystko to kupuje w Primarku i bardzo sobie chwale. busy biora po funcie za kilogram, albo jest firma, ktora kasuje 25 funtow za paczke do 30 kilo, wiec wspolna mozna wyslac a Wy miedzy soba....

Ostatnia edycja:
no aguś to zależy góra 1f za ciuszek markowy np. Next. Ale to mówię góra, oczywiście chodzi o to żeby się dało taniej, nie?;-)
No oczywiście, w większym mieście jest większy popis, bo nie trzeba czekać na przesyłkę tylko się da odebrać od ludzi, tak jak Ola. Ale warto spróbować bo do pracy ni jak nie mogę wrócić.

no, tyle żeście napaplały, że nawet nie porywam się na nadrabianie...
moje psiapsióły już sobie pojechały, nagadałam się za wsze czasy:)
Ninek - wreszcie - je nieco mniej rozdrobnione pokarmy, co mnie ogromnie cieszy (oszczędność czasu choćby); do tego ciotka pozwoliła małej jeść rączkami, więc radocha byla ogromna:) postanowiłam też nieco odpuścić z tą czystością podczas jedzenia, w końcu to malusie dziecko i tez jakąś radochę mieć przy tym musi:)

reklama
Cholera, znowu wątek zgubiłam;-)

Alex, to poluj plizz na ten panel z tiny love. Żeby jak już będziesz mi przesyłała z tym stoliczkiem to żeby się kalkulowało za przesyłkę. Zresztą Ty najlepiej wiesz jak zrobić, żeby było ok:)

Miranda, to teraz czekamy na rozkręcenie biznesiku:) Pierwsze chętne masz:) Może żeby uniknąć marży allegro, najpierw dawałabyś nam cynk tutaj a jakby żadna z nas nie była chętna to dopiero na allegro? Przy takich kosztach przesyłki to pewnie najbardziej by ci się kalkulowało robic takie paczki po kilkanascie ciuszków.

Rubi, ja chętnie odkupię. Cioci w Ameryce w końcu nie masz, prawda?

Andariel, pamiętam jak moja Nata sama zaczynała jeść. Caaaała upaćkana od stóp do głów. Rany, jaki to był słodki widok:) Siedziała w samym pampku z bebzołkiem na wierzchu i zajadała ze smakiem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry