• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czyli Aga jednak jedziecie,uważam że słuszna podjęłaś decyzję i aniłki beda nam wami nadal czuwały,a krasnalowi napewno to pomoże

i gratki dla krasnala z okazji 11 miesiecy:)

Aga super że jedziecie :-D i najlepszego dla Krasnalka <przytul>

jupi jupi mamy wysypkę na brzuszku :-D nigdy nie wiedziałam że będę się cieszyć z wysypki Malutkiej :-D
twarz nie wygląda za ładnie bo kropki się zlały w plamy ale co tam.. niech będą plamy ale niech Zosia będzie zdrowa!!!!! :-D
i humor od razu lepszy :-D
do tego Zosia się nauczyła tak ładnie robić "tuli tuli" do mamy :-D Słodziak :-)

Oj, dziewczynki kochane, dziękuję:)
A napisałam i pokazałam w "nowych umiejętnościach" jaką Franula nam dziś niespodziankę zrobił:)
Zaraz napiszę kilka słów w wątku Franiowym, zapraszam do poczytania:)

No i niech mi jeszcze ktoś powie, że turnusy nie przynosza efektów..
Terapeuci zajmujący się Franiem na turnusie mówili: efekty zobaczy pani po 2 tygodniach. Minęło 1,5 tyg od zakończenia turnusu a Franula dziś... zobaczcie sami w "osiągnięciach":)
Morda mi się śmieje od godziny:)

Edit:

Już napisałam:)
https://www.babyboom.pl/forum/wczesniaki-f20/franus-31-tc-1010kg-30655/index40.html#post5643650

Oj...będzie impressska wieczorem:)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

Mam ostatnio urwanie głowy... przeprowadzka rodziców... To gorzej niz własna przeprowadzka. Ale dam radę - już niedużo zostało.

Serdecznie gratulacje dla Frania - buziaki :)

Pozdrawiam Was wszystkie. Miłego wieczoru :)

Pierwsza! hihi

obudziłam się i gardło mnie boli i się zastanawiam czy brak apetytu u mo jej niuni nie ma z tym związku? niestety nowego lekarza w przychodni nie ma więc nie pójdziemy sprawdzić...dam cebion, wapno, pracetamol... i się zobaczy:)

co do Frania to ja na NK się już wypowiedziałam że nasz Franio to Ferdynand Wspaniały hmmm a raczej Franciszek Wspaniały, no grunt że WSPANIAŁY!

Ostatnia edycja:
reklama
Druga :blink:
Czesc!!
My na nogach już od 7
Mój małego w nocy poprawił i go tym sposobem obudził ale juz usypiać ja musiałam:dry:
Pogoda dziś piękna się zapowiada więc zaraz na spacer idziemy
A wczoraj wiecie co już myślałam że z sił na wieczór opadnę i dlatego nawet tu nie zaglądałam bo mój panicz spał tylko rano a potem buszował do 21 miał jakiegoś spida!!!nie nadążałam za nim wszędzie go pełno było a ja już siły nie miałam mam nadzieje że dziś jak zawsze będzie miał 2 drzemki a nie jedną!!!:baffled:
No i gratki dla Frania!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry