• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny!

ale sie ciesze ze Franus sie zalapal na turnus, super! a jaki apetycik- no no, moj maly ledwo z 150 obiadu zjada no i jeszcze musze spiewac i zabawki podstawiac

Anet- czasami sie zdarza gorszy dzien, nie łam sie kobieto

Kasia- tradycyjnie trzymam kciuki za meza z ta praca
no i gratulacje dla Kasowniczka :-)
Adasiowi juz 9ego zeba prawie widac ale nie da sie tam dotknac wiec nie wiem napewno
slini sie jak buldog i paluchem non stop sobie w buzi grzebie

widze ze u was burze przechodza a nad Krakowem cicho sza - slonce przygrzewa
Adsa spi to troche moze nadrobie
juz wczesneij odkurzalam i mylam podloge
a i tak wyciagalam mu z buzi dzis skrzydelka ćmy czy co to bylo co znalazl to nie wiem
no nic - najwazniejsze ze samo miesko ;-)

reklama
Anet, nie przejmuj się W OGÓLE. Do mnie Kaśka (i Rubi zresztą też) cały czas tak.. dobrze choć że na privie mi tak wsadzają:)
Ja Kasie znam nie przejmuje sie wcale...hi,hi.....maz mi wczoraj wieczorem nerwa ruszyl-znow-wiec dzis mam zwalony dzien...ehhhh...szkoda gadac,a on pewnie nawet nie zauwazyl ze mi przykrosc zrbil,to typowe u niego....

A u nas leje wlasnie ,jakby sie chmura oberwala.....zmykam narazie,lece obiad konczyc,poki mala spi......

Anet, nie przejmuj się W OGÓLE. Do mnie Kaśka (i Rubi zresztą też) cały czas tak.. dobrze choć że na privie mi tak wsadzają:)

ze co???
że jak???
że kiedy???
;-)

a ja mam wieści od basi :-) cytuje:

"Hej tu basia. Z Dzidzia w porzadku. Rosnie, serce bije. Jutro beda mi robic badania ;-) takze troche tu poleze. Pozdrowienia dla bb :-)"

Wiecie co, zastanawiam się co sie dzieje z Frankiem. Od jakiś 2 tyg wpierdziela jak nie wiem co.. Cieszy mnie to, ale.. hm.. u Was też takie skoki w ilości spożywanego pokarmu były? Napisze Wam co wczoraj wciągnął: Kasza na 120 ml wody, 1 jogurcik, 1 duży słoiczek zupki, 1 słoiczek owocków, kasza na 70 ml, mleko 100 ml. W nocy wypił mało, może z 70 ml mleka tylko. Dużo coś, prawda?

Super wieści od Basi:)

Wiecie co, zastanawiam się co sie dzieje z Frankiem. Od jakiś 2 tyg wpierdziela jak nie wiem co.. Cieszy mnie to, ale.. hm.. u Was też takie skoki w ilości spożywanego pokarmu były? Napisze Wam co wczoraj wciągnął: Kasza na 120 ml wody, 1 jogurcik, 1 duży słoiczek zupki, 1 słoiczek owocków, kasza na 70 ml, mleko 100 ml. W nocy wypił mało, może z 70 ml mleka tylko. Dużo coś, prawda?

Super wieści od Basi:)
To ja ci napisze jadłospis Miłosza hmmm
4.rano 200ml mleka z kleikiem
8.00 2 kanapki ktore uwielbia
11. 200ml mleka z kleikiem
13. obiadek kolo 200ml
16. owoc np. spory banan
18.kolacyjka to roznie ale tez calkiem sporo
20. 200ml mleka
w miedzyczasie herbatki, soki

Nu ale my wazymy prawie 12kg:sorry2:
Z apetytem róznie bywa, bywa ze zjada z tego co napisałam połowe, zwłaszcza podczas upałow, ale ma skoki czesto.
A ty sie ciesz ze odzyskal apetyt chyba cie to nie martwi co?bo w takim razie szukasz dziury w całym. Przed nim znow ciezka praca w osrodku rehabilitacyjnym przyda mu sie zapas tluszczyku.

