Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam z rana u nas tez sie ochłodziło
a co do klimy to ja jej wcale niepolecam,właśnie mam dwójkę dzieci przez nią rozłożonych na maxa a w nocy z piątku na sobote mamy wyjeżdżać,porażka na całej lini![]()
ja podobnie,zawsze cos na plecki zarzucam jak wysiadamy,wiec postanowione klimy nie włączamyZGADZAM SIE!!! i jeszcze powiem tylko ze plecki i tak zawsze sa spocone czy to w aucie z klima czy bez klimy :-(
ja zawsze okrywam plecki jakąs pieluszką albo kocykiem jak wyciągam dziecko z auta
trzymam kciuki za JuliankęWitam z rana, u mnie też się ochłodziło. Moja panienka dzis pierwszy dzień w żłobku, babcia ją zaprowadziła.. trzymajcie kciuki żeby mocno nie płakała...
Oj jak fajnie jest mieć tylko jedno dziecko..
wyjechalibyśmy z Częstochowy ok 19-20 i na miejscu bylibyśmy koło 3-4 w nocy, mąż mógłby się zdrzemnąć trochę do rana...

zobaczysz będzie dobrze!!