reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

hello!
my byliśmy wczoraj w Ikei oglądać mebelki do Ninkowego pokoju i trochę się uspokoiłam, bo widzę, że można całkiem porządne i solidne za fajną kase dostać, więc nie będzie aż tak źle chyba; i chyba decyzja padła na białe jednak; ale za to młoda "odchorowała" wizytę w Ikei noca - drapała się strasznie, chyba emocje, kurz, wsio do kupy tak na nią podziałało; więc nie spałam ponad 2 godz., do tego M. się dostało, bo świstał i chrapał i w końcu został dość brutalnie- przyznaję- oddelegowany do drugiego pokoju... no i wprowadziłam Nince jednak minimalną dawkę zyrtecu, bo widzę, że na wiosnę jej sie pogorszyła skórka (nie jakoś znacznie, ale jednak); jest tak, jak sugerował lek., że będą takie pory roku, kiedy trzeba będzie dla komfortu małej podać przez jakis czas antyhistaminę; no i stało się - dobrze, ze miałam pod ręką...

reklama
Andariel, super,że już mebelki wstępnie wylookane:) i fajnie ,że cena nie powaliła was:).

Kurcze martwie sie o tą naszą Kasie. Jakie to jest niesprawiedliwe,że u nas tak mało sie wspiera rodziny!!! Wiem,że nie tylko Kasia jest w trudnej sytuacji,że wiele z Nas ma problem by wytrwac od wypłaty do wypłaty Straszne to jest!!

hejka

zdrówka dla wszystkich choruszków, chociaż chyba już najgorszy okres przeziębień minął?
Kasia daj znac jak sie twoje chłopaki mają, trzymam kciuki że szpital was ominie

Anet super że jesteś zadowolona z maszyny :-)

Andariel a jakie konkretnie mebelki ci sie podobały?? Mogłabyś jakieś linki wkleić? Ja rozpaczam że mam ikee daleko i pewnie zakupy przez neta mnie będą czekać bo jednak ceny tam są najprzystępniejsze

cały zeszły tydz super sie czułam, zadowolona i pełna energii a od wczoraj znowu leże na płasko inaczej mi bleeee!!! matko kiedy to sie skończy?

buziaki mamuśki

Hello girls ;-)

Ja ledwo zyje, taka jestem zdeptana. Mauz ma wolne dzis i jutro, piekna pogoda, wiec "puscilismy sie na miasto", potem do parku i caly dzien zlecial na zewnatrz. Chyba mam szok tlenowy, tak mi sie chce spac.

Anet super masz z ta maszyna :tak:, ja tez zawsze chcialam miec ale jakos zawsze bylo cos wazniejszego

Andariel mebelki dla Pimpiego tez planowalam z Ikei, bo sa fajne i cenowo bardzo przystepne. Najbardziej podoba mi sie drewniany maluski stoliczek i krzeselko :-) Ja wogole najbardziej ze wszystkiego lubie surowe drewno, bo samo wyglada super albo mozna je jak sie chce zabejcowac na dowolny kolor

Jeszcze zapomnialam dodac, ze chyba brzuchol mi rosnie, bo blizna po cesarce ciagnie niemilosiernie i dostalam jakiejs ogolnocialowej swedzonki, najbardziej pod cycami, pachami, w pachwinach oraz za kolanami. Nie wiem co to, jak za 3 dni nie przejdzie to pojde do lekarza, bo nie wiem czy w ciazy mozna brac jakies antyalergiczne prochy. Mam nadzieje, ze to alergia a nie jakis syfilis czy swierzb zlapany podczas ogladania tych wszystkich mieszkan......brrrrrrr........

Alex, to pytaj dr biegiem. jest taka choroba ciężarnych, cholestaza, ale to chyba pod koniec ciązy, co? A może na skutek zmian hormonalnych ciałko twe piekne tak swedzi i musisz sobie kupić jakis extra krem?:)

Anet, a ty szyciem chcesz dorabiac czy tak sobie hobbistycznie szyć?

Andariel, na tych warsztatach jedna terapeutka mówiła mi o sobi hipertonicznej. Musze sobie o tym poczytać, bo ponoć i przy alergiach stosowac można. Spójrz i ty, może to cos dla was bedzie? Mój mąz też strasznie chcrapie. Nieraz to po prostu płakać w nocy mi się chce:) Z jednej stony chrapie młody z drugiej stary:)

reklama
jezu, Alex...kobieto, ja cię straszyc nie chciałam!!!! Zaraz mnie wszystkie bedziecie opierdzielać, że ciężarówce cisnienie podnoszę
Tylko spooookojnie, oki?:)

Anet, zdolna z ciebie cholera:)
Dobrze wiedziec w razie czego:)

Do góry