No dobrze ze u Basi w porzadku jak musi to niech polezy najwazniejsze zeby dzidzia zdrowa była.

Anet ja w tym roku nie mam nic owoców zero wszystko mszyca wcieła:-(

Dzis wypowiedziałam wojne komarom kolezanka przywiezie mi Rajd do gniazdka i obkupiłam sie moskitierami. Dzieci mi sie drapały pół nocy, wytepie bydlaki

Nie no, Kaska, co Ty! Żadnej dziury nie szukam:) Ciesze się, ino zastanawia mnie, ze ten skok tak z dnia na dzień nastąpił i mimo upałów i ząbkowania mały nadal wciąga:) Serce me raduje sie:) Ale do Twojego miłoszka to Frankowi jeszcze daaaaaaaaaaleeeeeeekoooo:) Czytam i oczy ciągle poza orbitami:)

Dziewczyny, coś Wam napisze, tylko trzymajcie się moooooooooooooooocno.
Franek powinien mieć terapię hellwick na basenie. Znajoma terapeutka z b daleka przysłała mi maila, ze w mojej miejscowości (!) jest licencjonowany ośrodek tej metody (!!!). mało nie spadłam z krzesła z radości. Wykorzystałam mistrza google do odnalezienia onego. I jest. W spa. No myślese - to cena będzie pewnie pikna. Zadzwoniłam i spytałam. Jest, tak, od 8 do 18, codziennie.
- A jaka cena?
- 350 zł za godzinę
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
To se jednak odpuścimy..

Dziewczyny, coś Wam napisze, tylko trzymajcie się moooooooooooooooocno.
Franek powinien mieć terapię hellwick na basenie. Znajoma terapeutka z b daleka przysłała mi maila, ze w mojej miejscowości (!) jest licencjonowany ośrodek tej metody (!!!). mało nie spadłam z krzesła z radości. Wykorzystałam mistrza google do odnalezienia onego. I jest. W spa. No myślese - to cena będzie pewnie pikna. Zadzwoniłam i spytałam. Jest, tak, od 8 do 18, codziennie.
- A jaka cena?
- 350 zł za godzinę
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
To se jednak odpuścimy..
:szok::szok::szok:ja pier.....Trza by pomyslec o takim biznesie mozna sie obłowic, szczególnie na chorych dzieciach:wściekła/y::wściekła/y:Szlak by ich
Zajrzyj na nasz watek bo ja znów jestem happy:-)

reklama
Anet no wiesz?! Jak możesz nawet tak pisać?! Normalnie do Lubelskiego mam daleko ale jak się wkurzę to się wybiorę i będziesz po polach z ziołami uciekać przede mną! A kawał baby ze mnie! Nu nu nu

No to jestem...dziecię śpi po raz drugi i normalnie jakaś nie swoja jest ale przez tą pogodę jej się nie dziwię. Z tydzień czasu non stop na dworku a dziś cały dzień w domu więc może jej się poprzestawiać. Jeść dalej nie chce i głowę odwraca, ale odwiedziła nas moja mama i jakoś udało się jej botwinkę wcisnąć wspólnymi siłami. Ale najlepsze było oczywiście mięcho do rączki:szok: Jak mi za dużo w zupie wyczuje to nie zje a tu proszę, wszystko najchętniej sama by chciała:sorry2: Także Aga ty się nie dziw Frankowemu apetytowi. Widać chłopak wie że czeka was teraz wyjazd i robi zapasy;-)

Co do SPA to spadłam z krzesła i prawie dziecko obudziłam!!! Noż żesz...........do telewizji z tym trzeba iść, bo normalnie nóż się w kieszeni otwiera jak ludzie się chcą wzbogacić na innych!

A propo stęsknienia to Miki dawno nie było, czy może ja przez ten weekend przeoczyłam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry