• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reksio dobrze,że małej przechodzi i oby ją wysypało jutro
a ja sie cieszyłam,że Ala nie ma biegunki a tu znowu sajgon wiec podałam jej Enterol i zobaczymy:(biedna od tego ma pierwszy raz dupcie lekko odpażoną wiec kazda zmiana i smarowanie,mam nadzieje ze pomoże jak do jutra nie przejdzie to wybierzemy sie do lekarza
zabatkom gratki u nas ida,ale nie moge wyjsć nadal

reklama
No to widze że deszczyk to i do Was zawitał!U mnie już nie pada ale wiatrzycho wieje że mało głowy nie urwie!!
Reksio dobrze że goraczka ustępuje!teraz wypatruj kropeczek-mojego dziwnie późno wysypało ale za to jak!!!
Piwonia zdrowka dla Ali żeby szybko przeszło!Biedna się męczy najgorsza biegunka:no:
Efe nie chce mojemu tez sie jeśc jak taka pogoda było goraco a tu deszcz nagle :baffled:
Aga no za to Twój głodomorek to dużo zjadł:tak:
Rubi ty nadopiekuńcza zobaczyłabyś mnie jak ciągle wisze nad Tomkiem :dry::sorry2:

Mój mały śpi ja wyszorowałam kuchenke-jeszcze mi piekarnik został ale tam to chyba dłuto mi potrzebne:dry: masakra coś mi sie przypaliło i nie moge doszorować macie jakieś sprawdzone sposoby??:sorry2:

Malinka :-) na takei przypalanki to ja zawsze daje jakies mleczko do czyszczenia - np. Cif i jeszcze soli dosypuje jak za pierwszym razem nie zejdzie

czyli - leje cif i zostawiam na godzinke i czyszcze, jak nie zejdzie to sol, na to cif i znow troche czekam ale juz krócej - z 15 minut

witam sie i ja.....widze ze nikt za mna nie tesknil:-( pewnie dlatego ze mnie ostatnio mniej na forum
no nic,trodno.....:baffled:
U nas tez deszczowa pogoda,slonce niby swieci ale co chwila jakas chmura wychodzi i grzmi...ehhhh
Karolcia zasnela wiec zagladam na chwile

No to widze że deszczyk to i do Was zawitał!U mnie już nie pada ale wiatrzycho wieje że mało głowy nie urwie!!
Reksio dobrze że goraczka ustępuje!teraz wypatruj kropeczek-mojego dziwnie późno wysypało ale za to jak!!!
Piwonia zdrowka dla Ali żeby szybko przeszło!Biedna się męczy najgorsza biegunka:no:
Efe nie chce mojemu tez sie jeśc jak taka pogoda było goraco a tu deszcz nagle :baffled:
Aga no za to Twój głodomorek to dużo zjadł:tak:
Rubi ty nadopiekuńcza zobaczyłabyś mnie jak ciągle wisze nad Tomkiem :dry::sorry2:

Mój mały śpi ja wyszorowałam kuchenke-jeszcze mi piekarnik został ale tam to chyba dłuto mi potrzebne:dry: masakra coś mi sie przypaliło i nie moge doszorować macie jakieś sprawdzone sposoby??:sorry2:

ja na takie przypalanki to sode stosuje
albo mam taką specjalna gabeczke co ma w sobie juz płyn i tylko lekko sie namacza i tym ściera,wszystko schodzi pieknie i kiedyś własnie nią cały piekarnik czyściłam

witam sie i ja.....widze ze nikt za mna nie tesknil:-( pewnie dlatego ze mnie ostatnio mniej na forum
no nic,trodno.....:baffled:
U nas tez deszczowa pogoda,slonce niby swieci ale co chwila jakas chmura wychodzi i grzmi...ehhhh
Karolcia zasnela wiec zagladam na chwile

a pewno,ze sie stęskniłysmy
tylko nie zawsze jesteśmy w stanie ogarnąć kogo i ile nie ma,wiec powoli czasem załapujemy,to przegrzanie materiału od upału czasem

Anet, spoko, przecież wiesz, dwa dni temu ja, dziś ty...sprawiedliwość musi być.
Ja mam dziś głupawkę (i niechęć do roboty), pewnie takie odbicie po ...Rowie Mariańskim:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry