• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny, coś Wam napisze, tylko trzymajcie się moooooooooooooooocno.
Franek powinien mieć terapię hellwick na basenie. Znajoma terapeutka z b daleka przysłała mi maila, ze w mojej miejscowości (!) jest licencjonowany ośrodek tej metody (!!!). mało nie spadłam z krzesła z radości. Wykorzystałam mistrza google do odnalezienia onego. I jest. W spa. No myślese - to cena będzie pewnie pikna. Zadzwoniłam i spytałam. Jest, tak, od 8 do 18, codziennie.
- A jaka cena?
- 350 zł za godzinę
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
To se jednak odpuścimy..

cymbał cymbał cymbal..... toz ja mialam plytke z instruktazem tej metody!!!!!!!!!

4 lata ja trzymala i zimą ją (znaczy cały zestaw płyt o rehabilitacji wczesniakow i dzieci MPD) oddałam w swojej przychodni... ale oni juz te plytki chyba na stan wciagnęłi... jutro zadzwonie do Pani Basi czy mi nie zrobi z nich kopii...

cymba cymbał i sklerotyk jeszcze raz

reklama
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ruuuuuuuuuuuuuuuuubiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Zrobimy pirata i w złotej kopercie oryginał odeślę!!!!:) Niech wypożyczą ino!!!!
Albo spisz mi tytuł dokładny, pewnie gdzieś przez sieć kupię.

A najlepsze jest to, że godzina zajęć tą metodą na Górnym Śląsku kosztuje..80 zł. Konkurencja czyni cuda..

Jesssuu..dopiero 2 str zrobiłam...od 13.. chyba w łeb sobie palnę zaraz..

Aga ;-) no masz jak w banku ze jutro zadzwonie....a rehabilitacje ta metoda to Jasiek mial miec za darmo w Fundacji... tylko ja mialam wtedy ropiejący paluch i nie mogliśmy się moczyć w basenie :-/

Aga ;-) oj... bo mi tego basenu bardzo szkoda...tylko kilka razy dane mi było pomoczyc doope z Jaskiem w wannie z hydromasażem przed rehabilitacją :-)

malbertka ;-) STO LAT :-) moje gg mówi ze dzis masz urodziny :-)

Ooooo, Malbertko.. i ode mnie sto lat! :)

Tak sobie cały czas siedze i myślę - wyobrażacie sobie, że sa ludzie w PL, których stać na tygodniowe pobyty w takim spa i płacenie takich ciężkich pieniędzy?.. Kurcze, ile to trzeba by zarabiać?? 30/mies? 40/mies??

Aga ;-) moj chrzestny tak się wozi po spa, Dominikanach i innych Kubach...ale on nie pracuje... dobrze sprzedał ziemie i zyja z odstek...

Dziewczyny help....jak to jest z tą trzydniówką....? jak Zosia zaczęła gorączkować w sobotę po 16 to powinna skończyć dziś o 16? czy to się może przedłużyć...? :-( bo dałam przed chwilą jej czopka bo miała 37,6 i nie mogła zasnąć... bardzo marudkowa była :-( ja się wykończę psychicznie zaraz....:-( a ta wysypka jest na całym ciele czy tylko jakieś pojedyncze kopki? :-(
masakra masakra masakra.....
jeżeli to nie trzydniówka to co :-( jak ja złapie jej siuski? :-( masakra....
że też ten mój musi być na drugim końcu polski.... :-( masakra.....

reklama
reksio... tez bym chciała wiedziec jak to jest...moja miala tylko 2 dni gorączki i pare kropek na ciele...

a co do siusków to rano ją budzisz, myjesz szybciorem pupsko, podstawiasz kubeczek i czekasz ;-) dacie rade ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry