• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć dziewczyny :-)
podczytuję was codziennie, ale jak już dojdę do końca to idę spać :sorry2:
u nas katar w końcu minął, dziś trochę popadało, a my odliczamy czas do urlopu
wczoraj byliśmy z mają u ortopedy-wszystko w porządku i dziecko ma jak najwięcej chodzić na boso lub w skarpetkach czy butach z miękką podeszwą :tak: w miarę możliwości oczywiście ;-)
dużo zdrówka wszystkim życzę i precz ze wszystkimi problemami :-)
lecę poczytać T bo dawno tam nie byłam :zawstydzona/y:
malbertka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Ostatnia edycja:
reklama
Poczytałam i oczy na zapałki już mam!!
Dzięki za rady co do czyszczenia piekarnika jutro wypróbuje
Aguś skoro lekarze mówią że jednak nie to chyba racje mają co?..... :/ kaszana z dojazdami :/
Reksio zdrówka dla Twojej kruszynki!
I już nic więcej nie napisze bo ledwo co widze na ślpia! Spadam do wyrka
PAPA do jutra!

MALBERTKA STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a nie mam, nie mam - ale dzieki dziołchy!

...bo ja wpisałam jakies bzdety w dacie w ustawieniach, bo nie lubie tych powiadomień - tak samo jak na NK - wyskoczy Ci ze ktoś ma urodziny - i jakis znajomek ledwo Cie kojarzy a słodzi życzeniami:baffled:i na NK da się to wyłączyć a w gg zmieniłam na grudzien i na "niepokazuj danych" teraz heheh ale dalej sie pokazuje:-p

chyba nie pozostaje nic innego jak impre urodzinową zrobić....:-D

a urodziny mam we wrzesniu i jestem waga - któraś jeszcze jest z tego najlepszego znaku??:-p:confused::-)

reklama
Malbertka,ja skorpion,mam kolege wage:-D:-D:-D
Aga,to ci troche namieszali z tym turnusem,ale skoro tak lekarze radza tp moze jednak maja racje.....a to SPA,to niezle,chyba przez duze SSSSSSSSSS:szok::szok::szok:
My niby z mezem duzo ziemi mamy,moze by sprzedal i zamiast ziola plewic i tak tyrac to bysmy po SPA jezdzili:-D:-D:-D...ze tez niektorzy to maja szczescie...ehhhh
Dziewczynki juz dawno padly mi,Karola dzis dzien marudka miala,chyba druga gorna dwojka wychodzi.....
a ja jutro jade do chirurga na kontrol,zapytam czy moge juz moje dziecko nosic:tak::-):-):-)...czasem sobie ja na chwile wezme,ale ma radoche wtedy :-D:-D:-D
Izabela,dobrze ze przypomnialas z tym ortopeda,mialam tez jechac jak mala zacznie stawac,a ona juz prawie chodzi....jutro musze sie zarejestrowac.........
Kasia,moja Karola tak skacze po kanapie....tez trampolina by sie przydala....a i Gosia by sie tez ucieszyla

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry